- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.033
- 33
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eserikli misiniz acaba biraz? Bi dönüp eski mesajlarınıza bakın ben ne yazmışım diye, bol bol b12 ayrıca.Yeter ama aranızda bazıları ne kadar ön yargılı. Burası derdi olanların sıkıntılarını paylaştığı sorunlarına çare aradığı içini döktüğü bir yer.
Ne garip düşenceleriniz var yok rüşvet yok kara para. Evleneceğim çatlayın
Kullanici adinin hakkini veriyor benceEserikli misiniz acaba biraz? Bi dönüp eski mesajlarınıza bakın ben ne yazmışım diye, bol bol b12 ayrıca.
Sen zaten evlenecektin,onay alamayınca kimseden kendin çatladın. Nekadar komiksin hem komik hemde 400 bine aldatmayı sindirecek kadar zavallı.. 2. Defa aldatırsa biraz fazla iste bari.Yeter ama aranızda bazıları ne kadar ön yargılı. Burası derdi olanların sıkıntılarını paylaştığı sorunlarına çare aradığı içini döktüğü bir yer.
Ne garip düşenceleriniz var yok rüşvet yok kara para.
Ne demiştim en son ?Yeter ama aranızda bazıları ne kadar ön yargılı. Burası derdi olanların sıkıntılarını paylaştığı sorunlarına çare aradığı içini döktüğü bir yer.
çok haklısın bu para ya ayrıldığı kadının parası ya da devlet memuru ise adam rüşvet bile olabilir.ben hiç inanmadım bu miras hikayesine.her türlü de bu para helal para değil ben olsam asla çocuğuma da kendime de kullanmazdım iade ederdim eski kocamaKim bu nitelikteki bir adama yarım milyon bırakır
Yani fakir tanıdık olur sen çok zengin olursun mirasından bir ev vs bırakırsın
Kim eski kiracıya o kadar para bırakır hadi bıraktı bu kadar kolay getirilir hesabına yatırılır
Adamın mirasçıları nerede vasiyetnamenin açılması davası dahi dünya zaman alıyor
Adam üst düzey yönetici ise o para rüşvettir adına kayıtlı hesaplarda olmasın diye de çocuğa yatırılmış
Defter tutma yükümlülüğüm var kayıtlara geçeceğim mirasa ilişkin belgeyi ver deyin gerçek ortaya çıksın
Yeter ama aranızda bazıları ne kadar ön yargılı. Burası derdi olanların sıkıntılarını paylaştığı sorunlarına çare aradığı içini döktüğü bir yer.
+1000000000000000000000000000Ev ve arabada var diyor. turkiyedeki ust duzey yoneticlerde kac tanesinde hem ev hem araba hemde kenarda 470 bin tl var? Bir de kucuk cocukları oldugunu dusunursek yas en fazla 40 tır.
Adam microsoftta felan ust duzey yönetici değildirdir herhalde.
Heleki devlette ust duzey yoneticiyse sabit maasla bu kadar mal mulk kenarda bu kadar para imkanı yok.
Konu sahibi de eski kocasının rüsvet aldığından süpheleniyor. demekki devlette ust duzey yonetici. Devletteyse zaten 5 yılda bir mal beyanı yapmak zorunda adam para üstunde görulsün istemiyor. çunkü süpheli bir durum. o da cocuğun uzerine yapmiş işte.
para her ayıbı örtermiş bak bir kez daha aynısı oldu.hem de paranın kaynağı tam bir muammaykenAklıma müge anlı daki hikayeler geldi
Onun eski eşinde nereden geldiği belli olmayan para var tamamı çatla sen hıhpara her ayıbı örtermiş bak bir kez daha aynısı oldu.hem de paranın kaynağı tam bir muammayken
olur çatlarımOnun eski eşinde nereden geldiği belli olmayan para var tamamı çatla sen hıh![]()
Dokunmayacağım diyorsunuz ama parayı çekmeye çalıştığınızda eşinizin şerh koydurduğunu öğrenmişsiniz. Madem ihtiyacınız yok madem o para çocuğunuzun neden çekmeye çalıştınız? Yatırım yapacaktım demeyin zira hiç inandırıcı değilsinizEmin olun paraya hiç ihtiyacım yok, çocuğumun babası bir kurumda üst düzey bir yönetici ve zamanında birlikte ev ve araba almıştık.
Şükür bana cazip gelecek bir miktar değil çünkü sonuçta para çocuğumun hesabında o büyüyünceye kadar bana ait olmayacak ve dokunamayacağım