• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumu götürecekmiş :(

Avukata sordum. Babası görecek alabilir dedi. Getirmezse karakola gidersiniz müdahale edilir dedi. Mesayi bitmemiş olsaydı geçici vekalet alurdın ama mesai bitti dedi. Abisi de polis aradım eltimi gündüz görsün gece getirsin dedim, sesini de kaydetti. Çocuk bensiz uyuyamaz bizim sorunumuz var diye onu üzemeyiz. Dedim.tmm dedi yarımağız.

Gündüz gör gece getir dedim. Kalbim ağrıyor, nasıl bir yılanmış.

ya komik misiniz adam kaçıracağım demiş gece getirir mi sizce geldiğinde asla vermeyin
ama polisle gelirse çocuğu görür hatta alır
çünkü o da velayet sahibi
sabahki konuda da söyledim acilen boşanma davası açmalısınız

Olmaz hanımefendi ya kaçırırsa? Vermeyin kesinlikle kaçırma yüzünden çocuğu vermeyeceğinizi de açıkça yazın. Ne vermek ne göstermek zorunda değilsiniz. Gitsin dava açsın görmek için. Vermiyorum diceksiniz vermiceksiniz bu kadar

o öyle değil işte cherry
adamın da çocuğu onu da velayet hakkı var istediği zaman görür alır
boşanma davası açılmış olsa velayet annede olsa işte o zaman engellenebilirdi

Üzüldüğümü belli etmeyecem o çatlasın. Boşanırsak böyle olur diye korkutmaya çalışıyor beni. Ben alma etme desem üsteleyecek. Normalmiş gibi hareket etmeyi başarabilirsem bundan vazgeçebilir anca

Avukata sordum. Babası görecek alabilir dedi. Getirmezse karakola gidersiniz müdahale edilir dedi. Mesayi bitmemiş olsaydı geçici vekalet alurdın ama mesai bitti dedi. Abisi de polis aradım eltimi gündüz görsün gece getirsin dedim, sesini de kaydetti. Çocuk bensiz uyuyamaz bizim sorunumuz var diye onu üzemeyiz. Dedim.tmm dedi yarımağız.

İyi üçüncü konunuz "Çocuğumu geri getirmiyor ne yapayım?" olmaz inşallah.

Çoçuğumu degil çoçuğumuzu götürmek istiyor diye bakarsanız olaya daha adil çözersiniz sanki olayı.

Ben ondan uzaklaştırmak, ona karşı doldurmak gibi eylemler ve söylemlere girişmiyorsam, çocuğum babasını iyi bilsin istediği zaman görsün mutlu olsun diyorsam çocuk benim çocuğumdur. O sadece sperm katkısında bulunmuş Çocuğumun varlığı adına ki o hayvanlara bile bahşedilmiş bir özellik.

Fikirlere kapalı değilim ama avukatla görüştüm. Hukuken böyle olması gerekiyor şimdilik. Mesai saati geçmemiş olsa geçici vekalet alabilirdim. Elim kolun bağlı ben direndikçe o zorluk çıkaracak, iyice pislik çıkaracak uğraşacak hep. Zaten çocuğun sorumluluğunu taşıyamaz, taşımak istemez. O yeni ufuklara yelken açacak bekar adam olarak çocuğu yanına alıp kısmetini kapamaz. Bana korku vermeye çalışıyor.

Fikirlere kapalı değilim ama avukatla görüştüm. Hukuken böyle olması gerekiyor şimdilik. Mesai saati geçmemiş olsa geçici vekalet alabilirdim. Elim kolun bağlı ben direndikçe o zorluk çıkaracak, iyice pislik çıkaracak uğraşacak hep. Zaten çocuğun sorumluluğunu taşıyamaz, taşımak istemez. O yeni ufuklara yelken açacak bekar adam olarak çocuğu yanına alıp kısmetini kapamaz. Bana korku vermeye çalışıyor.

Hanımefendi çocuğunu görmek hakkıymış madem
Siz de o hakkı çiğniceksiniz çocuğu vermeyerek
O adam da hakkı çiğnendiği için polise şikayet edecek polisle gelecek evinize
Bu adamın polisle uğraşacağına inanıyor musunuz? Ben inanmıyorum. Çocuğu vermiceksiniz o adam da uğraşmicak konu kapanıp gidecek bu kadar. Sonuç olarak çocuk akşam yatağında yatacak.

