Cocugumu kresten aldım:(

öncelikle çok geçmiş olsun.. ben kendim alerji ve astım hastasıyım bu yıl kızım kreşe başladı ne yazık ki onun da alerjik bir çocuk olduğunu bu yıl öğrendik..okula başladığımızdan beri sürekli hastalıklarla uğraşıyoruz.. orta kulak iltihabı (bir kaç kez), domuz gribi, ürtiker, nezle grip bunları saymıyorum zaten artık.. iyi bir çocuk göğüs hastalıkları uzmanı bulup yolumuza beraber devam etme kararı aldık.. kızımın alerji testinde de bir şey çıkmadı ama bronşiyal bir hassasiyeti var ve bu solunumunun yanı sıra döküntü yaparak vücudunu da etkiliyor... kızım çok zor alıştı okula ama şu an o kadar mutlu ki bir ara ben de okuldan geri almayı düşündüysem de yapamadım.. ve inanılmaz gelişti orada.. malesef çok fazla alerjik çocuk var hem okulumuzda hem de etrafımda gözlemlediğim.. şu an biz de doktorumuzla koruyucu önlemleri alıp devam etmeye karar verdik.. şu polen ayları baharı da atlatırsak yaza daha rahat olacağımızı düşünüyoruz bakalım.. okulda malesef kendilerini koruyamıyorlar ve alerjik çocuklar da hastalıklar biraz daha uzun ve zor seyrediyor..biz de bir diğer kötü durum ise benim de onunla beraber sürekli hasta olmam..9 sene oldu astım teşhisim konalı ama bu kış ki kadar ilaç kullanmadım sanırım toplamda.. Allah şifa versin hepimize, önce kuzulara sonra bizlere..

evde ayrılıp kreşe yada okula başlayan çocukların bir yıl içnide32 defa hastalık atlatacaklarını okumuştum bir dr yazısında
gerçektende benım kızım 2 yasında kreşe başladı ve o yıl gerçekten her hafta hastalandı aynı sizin dediğiniz gibi , ama o yılı atlattıktan sonra 3 yıl daha gitti kreşe ve birdaha hiç öyle arka arka ya hastalanmadı , keşke almasaydınız diyecem ama almışssınız artık ,geçmiş olsun

Aldigimdan beri cocuk rahatladi yüzüne renk geldi tabiri caizse.Bizi cok sevdigini söylüyor surekli bir sevgi gosterisinde.Basladigindan beri hic isteyerek gitmedi okula.Okul tatil oldu dedigimizden beri mutluluktan ucuyor yavrum.Okula karsi psikolojik birsey mi gelistirdi diye de düşünüyorum.Evde dursun bakalim seneye hayirlisiyla yollarim yine.4 bucuk olucak belki değişir.

Geçmiş olsun canım, bende de astım var, gençliğimde teşhis koyulamamıştı nedense, ama üniversite için taşınınca baya iyileşmiştim. Sonra evlenince yeniden taşındım ve iZmit merkezde hiç uyumadığım haftalar oldu, o kadar kötüleşti durumum, sonra dayanamayıp biraz şehir dışında kalan denizden esen rüzgarla havası temizlenen bir yere taşındık ve ilaçları kestim.
Çok kötüysen belki evden kaynaklıdır, biraz araştırmanı tavsiye ederim. İnsanın hayat kalitesi inanılmaz düşüyor biliyorum, onun yerine taşınma vs işleri hafif kalıyor.

Size de gecmis olsun Suan daha iyi okuldan aldigimdan beri.İsteyerek gitseydi okula belki kiyamazdim almaya ama hic istemiyordu.Seneye ins daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…