• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugumu korkutmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buna benzer bir olay yaşadım. Kaç yaşındaydım hatırlamıyorum ama kucuktum. Anneme hic soylememistim.
siz bir sey soylemeyin kadina, kabul etmez zaten bosuna uste çıkmaya çalışır bir de, tam yolmalik ama neyse. Hic bi sekilde muhatap olmayin.

O an oglum kendine ait olan arabasını almaya çalışıyor. Kendi hakkını savunuyor. Böyle böyle ogrenilir zaten hakkını savunmak. Çocuk kadının tepkisinden dolayı kendi arabasını bırakıyor. Kenara çekiliyor. Korktuğu net belliydi. Bir zahmet bagırmasın, itmesin? Yanında annesi var, en fazla ne yapabilir suratı ile korkutabilir onu da yapmış zaten.

Fiziksel temas kullanarak, iterek mi öğreniyorsunuz çocuğa hak savunmayı? Sizinki çocuksa başkasınınki ne? Sizin çocuğunuzun birinin oyuncağını almak istese oyuncağın sahibi de çocuğunuzu itse hakkını savundu diye normal mi bulacaksınız? Çocuğunuza surat yapıldı diye o kadar mesele yaratmış birisiniz neticede. Bi sizin çocuğunuz mu kıymetli sanıyorsunuz? Siz önce bi kendi tavrınızı gözden geçirin sonra başkasını eleştirirsiniz. Saçmaladınız gerçekten.

Fiziksel temas kullanarak, iterek mi öğreniyorsunuz çocuğa hak savunmayı? Sizinki çocuksa başkasınınki ne? Sizin çocuğunuzun birinin oyuncağını almak istese oyuncağın sahibi de çocuğunuzu itse hakkını savundu diye normal mi bulacaksınız? Bi sizin çocuğunuz mu kıymetli sanıyorsunuz? Siz önce bi kendi tavrınızı gözden geçirin sonra başkasını eleştirirsiniz. Saçmaladınız gerçekten.
Anlamamakta ısrar ediyorsunuz bence :) ben orada çocukları ayırıyor oglum sıra sıra binin diyorum. Hicbir zaman cocuga itmeyi kavga etmeyi ogretmem. Zaten orta yolu bulsunlar, sıra sıra binsinler amacım. Evimize biri geldiginde hic oyuncak kavgası yapmadan oyuncaklarını paylaşır. O an çocuk arabasını aniden gelip elinden çektiği için o şekilde ilerledi. Problem o degil zaten olabilir çocuklar arasında böyle şeyler ama hicbir zaman ben bir anne olarak başkasının cocugunu korkutmaya çalışmam.

Abartmayın .
Kadın bir şey söylememiş bile ne diye konuşacaksınız ?
“Neden çocuğuma kızgın surat yaptın ?” mı diyeceksiniz ?
Çocuklar itişirken kadının yüzü değişmiştir muhtemelen , bir daha bir araya gelmezsiniz olur biter .

ben kucukken annemin bir arkadasi vardi beni annemin yaninda cok severdi, yalniz kaldigimiz bir zaman iktirdi beni, cok uzulmustum hala hatırlıyorum kac yasina geldim. Bu cocuk ileride bunu neden hatirlasin ki. Uzak dursunlar yaa cocuklardan hic bi sekilde incitmesinler.
Haklısınız kötü bir deneyim yaşamışsınız fakat sizin durumunuzda temas var. Yani orda anneniz durumu öğrenip tepki verseydi haklı olurdu mesela. Ama bu anlatılan mevzuda ortada bir temas bile yok. Kadın belli ki huysuzun biriymiş öyle yapmış suratını. Yani hoş mu tabi ki değil ama kaç milyar çeşit tipin olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Bu kadar hassas olmamalısınız,hiçbirimiz olmamalıyız. Her surat yapana bir şey demeye kalkarsak ohoooo.

