Cocugumu korkutmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

florya455

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
361
1.352
63
Dün 3 bucuk yas oglumun canı sıkıldı evin bahçesine indireyim dedim 10-15 dk.
Ust kattaki komsu ile çocuğu da vardı aynı yaşlarda çocuğu oglumla. Oyuncak küçük bi arabası var oğlumun, cocuk onun arabasına binmeye calıstı birbirlerini itmeye basladılar. Oglum çocuğu itmeyi bıraktı bi yüzü düştü korktu gibi. Arabayı da bıraktı çocuğa.
Biraz daha bindirdim eve çıktık noldu oglum neden üzüldün dedim “teyze bana kızgın surat yaptı” dedi asırı sinirlendim ya. Kadının yüzünü görmedim ben çocukları ayırıyorduk. Çocuğun yalan söyleme gibi bir huyu yok zaten 3,5 yaşındaki çocuk neyin yalanını söyleyecek hareketlerinden bile anladım birsey olduğunu. Duygusal bi cocuk zaten. Hem üzüldüm hem kızgınım. Kadınla ev giris cıkıs durumumuz yok, bahcede karsılasıyoruz arada cocukları oynatırken. Zaten birdaha uzak tutarım çocuğu ama tekrar denk gelirsek bisey soylemeli miyim?

Ust kattaki komsu ile çocuğu da vardı aynı yaşlarda çocuğu oglumla. Oyuncak küçük bi arabası var oğlumun, cocuk onun arabasına binmeye calıstı birbirlerini itmeye basladılar. Oglum çocuğu itmeyi bıraktı bi yüzü düştü korktu gibi. Arabayı da bıraktı çocuğa.
Biraz daha bindirdim eve çıktık noldu oglum neden üzüldün dedim “teyze bana kızgın surat yaptı” dedi asırı sinirlendim ya. Kadının yüzünü görmedim ben çocukları ayırıyorduk. Çocuğun yalan söyleme gibi bir huyu yok zaten 3,5 yaşındaki çocuk neyin yalanını söyleyecek hareketlerinden bile anladım birsey olduğunu. Duygusal bi cocuk zaten. Hem üzüldüm hem kızgınım. Kadınla ev giris cıkıs durumumuz yok, bahcede karsılasıyoruz arada cocukları oynatırken. Zaten birdaha uzak tutarım çocuğu ama tekrar denk gelirsek bisey soylemeli miyim?
Tepki ver tabıkı susarsan basına cıkar

Zaten çocukların niye böyle davrandıkları da ebeveynlerinden belli oluyor maalesef onu da paylaşımcı, ilgili bi çocuk olarak değilde kıskanç yetiştirmiş muhtemelen. Şimdilik tepki göstermeyin bence tekrarlarsa öyle konuşursunuz :)

Tepki ver tabıkı susarsan basına cıkar
Benim görmeyecegimi bildigi icin yapmis zaten belli ki. Ben egilmis cocuklari ayırıyordum. Gormus olsam zaten buna müsade etmezdim. Cocuk neyseki derdini anlatıyor ki soyledi. Henüz konusamayan derdini anlatamayan bir çocuk da olabilirdi.

Belki şakadan hiiimm falan deriz ya çocuklara o tarz bişeydir çocuklar unutur siz arada kalırsınız bir daha yanında bulunursunuz gorusturmezsiniz olur biter

ne cins insanlar var ya cocugu yüzünü cirkinlestirerek korkutmanin anlami ne, az cirkinler sanki kötü kalpliler.
Kesinlikle ya. Bende egilmis cocuklari ayırıyorum diyorum ki oglum arkadasınla sıra sıra binin falan diyorum. Aklıma bile gelmez bir cocugu suratımla korkutmak. Ne kotu kalpler var.

Benim görmeyecegimi bildigi icin yapmis zaten belli ki. Ben egilmis cocuklari ayırıyordum. Gormus olsam zaten buna müsade etmezdim. Cocuk neyseki derdini anlatıyor ki soyledi. Henüz konusamayan derdini anlatamayan bir çocuk da olabilirdi.
Sizcede tepkiniz fazla değil mi? Yani kadın dövmemiş,temas etmemiş,kötü bir şey söylememiş bu durumda derdini anlatamayan bir çocuk olsa ne olur ki? Ortada bir dert yok. Sadece yüz şeklini değiştirmiş o da kadının huysuzluğu. Boşverin bence abartmayın.

