- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım... ama sanki sorunlu çocuk bizimkilermiş gibi azınlıklar ya ondan diyorum:)Amin inşallah.. Allah evlatlarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın.. çok sosyal bi çocuk girişken konuşkan sıcakkanlı fakat genelde yabani gibi davrandıkları için kimseye sokulası gelmiyo.. umarım bu durumları atlatırız..
Helal olsun kız sana dişli olmak iyidir.. benle de lise1 de dalga geçerlerdi.. 2.sınıfta cengaver gibiydim.. adaylık koymadan hem başkan hem de sınıf temsilcisi seçmişlerdi beni![]()
Seneye niyetim vardı ama bu durumdan dolayı 1 sene daha tehir ettim.. 5.5 yaşında başlıycak ana okuluna nasipse.. 1.5 sene daha var yani.. tabi yazarım :)amin canım... ama sanki sorunlu çocuk bizimkilermiş gibi azınlıklar ya ondan diyorum:)
okul çare olursa ne olur bana yazar mısın? şimdiden teşekkürler...
ah canım benim zaman çok değişti artık bizim ilkokul zamanlarımız nere bunların çocuklukları nere :)) bunlar daha minicik ama yapılan şeyler hayatlarını etkileyecek şeylere mal oluyor. ilkokula kadar çok geç olabilir belkideYani ilk seferinde değil ama 2. de aynen öyle yapsın .
1. sınıftım sanırım 6. sınıftaki bir kız sürekli bana bulaşıyordu aynı mahalledeyiz filan .
Kız minyon ben iri yarı . Annem kızın ailesi ile tartıştı bile , kızın öğretmeniyle konuştu filan çare yok
Kız öğlen yemeğinden okula dönerken yine beni sıkıştırmaya kalktı . Elimde defter vardı kıza defterle bir güzel giriştim
Allah ne verdiyse artık . kafasına kafasına. Bir daha yanıma gelmedi . Tecrübedir benim için
![]()
birde pısırık olurlarsa lisede çok ezilirler .
Beni de çok ezmeye çalıştılar . Ezdirmedim kendimi . pişman değilim !
Helal be boşuna başkan demiyorum sana![]()
Bu arada benim bir arkadaşım var o çok içine kapanık
Hani vur eline al ekmeğini öyle bir tip
Şiddetten ciddi bir manada nefret eder. Ama öyle deli bir gücü yok kızda :)
Kızın babası kahve rengi kuşak kareteciymiş . Bizimkine bir kaç hareket öğretmiş .
Arkadaşım karşısındakini 3 kere uyardıktan sonra . Saldırmadan savunma yapıyordu .
Kendine güvenmesi için sizde belli bir spor dalına yazdırabilirsiniz bence .
Niçin korkuyor ? Korkusunun temel sebebi ne ? Diliyle mi dövmeli eliyle mi dövmeli ? Bunlar güzel sorular :))
Bakın benim kızım 4 yaşında,bende istemezdim vurmayı öğrensin ama okulda ona vurduğunda arkadaşı,ne yapacağını bilememiş,öğretmenine dahi söyleyememiş,zira vuran kız ögretmen arkasını dönünce vuruyormuş.Bana söyledi okuldan aldığımda ,bende onun yaptığı doğru değil annecim,ben öğretmeninle konuşacağım ,arkadaşını uyaracak ama sende arkadaşların vurursa öğretmenine söyleyeceksin dedim ,öğretmeniyle konuştum ,öğretmenide dedi bana söyle lütfen diye ve böyle çözdük. Ama sizin durumunuz başka,ben o çocukla okul sınırlari içinde görüşmesini engelleyemem ama dışarda görüşmem,öğretmenine söyledim,tekrarlanmamasını rica ettim ve tekrarlanmadı,devamı gelseydi paylaşırdı kızım benimle biliyorum çünkü herşeyi ama herşeyi anlatıyor istisnasız. Siz bile isteye tabiki görüşmeyin zira ortada çocuğuna sınır koyan,doğruyu öğretmeye çabalayan bir anne yok,siz ne yapabilirsiniz bir başkasının çocuğuna?ben şuan hangi fikri savunacağımı şaşırdım, şimdiye kadar kaçmak çözüm değil hayatta böyle insanlar çok var sonuçta başa çıkmayı öğrensin istedim ama çokmu küçük çocuğum böyle düşünmek için bilemiyorum![]()
