• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumun çok cana yakin olması...

madem bilgin aklın yetiyor niye çocuğum normal mi diye konu açıyorsunuz hanımefendi :-)[/QUOTE
Çocuğuma yetiştirirken aklim ve bilgim yetiyo dedim!Sirf laf sokmak icin yazmayin allah askina ben o en mükemmel annelerden degilim yalnis kisiye laf söylediniz.Genelde çocuklar öyle olunca bende mecazi anlamda normalmi dedim.cok suķur cocugum normal

E madem olumlu tepki aldınız normal olduğunu düşünüyorsunuz neden benim oglum mu anormal şeklinde soru yöneltiyorsunuz?
Kabul edin ki siz övgü bekliyordunuz sizin evladıniz normal onlar anormal denmesini beklediniz.
Di mi? Cunkuuu sadece herkesle oynamak isteyen cocuk sevgi dolu, mukemmel aile hayatinda yasayan ve super yetistirilmis cocuktur. Hircin olanlarin anne ya da babasi ilgisiz, parayla cocugunu mutlu etmeye calisan, konkenden falan basini alamayan ebeveynlerdir :KK53:

Yok gercekten övgü bekledigim icin yazmadim.benim ilk cocugum ve boyle seylerle ilk defa karsilasiyrm.ya o kadar cok seye sahit oldumki .Cocuk.kaydiragi neden durduk yere ayagiyla kapatir.hayir kaymasin diye bunkar bana

Yok gercekten övgü bekledigim icin yazmadim.benim ilk cocugum ve boyle seylerle ilk defa karsilasiyrm.ya o kadar cok seye sahit oldumki .Cocuk.kaydiragi neden durduk yere ayagiyla kapatir.hayir kaymasin diye bunkar bana
Cunku onlar cocuk :) kaydiragi ayagiyla da kapatir, baska yeriyle de :KK70: anlam yuklemeyin, hepsi farkli oluyor. Evde sevgi pitiri gibiyiz ama 1 numarali oglum manyak cikti, e napalim :KK70: 2 numara uysal gorunuyor allahtan :KK53:

2.5 yaşındaki çocuk sizin gibi düşünebilir mi ? Herkes tek tip olamaz ki. Simdi siz o çocuğa bunu sorsanız size vereceği cevap "işte" olacaktır yüksek ihtimalle. Bu kadar takılmayın bana kalırsa her şey yolunda :halay:

Cunku onlar cocuk :) kaydiragi ayagiyla da kapatir, baska yeriyle de :KK70: anlam yuklemeyin, hepsi farkli oluyor. Evde sevgi pitiri gibiyiz ama 1 numarali oglum manyak cikti, e napalim :KK70: 2 numara uysal gorunuyor allahtan :KK53:
Yaa ne güldüm buna ahahha siz çok yaşayın e mi :KK70:

O yüzden sordum zaten ama masallah herkes bi laf soyleme derdinde yardimci olmak.yerine.
Yardımcı olunacak bir derdiniz yok ki.
Siz benim oğlum cana yakın dediniz yorum yapan arkadaşlar da her çocuk aynı olmayabilir dedi.
Siz niye bu kadar sinirlendiniz inanın ben anlamadım.

Back
X