Sizcede tepkiniz fazla değil mi? Yani kadın dövmemiş,temas etmemiş,kötü bir şey söylememiş bu durumda derdini antamayan bir çocuk olsa ne olur ki? Ortada bir dert yok. Sadece yüz şeklini değiştirmiş o da onun huysuzluğu. Boşverin bence abartmayın.
Tepkim neden fazla olsun ki kadına gidip birsey demedim sonuçta. Bilemiyorum ben baska bir cocuga kesinlikle bu şekilde davranmam bu yüzden belki de.

Tepkim neden fazla olsun ki kadına gidip birsey demedim sonuçta. Bilemiyorum ben baska bir cocuga kesinlikle bu şekilde davranmam bu yüzden belki de.
Dememişsiniz ama demeli miyim diye soruyorsunuz. Bu yüzden tepkiniz fazla demek istedim. Yani bende yapmam kimsenin çocuğuna o tarz bir hareket ama yapanada sonradan gidip bir şey demeyi gereksiz bulurum.

Abartılacak bir sey yok. Bir daha bir araya gelmezsiniz olur biter. Kadin cok kotu bir sey yapmamis ki, cocugunuz korkmus sadece

Sizcede tepkiniz fazla değil mi? Yani kadın dövmemiş,temas etmemiş,kötü bir şey söylememiş bu durumda derdini anlatamayan bir çocuk olsa ne olur ki? Ortada bir dert yok. Sadece yüz şeklini değiştirmiş o da kadının huysuzluğu. Boşverin bence abartmayın.
ben kucukken annemin bir arkadasi vardi beni annemin yaninda cok severdi, yalniz kaldigimiz bir zaman iktirdi beni, cok uzulmustum hala hatırlıyorum kac yasina geldim. Bu cocuk ileride bunu neden hatirlasin ki. Uzak dursunlar yaa cocuklardan hic bi sekilde incitmesinler.

Zaten birdaha uzak tutarım çocuğu ama tekrar denk gelirsek bisey soylemeli miyim?
Ne söyleyeceksiniz? Çocuk lafıyla bir başkasıyla muhatap olunur mu? Çocuğunuz 3,5 yaşında,20 değil. Biri kızgın bakmış diye korkmuş. Siz de bunu devam ettirirseniz çocuktan farkınız kalmaz.

Herkesin çocuğu kendine kıymetli. Sanıyorsunuz ki hayat boyu hiç kimseden tepki görmeyecek.

Bir dahaki sefere çocuğunuzu uzak tutarsınız olur biter

Ciddi ciddi neden çocuğuma kızgın surat yaptın diye hesap sormayı mı düşünüyorsunuz? O an sinirlenmiştir neticede çocuklar itişiyor o da yüzüne yansımış. Bağırmamış çağırmamış çocuğunuzu itmemiş. Ortada bence mesele bile yok.
O an oglum kendine ait olan arabasını almaya çalışıyor. Kendi hakkını savunuyor. Böyle böyle ogrenilir zaten hakkını savunmak. Çocuk kadının tepkisinden dolayı kendi arabasını bırakıyor. Kenara çekiliyor. Korktuğu net belliydi. Bir zahmet bagırmasın, itmesin? Yanında annesi var, en fazla ne yapabilir suratı ile korkutabilir onu da yapmış zaten.

ben kucukken annemin bir arkadasi vardi beni annemin yaninda cok severdi, yalniz kaldigimiz bir zaman iktirdi beni, cok uzulmustum hala hatırlıyorum kac yasina geldim. Bu cocuk ileride bunu neden hatirlasin ki. Uzak dursunlar yaa cocuklardan hic bi sekilde incitmesinler.
Buna benzer bir olay yaşadım. Kaç yaşındaydım hatırlamıyorum ama kucuktum. Anneme hic soylememistim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X