Çocuğumun Babası Tekrar Barışmak İstiyor

Resmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.

Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.

Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.

Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)

Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?
Ben hayatımda böyle merhametli,temiz kalpli ,kötülük düşünmeyen ama karısını aldatıp acımaszca üste çıkmaya çalışan,yuva derdi olmayan,çocuğuna miras olarak sadece maddiyata aklı eren birini görmemiştim.... yine birleşin yine aldatılan siz olursunuz ,yani siz bilirsiniz bankadaki parayı çocuğunuza vermeside bir babanın yapabileceği bi şey değil yani elalemde bırakabilirdi ,büyüklük yapmış tebrikler...

Yeter ama aranızda bazıları ne kadar ön yargılı. Burası derdi olanların sıkıntılarını paylaştığı sorunlarına çare aradığı içini döktüğü bir yer.
Ne garip düşenceleriniz var yok rüşvet yok kara para. Evleneceğim çatlayın

Allah mutlu etsin biz ne diyelim niye çatlayalım:)
keşke herkes ruh ikizini bulup evlenebilse mutlu olsa.

Bir kere merhamet ve aldatma kelimeleri aynı cümle içinde kullanılamaz bile kaldı ki madem çocuğunuz için birleşmeyi düşünğyorsunuz bankadaki para detayı ne alaka onu anlamadım ?. Tekrar aldatılmasınız umarım bu defa o bankadaki 480 bin tl de sizi avutamaz.

Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.

Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.

Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor.

Allahtan merhametli ve temiz kalpli (!) Hali buysa
Olmasa neler yapardı acaba?!

Forumda daha önce boşanıp aynı adamla tekrar evlenn arkadaşların konularını bulup okuyun

konunun neresinden tutsam elimde kaldı. Barışmak isteyen ama pişman olmayan bi adam var. Yalandan da olsa bi daha olmayacak der insan. Yine olsa yine yaparım diyen adama geri dönmeyi düşünen bi kadın var. Ortada şaibeli bi para, hem tenezzül etmem diyip hem yatırım amaçlı nasıl çekebileceğini öğrenmek isteyen bi kadın var. Acayip acqyip de cevaplar yazıyor. Pro üyelik? Hua?

Bir kere merhamet ve aldatma kelimeleri aynı cümle içinde kullanılamaz bile kaldı ki madem çocuğunuz için birleşmeyi düşünğyorsunuz bankadaki para detayı ne alaka onu anlamadım ?. Tekrar aldatılmasınız umarım bu defa o bankadaki 480 bin tl de sizi avutamaz.

Adam da konu sahibesi de aynı kumaştan... Adam da konu sahibesini gayet iyi tanıdığı için koymuş önüne havucu konu sahibesini yürütüyor. Konu sahibesi de evlensem paraya konar mıyım şeklinde bir konu açmış işte. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Adam parasını veririm ama yine olsa yine aldatırım parayı alacaksan sus aşağı otur diyor bence

Konu sahibi para mı cazip geldi açıkça yazar mısınız ??

Adam da konu sahibesi de aynı kumaştan... Adam da konu sahibesini gayet iyi tanıdığı için koymuş önüne havucu konu sahibesini yürütüyor. Konu sahibesi de evlensem paraya konar mıyım şeklinde bir konu açmış işte. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Adam parasını veririm ama yine olsa yine aldatırım parayı alacaksan sus aşağı otur diyor bence
Parayı kadına vermemiş ki elini bile süremiyor. Koklamak yettiyse demek ki.

Karaktersiz Robin Hood!

Yeter ama aranızda bazıları ne kadar ön yargılı. Burası derdi olanların sıkıntılarını paylaştığı sorunlarına çare aradığı içini döktüğü bir yer.
Ya şimdi ben naparım evlenirsen. O kadar kıskandım ki anlatamam. Hem vicdanlı, hem merhametli koca bulmussun. Kimseye nasip olmaz. 😂😂😂😂

Karapara yazanlardan biri benim 🙋🏼‍♀️. Hiç bu tarz yazmayı sevmem ama kirada evlerim, arabam, çift maaşım ve çocuklarım var siz kimsiniz ki sizi kıskanıp çatlayayım. İster evlen ister evlenme çok da umrumda 🤦🏼‍♀️

Gerçekten çok temiz kalpli ve merhametli insanmış, ben de kendime iyi derdim, baksanıza aldatıp hesaba para yatırınca iyilik fışkırmış adamdan:)

konu sahibi rüsveti biz uydurmadık ki. sen kendin dedin ust duzey yonetici diye. sonrada paranı nereden geldigi belli degil dedin. bir arkadas rusvet olabilir mi dedi. sende bende ondan supheleniyorum diye ağzınla söyledin

Biz niye catlayalım. Size çok KARAKTERLİ mustakbel kocanızla mutluluklar.

Hayır konunun ilk sayfalarinda bende inanmadim ev sahibinin verdigini beni aldattıgı kadindanda almış olabilir diye paranın saibeli oldugunu siz vurguladınız.

yoksa eski esimin maasi iyi arabasi vardı onu satip yatirmis çocugum hesabina deseydin biz nereden bilecektik.

ilk sayfalarda karaktersiz olan adam son sayfalara doğru beyaz atlı prens oldu.

bizde catlayan taraf.

O kadar haklısın ki, tüm kadınlar aldatıldıktan sonra üzerinde şaibeli para görünmesin diye çocuğunu kullanan eski karısını da 478 bin liraya kandıran iyi niyetli karaktersiz koca hasretiyle yanıp tutuştukları için orta yerlerinden çatladılar gerçekten. Benim asıl merak ettiğim bu merhametli karaktersiz adamdan para yiyebilecek kadar kurnaz olabilir misin yoksa yine aldatılmayla sonuçlanacak sürecin başında mısın acaba?

Back
X