• Beğen
Reactions: The
Anlamamakta ısrar ediyorsunuz bence :) ben orada çocukları ayırıyor oglum sıra sıra binin diyorum. Hicbir zaman cocuga itmeyi kavga etmeyi ogretmem. Zaten orta yolu bulsunlar, sıra sıra binsinler amacım. Evimize biri geldiginde hic oyuncak kavgası yapmadan oyuncaklarını paylaşır. O an çocuk arabasını aniden gelip elinden çektiği için o şekilde ilerledi. Problem o degil zaten olabilir çocuklar arasında böyle şeyler ama hicbir zaman ben bir anne olarak başkasının cocugunu korkutmaya çalışmam.

Siz anlatmayı beceremiyorsunuz bence :) Ne yazdığınızı bilmeden mi yazıyorsunuz? Hanımefendi oğlum çocuğu itti yazan sizsiniz. Kendi arabasını almaya çalışıyor yazan sizsiniz. Hakkını savunuyor, böyle böyle öğrenilir hak savunmak yazan sizsiniz. Evinizde ne yapıyorsunuz bilemem ben yazdıklarınız kadarına hakimim. Tamam siz yapmayabilirsiniz ama başkası yapmış. Kadın o an sinirlenmiş iki çocuğun itişmesine tepkisini o an kızgınlıkla göstermiş. Gidip ne demeyi düşünüyorsunuz? Bu kadar mesele yaratacak bir şey asla yok. Sorun bence sadece sizde

Siz anlatmayı beceremiyorsunuz bence :) Ne yazdığınızı bilmeden mi yazıyorsunuz? Hanımefendi oğlum çocuğu itti yazan sizsiniz. Kendi arabasını almaya çalışıyor yazan sizsiniz. Hakkını savunuyor, böyle böyle öğrenilir hak savunmak yazan sizsiniz. Evinizde ne yapıyorsunuz bilemem ben yazdıklarınız kadarına hakimim. Tamam siz yapmayabilirsiniz ama başkası yapmış. Kadın o an sinirlenmiş iki çocuğun itişmesine tepkisini o an kızgınlıkla göstermiş. Gidip ne demeyi düşünüyorsunuz? Bu kadar mesele yaratacak bir şey asla yok. Sorun bence sadece sizde
Cocuklar birbirini itmeye başladı diyorum, tek oglum değil. Ki problem zaten birbirlerini itmeye çalışmaları değil. Zaten oglum kendi paylasır oyuncaklarını normalde, kendine ait olan arabayı çocuk aniden izinsiz almaya çalıştığı icin hakkını savunmaktan bahsettim. Olay çocukların arasındaki problem değil. İkisi de küçük. Annesi olmasa yanında, ben o cocugu da kendi cocugumu da eşit derecede korurum ikisi de birbirine bilmeden zarar vermesin diye. Korkutmak da ne.

Kadın bence yorgundu, hastaydı ya da muayyen günündeydi ve çocuk itişmesini kafası götürmedi. Sizinki değil de kapı komşusu Buse’nin kızı da olsaydı aynısını yapardı. Kızmış demek ki normal bir durum. Herkes çocuklar var diye melek olacak değil

• Beğen
Reactions: The
ne diceksiniz kadına?:D geçen gün bahçede çocuklar birbirini ittirirken neden kötü baktınız mı diceksin. o da hayır diyecek. sonra??? bakışlarına dikkat et falan deseniz o da komik.

abartmayın yaaaa

ne diceksiniz kadına?:KK70: geçen gün bahçede çocuklar birbirini ittirirken neden kötü baktınız mı diceksin. o da hayır diyecek. sonra??? bakışlarına dikkat et falan deseniz o da komik.

abartmayın yaaaa
Allah Allah, baya normal karşılandı şu kızgın surat. Bende birdahaki denk gelişimizde kadına kızgın surat yapayım bari. 😂 Ben genelde çocuklara karşı gözlerinden kalpler çıkan emoji gibi olduğum için bana hiç normal gelmedi bu durum. Mesleğimden de dolayı seviyorum çocukları.

