merhaba hanımlar, hiç uzatmadan konuya direk gireyim. 3,5 yaşında bi oğlum var. bu yaşadığımız yerde çok çevremiz yok yazın park bişekilde kurtarıyor ama kış olunca biraz eve kapanıyoruz(dışarıda çıkıyoruz ama sadece oğlumla ikimiz başka çocuk falan herzaman denk gelmiyor) görüştüğümüz 2-3 aile var ve cok sık değil bunlardan bi taneside ev hanımı ara ara görüşürdük çocuklarımız yaşıt sayılır. ama bu arkadaşımın çocuğu baya agresif (evet 3 yaş civarı çocuk ama baya agresif) paylaşmaz vurur böyle. bizimkide baya bi sessiz açıkçası oğlum alışsın biraz gözünü açsın diye sık sık görüşürdük, bu arkadaşım pek çocuğa müdahale etmez uzun zaman çocuk için beklemişler birazda onlar böyle yapmış, ben biraz oğlumda görsün etrafında ne var ne tepki vermesi gerek diye görüştüm çünkü hep ben yanında olmayacağım. yaşıtlarıyla kaynaşsın gibi düşündüm. ama hata mı etmişim uzun zamandır görüşmüyorduk bu hafta 2 sefer görüştük ve ikisindede oğlum bana sarıldı ama sımsıkı nasıl ağlıyor anne gitsin korkuyorum ben ondan
tabi gittilerde çocuğuma kötü bişey mi yaşattım ben şimdi korkuyorum diyor içime okadar oturdu ki ben acaba çocuğumu yeterince koruyup kollayamıyor muyum
Not: oğlum cok uysal oynar paylaşır ama biri saldırınca elindekini çekip alınca karşılık veremiyor siniyor hemen. bu konuda hakkını savunması gerektiğini gidip geri al yada vuruyorsa koru kendini diye söylüyorum ama hiç ilerleme olmadı

Not: oğlum cok uysal oynar paylaşır ama biri saldırınca elindekini çekip alınca karşılık veremiyor siniyor hemen. bu konuda hakkını savunması gerektiğini gidip geri al yada vuruyorsa koru kendini diye söylüyorum ama hiç ilerleme olmadı