Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuk için eş için de mal beyanında bulunuyoruz
Hayır merak etmeyin evlenmedimBiliyorum 5 yıl da bir mal beyanı dolduruyorum ama sanki cocuk kısmında vasisi olduğun cocuk diye geciyor diye hatırladım. velayet annede olduğu icin cocuk kendi uzerinde gorunmuyor olabilir.
Beni ilgilendirmez konu sahibi inanmadım miras kaldığına ya beni aldattığı kadindanda almış olabilir dedi. sonra bir arkadas rüsvet olabilir mi diyince begendi arkadasın yorumunu ondan yola cıkıp yorum yaptık.
konu sahibi nikahı kıymıştır bile biz hala parayı tartışıyoruz.
Bende onu diyorum, kötüler hakettikleri cezayı er yada geç alırlar. Adam parayla kafayı yemiş daha ne olsunMerhametli, temiz kalpli ve içinde kötülük olmayan adam sizi aldatmış ve pişman değilim yine olsa yine yaparım diyor. Merhamet ve temiz kalp anlayışınızı bi gözden geçirin
Hayır merak etmeyin evlenmedimişyerinde rüşvet iddiasıyla hakkında soruşturma açılmış buda yemezmiş gibi bir arkadaşının eşinden öğrendiğim kadarıyla sürekli ağlama krizlerine giriyormuş, telefona bakıp bakıp ağlıyormuş. Herkes kafayı yedi para pul için diyormuş. Eeee eden buluyo kimsenin ahını almamak lazım
![]()
Yine olsa giderdim o kadına diyen adamla nasıl barışma düşünürsünüz.Resmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.
Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.
Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.
Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)
Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?
Neyseki evlenmemişsiniz..Hayır merak etmeyin evlenmedimişyerinde rüşvet iddiasıyla hakkında soruşturma açılmış buda yemezmiş gibi bir arkadaşının eşinden öğrendiğim kadarıyla sürekli ağlama krizlerine giriyormuş, telefona bakıp bakıp ağlıyormuş. Herkes kafayı yedi para pul için diyormuş. Eeee eden buluyo kimsenin ahını almamak lazım
![]()
Çocuk için birleşmeyi düşünmüyor değilim demişsinizBende onu diyorum, kötüler hakettikleri cezayı er yada geç alırlar. Adam parayla kafayı yemiş daha ne olsunBelkide “yaşlı” sevgiliside onu terketmiştir o zaman deme keyfime beter olsunlar
![]()
Adam kafayı yemiş artık kimseye hayrı olmazÇocuk için birleşmeyi düşünmüyor değilim demişsiniz