teşekkürler... görüşülmese daha doğru olacakBakın benim kızım 4 yaşında,bende istemezdim vurmayı öğrensin ama okulda ona vurduğunda arkadaşı,ne yapacağını bilememiş,öğretmenine dahi söyleyememiş,zira vuran kız ögretmen arkasını dönünce vuruyormuş.Bana söyledi okuldan aldığımda ,bende onun yaptığı doğru değil annecim,ben öğretmeninle konuşacağım ,arkadaşını uyaracak ama sende arkadaşların vurursa öğretmenine söyleyeceksin dedim ,öğretmeniyle konuştum ,öğretmenide dedi bana söyle lütfen diye ve böyle çözdük. Ama sizin durumunuz başka,ben o çocukla okul sınırlari içinde görüşmesini engelleyemem ama dışarda görüşmem,öğretmenine söyledim,tekrarlanmamasını rica ettim ve tekrarlanmadı,devamı gelseydi paylaşırdı kızım benimle biliyorum çünkü herşeyi ama herşeyi anlatıyor istisnasız. Siz bile isteye tabiki görüşmeyin zira ortada çocuğuna sınır koyan,doğruyu öğretmeye çabalayan bir anne yok,siz ne yapabilirsiniz bir başkasının çocuğuna?
Benimde başıma geldi,adetimdir bir gözüm hep kızımdadır,bakmıyor gibi davranırım ama bakarım. Yine okuldan bir başka çocuğun annesiyle görüştüm,çocuklar oynuyordu bakmıyorum sanarak tırnaklarını geçirdi kızımın eline,gördüm,bir baktım tırnakları upuzun çocuğun,göz çıkarır o derece,annesine söyledim,annesi öyle rahat,öyle vurdumduymazdı ki,tırnakları icinde kesemiyorum izin vermiyor dedi,bende bozdum hatta,benim kızimda bayılmıyor ama uyurken bir saat uğraşıp kesiyorum ki kendinede bir başkasınada zarar vermesin,bir daha görüşmedim dışarda. Ha yanlış anlaşılmasın çocuğa kızmıyorum ,annesi onu bu hale getiren ama benim çocuğumda bana kıymetli kusura bakmasın,sahip çıkmıyorsa,yanlışını görmezden geliyorsa bende çocuğumu bile isteye götürmem yanlarına.Okulda zaten dikkat ediliyor,öğretmenlerine bize şımardıkları gibi şımaramıyorlar.
Sizde bile isteye bir araya ggelmeyin.Gözlemleyin,anneside saksı gibi oturan cinstense uzak durun.
çocuğunuz var mı? bilmiyorum ama 3 yaşında saldırgan olmak da içe kapanık olmakta o yaşın özellikleri, benim çocuğum içe kapanık değil aksine oynayan biri ile oynar. Sadece saldırgan davranışlara tepki veremiyor koruyamıyor kendini sorunu buBence o çocuk da değişik sizinki de.
3 yaşında saldırgan olmak ve içe çok kapanık olmak zıt olabilir birazı mizaç birazı da sizle ilgilidr.
Çocuğunuza farkında olmadan fazla müdahale ediyo olabilirsiniz gibi geldi bana.
Maalesef öyle oluyor başlarda. çocuğunuzun anlaşılması için zaman geçmesi gerekiyorBenim oğlum da aynı konuşarak çözmeye alıştırdım ama aileler genelde küçük çocuklarını adam yerine koymadıklarından oğlumun konuşmasını dinlemiyolar bile direkt pançak atıyolar.. öyle de olunca o çocuğun annesinin saçını yolasım geliyo.. nasıl insan yetiştiriyolar anlayamıyorum
çocuğunuz var mı? bilmiyorum ama 3 yaşında saldırgan olmak da içe kapanık olmakta o yaşın özellikleri, benim çocuğum içe kapanık değil aksine oynayan biri ile oynar. Sadece saldırgan davranışlara tepki veremiyor koruyamıyor kendini sorunu bu