Sakin olun sizin oğlunuz prens değil.
Kadının yüz şeklini görmediniz belki çocuk yanlış yorumladı. Ne kadar kötü bakmış olabilir ki hem? Uyarmaya falan gerek yok çok saçma olur

Cocuklar birbirini itmeye başladı diyorum, tek oglum değil. Ki problem zaten birbirlerini itmeye çalışmaları değil. Zaten oglum kendi paylasır oyuncaklarını normalde, kendine ait olan arabayı çocuk aniden izinsiz almaya çalıştığı icin hakkını savunmaktan bahsettim. Olay çocukların arasındaki problem değil. İkisi de küçük. Annesi olmasa yanında, ben o cocugu da kendi cocugumu da eşit derecede korurum ikisi de birbirine bilmeden zarar vermesin diye. Korkutmak da ne.

Çocuklar birbirini itmiş ve siz çocuğunuzun hakkını savunmasıyla övünüyorsunuz. Çocuğunuz ne şekilde savunmuş hakkını bir başka çocuğu iterek değil mi? Bu kadar basit. Haklı çıkmak adına yazıp duruyorsunuz ama yazdıklarınız hep aynı kapıya çıkıyor. Konuya gelirsek aşırı hassasınız abartı seviyesinde.

Çocuklar birbirini itmiş ve siz çocuğunuzun hakkını savunmasıyla övünüyorsunuz. Çocuğunuz ne şekilde savunmuş hakkını bir başka çocuğu iterek değil mi? Bu kadar basit. Haklı çıkmak adına yazıp duruyorsunuz ama yazdıklarınız hep aynı kapıya çıkıyor. Konuya gelirsek aşırı hassasınız abartı seviyesinde.
Övünmekle alakası yok benim için önemli bir konu, özgüvensiz hakkını savunamayan bireyler dolu. Dilerim ki tüm cocuklar ve tüm insanlar kendini savunmayı bilsin, başkasının hakkına saygı duyarak, kimseyi üzmeden! Fakat bunun benim konumla hiç alakası yok. Konuyu buraya cekmeniz asırı saçma ne çocuk kavgası, ne kendini savunması konu.

Övünmekle alakası yok benim için önemli bir konu, özgüvensiz hakkını savunamayan bireyler dolu. Dilerim ki tüm cocuklar ve tüm insanlar kendini savunmayı bilsin, başkasının hakkına saygı duyarak, kimseyi üzmeden! Fakat bunun benim konumla hiç alakası yok. Konuyu buraya cekmeniz asırı saçma ne çocuk kavgası, ne kendini savunması konu.

Konuyu buraya siz çektiniz yalnız ben değil. Gerçekten bir insan kendi yazdıklarından bu kadar bihaber olabilir. Dilerim ki tüm anneler çocuklarına fiziksel temasın hak savunmakla alakası olmadığını anlatarak yetiştirsinler! İyi forumlar size

çok gereksiz... insanlar sinirli olabilir, yüzü düşük olabilir. o an farklı şeyler düşünebilir. vs vs... çocuklar herşeyden alınmaması lazım... bu kadar hassas olmasınlar...

benim oğlumda öğretmen kızıyor diyor... kızar oğlum sinirlenince, sende kızıyorsun diyorum... ne yani hiç kimse çocuklara tepki vermesin mi? fanusta çocuk yetiştirmenin zararları bunlar... (bende dahil :işsiz: )

Benim görmeyecegimi bildigi icin yapmis zaten belli ki. Ben egilmis cocuklari ayırıyordum. Gormus olsam zaten buna müsade etmezdim. Cocuk neyseki derdini anlatıyor ki soyledi. Henüz konusamayan derdini anlatamayan bir çocuk da olabilirdi.
Bu olay bir işaret konuşmayın o ve oğlu parkta olmadığı zamanlarda çökün parka o gelirse toparlanıp evinize gidin

Bulaşmayın çocuğa böyle yapan her çirkinliği yapar en iyis uzak durmak.

Cocugunuzla birebir iletisim bile kurmamis, sadece kendi yuzu degismis diye ne diyebilirsiniz ki kadina gidip?😬 O an cocuk itismesinden huzursuz olup yuzu bile degismis olabilir, cocugunuz bunu olumsuz algilamis olabilir, neticede cocuk. Bence bu anlattiginizda bir olay bile yok.

“Çocuğuma dokunanı yolarım” kafasında biriyimdir belki de hormonların da etkisiyle ama ben ortada olay göremedim. Bu gayet hayatın doğal akışından sıradan bir olay. Bence büyütmeye gerek yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X