Polis gelirse bile beni tehdit etti kaçırmakla o yüzden vermedim yarın savcılığa suç duyurusunda bulunucam diceksiniz.

Korkmayın. Çocuğu da vermeyin. Çok istiyorsa polisle gelsin alsın.

Bu geceyi geçirseniz yeter yarın savcılığa gidin. Saat 8 olmuş zaten bu saatte o adam polisle falan uğraşmaz.

Son düzenleme:

Kanunen çocuğu görmek hakkı doğrudur ama bunu polis nezaretinde kabul edin, gitsin harcını yatırsın gelip polisle alsın, üç saat zaman veriyorlar, üç saat sonunda çocuğu annesine teslim ediyorlar. 5 yaş altı, anneye muhtaç çocuğun yatılı verilmesi yasak

Haftasonu babasi ile kalmasi normal degil mi?
Sizsiz uyuyamaz madem gece agladiginda geri getirmek zorunda kalacaktir.
Benim eski esimde hazirla bu gece bende kalacak demisti yeni ayrildigimiz bir donemde gece yafiai geri geldi atesi var bunun al diye.
Ayrica bosansaniz daha babasinda kalma haklari olacak
Sakin ve gerektigi gibi dusunurseniz kendinizide bebeginizide germez ve uzmezsiniz

Haftasonu babasi ile kalmasi normal degil mi?
Sizsiz uyuyamaz madem gece agladiginda geri getirmek zorunda kalacaktir.
Benim eski esimde hazirla bu gece bende kalacak demisti yeni ayrildigimiz bir donemde gece yafiai geri geldi atesi var bunun al diye.
Ayrica bosansaniz daha babasinda kalma haklari olacak
Sakin ve gerektigi gibi dusunurseniz kendinizide bebeginizide germez ve uzmezsiniz
Haklısınız, tecrübe etmişsiniz aynı süreci... Kızıma sordum babanlamı uyumak istersin benlemi yarın baban seni gezmeye götürecek dedim.annem babamla gezcem ama senle uyuyacam sen olmazsan uyumam ben diyo. Babasını da çok özledi, Allah yardım etsin kuzuma o bunları yaşamamalıydı. ..

Haklısınız, tecrübe etmişsiniz aynı süreci... Kızıma sordum babanlamı uyumak istersin benlemi yarın baban seni gezmeye götürecek dedim.annem babamla gezcem ama senle uyuyacam sen olmazsan uyumam ben diyo. Babasını da çok özledi, Allah yardım etsin kuzuma o bunları yaşamamalıydı. ..

Bu sekilde bakmayin.mesela ben evliligim iyi ki kizim cok kucukken bitti diye sevinmiştim.fazla ani fazla ayni evede aile ortamina dair hatira olmadi.fazla degil hic olmadi.
Siz gergin olursaniz cocukta gerilir.ayrica ona sormayin zaten.karar vermek zorunda birakmayin.
Tatlim bu gece baban alacak yarin gezeceksiniz ve oradan geleceksin bana diyebilirsiniz.
Zaten dediginiz gibi sizsiz uyumazsa geri getirir diye dusunuyorum.
Guzel ve umutlu huzurlu 1 hayatiniz olsun yavrunuzla

Bu sekilde bakmayin.mesela ben evliligim iyi ki kizim cok kucukken bitti diye sevinmiştim.fazla ani fazla ayni evede aile ortamina dair hatira olmadi.fazla degil hic olmadi.
Siz gergin olursaniz cocukta gerilir.ayrica ona sormayin zaten.karar vermek zorunda birakmayin.
Tatlim bu gece baban alacak yarin gezeceksiniz ve oradan geleceksin bana diyebilirsiniz.
Zaten dediginiz gibi sizsiz uyumazsa geri getirir diye dusunuyorum.
Guzel ve umutlu huzurlu 1 hayatiniz olsun yavrunuzla
Benim babam çok yaramaz anne hep bağırıyo diyor. Ben kendime akıllı bi baba bulcam. Başka babalar buluruz seninle kendimize diyor. Gerçeklerin biraz farkında aslında oda çözüm arıyor, bana teselli veriyor kendince ... Rabbim korusun meleğimi, küçük cadımı...

Back
X