Arkadaşlar,
Forumlar içerisinde en hızlı cevap yazılan forum bu olduğu için konuyu buraya açıyorum lütfen kusura bakmayın.Ben bir proje çalışıyorum ve konusu çocuk yetiştiren ebeveynlerin kaygıları üzerine.Sizi çocuğunuzla ilgili en çok kaygılandıran şeyler nelerdir?Lütfen benimle paylaşır mısınız?Her yazdığınız cümle bu proje için çok faydalı olacaktır.Şimdiden çok teşekkür ederim..
çocuğum yok evlide değilim ama çocuğumu yetiştirirken hastalıklı bir birey değilde insani duyguları olan bir birey olmasını isterdim. örn. ben anne olacağım çocuğum bensiz birşey yapmasın yahut evlenince eşiyle benden çok ilgilenmesin gibi şeylerim olmazdı . mesela diyelim oğlum oldu bir bayana nasıl davranması gerektiğini öğretirdim ona. kendine güvenen fakat egosu tavan yapmışdeğilde herşeyi olduğu gibi idrak etmesini isterdim. kendi ayakları üzerinde durabilen eğitimli becerilerine göre kendini geliştirmiş bir çocuk olmalı benim yapamadıklarımı o yapsın gibi şeyler değil. fakat insanlar çok acımasızlar bu ortama uyum sağlamasını nasıl sağlayacağım bilemiyorum. neyse zaten yok kendisi şuandaArkadaşlar,
Forumlar içerisinde en hızlı cevap yazılan forum bu olduğu için konuyu buraya açıyorum lütfen kusura bakmayın.Ben bir proje çalışıyorum ve konusu çocuk yetiştiren ebeveynlerin kaygıları üzerine.Sizi çocuğunuzla ilgili en çok kaygılandıran şeyler nelerdir?Lütfen benimle paylaşır mısınız?Her yazdığınız cümle bu proje için çok faydalı olacaktır.Şimdiden çok teşekkür ederim..
açıkcası evli değilim evli olsam isterdim tabiyki çocuğum olsun ama bu b.ktan dünyaya çocuk getirmekle iyi birşey mi yapardım bilemiyorumÇocuğu olmayan, kaygılarından ötürü çocuk düşünemeyenler de cevap verebilir mi? Sayfalarca yazabilirim.
bencede bende bundan korkuyorum çünkü malesef burada çok az miktarlar için dürüstlüklerini satıyorlarÇocuğumu kadın veya erkek olsun, bu ülkenin tuhaf namus değerlerinden uzakta tutarak büyütmeyi planlıyorum. Bu sebeple başka insanlar tarafından yargılanmalarından ve üzülmelerinden korkuyorum. Henüz çocuğum yok, yüksek ihtimalle yurtdışında yaşama imkanını elde edersem çocuk yapacağım zaten. Çalışmanızda başarılar, sevgiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?