• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumun çok cana yakin olması...

yahu ne alakası var
yetişkin mi ki o? önce vakit geçirip sonra sevip sevmediğine karar verecek mantık olgunluğunda olsun
oynamak istememiştir, yanına gelmesinden hoşlanmamıştır, üzerindeki tshirtü sevmemiştir
2,5 yaşında olduğu için de ben seni sevmiyorum olarak ifade edebilmiştir
Sacma yorumlar yapmayin yok.üzerindeki tisortu beğenmemistir.y
Biz alakasız yazıyoruz tamam ama sizin bu cümlelerinizde anlam yok :110:
Anlam yokmu anlamadiginiz icinmi yaziyosunuz ben sadece merak ettim.Cocuklari büyuk birey gibi görsem yazmazdim zaten bidaha okuyun isterseniz.Zaten yok kendine özgüvenli olsun yok boyle olsun diye diye boyle oluyo

sizin çocuğunuz cana yakın olabilir.. cocuklarinda yaş yaş ruh hali değişir mesela, şuan cana yakın ama 3 yaş 4yas farklı olabilir çünkü sürekli değişirler, hareketleri, konusmalari, insanlara tepkisi bu onların hırçın nefret dolu olmalarını göstermiyor .
mesela benim kızım da çok cana yakın bir çocuktur kküçüklerlede büyüklerlede çok iyi anlaşır ama zaman zaman hırçın olduğu zamanlarıda gözlemliyorum bunun ruh halinden kaynaklandığını düşünüyorum o an ney hissediyosa onun tepkisini veriyor yani olumsuz gördüğü biseyler oluyor kendince işte bir arkadaş yazmış hani, biseyden hoşlanmıyor ama bunu ifade ediş şeklini kavrayamiyor kızım şuan 3yasinda her sene farklı bir huyu çıkıyor inanın yani demek istediğim böyle olmaları ni ailenini yetiş tirmesine bağlamamak lazım o yaştaki çocuk halden hale giriyor her duyguyu yaşıyor yani zamanlada karakterleri oluşuyor oturuyor
tabi aile içi yaşanan olumsuz seylerinde etkilediği çocuklar vardır hırçınlık öfke patlamaları gözlenen çocukta ama hepside aynı değil.

Anlam yokmu anlamadiginiz icinmi yaziyosunuz ben sadece merak ettim.Cocuklari büyuk birey gibi görsem yazmazdim zaten bidaha okuyun isterseniz.Zaten yok kendine özgüvenli olsun yok boyle olsun diye diye boyle oluyo

konu sahibi arkadaşım
gerçekten bunu bile bilmeyecek kadar çocuk psikolojisi hakkında bilgin yoksa aç birkaç kitap oku

bence bu gidişatla çok hata yaparsın, önce biraz bilgi sahibi ol

Sanirim anlamadiniz. Alinti yaptigim kısım için anlam yok yazdım daha anlaşılır cumleler kurmanızi rica ediyorum

Çocuğunuzu bilemem ama siz pek normal bi ebeveyn değilsiniz.Sizin yetiştirmenizle alakalı değil cocugunuzun yaradılışı bu.Sizin çocuğunuz girişken ve sıcakkanlı diye masum da diğerleri masum degil mi bu ne saçmalık

Her çocuk sevgi pıtırcığı olacak diye bir kural mı var?
Sizin oğlunuz canayakındır berikinin kızı soğuktur.
Her çocuk nevi şahsına münhasırdır.
Oğlunuz cana yakın diye diğer çocuklar niye böyle diye sormak abesle iştigal ;)

Valla bu iş tamamen yaradılış meselesi, 3 çocuğum var, hepsi birbirinden farklı, ortancası o kadar merhametli ki, oğlum senin vicdanın, merhametin yönetse keşke dünyayı diyorum... büyük oğlum mesela sevgisini pek göstermez, daha ketumdur... evde eşim hatunum der başka bişey demez, yani sevgi dolu bir ortamda büyüyorlar ama, hepsinin yapısı farklı... büyüdükçe öğreniyorlar bazı şeyleri

Benim bilgi.sahibi olmadigimi.nerden cikardiniz.siz masallah cok.kitap okumussunuz.
Bana tavsiye vericeğinize sizde bi görgü kurallarıni okusaniz ! Tanimadigin kisilerle konusurken sen değil siz diye konusulur.Benim.hata yapicak biseyim yok.Sadece merak ettigim.icin sordum

Konu sahibi kimse çocuğunuza anormal demedi. (Ki normal mi diye soran sizsiniz) Ama o çocukları da anormal bulmalarını beklemeyin. Her çocuk sizin cocugunuz gibi olamaz ki. Kimisi cekinir kaçar, kimisi git oynamıyorum sevmiyorum diye tepki verir. Kimisi de canayakın olur. Yorumlara neden gerildiniz ki bu kadar.

Ya ben ne yazdim yok
konu sahibi arkadaşım
gerçekten bunu bile bilmeyecek kadar çocuk psikolojisi hakkında bilgin yoksa aç birkaç kitap oku

bence bu gidişatla çok hata yaparsın, önce biraz bilgi sahibi ol
Benim bilgimde aklimda yeter merak etmeyin.bu zamana kadar her gittigim yerde cocugum icin olumlu tepkiler aldim.Hata yaptigim icinmi acaba ?sizde bence bi gorgu kurallarini okuyun sen degil siz!

Benim bilgi.sahibi olmadigimi.nerden cikardiniz.siz masallah cok.kitap okumussunuz.
Bana tavsiye vericeğinize sizde bi görgü kurallarıni okusaniz ! Tanimadigin kisilerle konusurken sen değil siz diye konusulur.Benim.hata yapicak biseyim yok.Sadece merak ettigim.icin sordum

doğru, sen değil siz, haklısınız

öte yandan
konu başlığınız "çocuğumun çok cana yakın olması"
konu içeriği neden diğer çocuklar hırçın
oğlunuzla oynamak istemediği için "seni sevmiyorum" diyen 2,5 yaşındaki kız masum değil
ve bu kız onu sevmediğine önce onunla oynayıp sonra karar vermeli
ha, ama bu arada siz çocuklardan yetişkin gibi davranmasını beklemiyorsunuz, sadece mantıklı davranmalarını bekliyorsunuz
mesajlar içinde sorduğunuz soru "neden kimse benim çocuğumla oynamak zorunda değil"
diğer sorduğunuz soru "2.5 yaş çocuklar masum olmaz mı sevgi dolu olmaz mı?"
sevgi doludan anladığınız çocuğunuzla oynamayı kabul etmesi
diyeeee uzar gider

size tavsiye veriyorum da, siz tshirtü saçma bulduğunuz gibi bunu da saçma buluyorsunuz
okuyun
çocuklar hakkında kitap okuyun

Ya ben ne yazdim yok

Benim bilgimde aklimda yeter merak etmeyin.bu zamana kadar her gittigim yerde cocugum icin olumlu tepkiler aldim.Hata yaptigim icinmi acaba ?sizde bence bi gorgu kurallarini okuyun sen degil siz!
E madem olumlu tepki aldınız normal olduğunu düşünüyorsunuz neden benim oglum mu anormal şeklinde soru yöneltiyorsunuz?
Kabul edin ki siz övgü bekliyordunuz sizin evladıniz normal onlar anormal denmesini beklediniz.

Back
X