Çocuğumun isim bilmecesi

ya ben demın ne okudum
alemsınız ya :KK70:
işinize gucunuze bakın gozunuzu seveyım zaten sız danısmıssınız esınız kayınvalıdenız nıye yalan soyleme geregı duysun bukadar sıldırecek kadar nefret edıp onları ısım konusunda akıl danısmak da neyın nesı cocuk nerdeyse askere gıdecek seneler gecmıs
Yok hayır o koydu diye değil. fikir sorduğum halde bana karışmam deyip arkadan oğluna ağlamış olma ihtimali var daha önce böyle vukuatlari olmuştu o gün arkadaşlarla otururken bir tanesi benzer bir konu açtı anlatırken aklıma geldi işte :)

3.5 yıl olmuş. Buna takılmakla ne geçecek elinize. Bence unutun gitsin hayat böyle seylere uzulemeye değmeyecek kadar kısa.
Yani ne bileyim ya yıllar önce kv nin öyle bana ben bisrye karışmam deyip arkadan oğlunu eşime salya sümük duygu sömürüsü ile dediğini alttan alta yaptırmaya çalıştığı oldu yaptiramadi ama işte öyle hepsi aklıma geldi birazda ..Doğru diyisunuz

Canım bu isim meseleleri hassas evet, hani sen hiç işim koymadan tek isim olsa onu da kv koysa eyvallah sonuna kadar haklısın ama begenmissin ikinci isim olarak koymuşsun şimdi ismini sildirsen bu sefer çocuğuna senin adın artık sefa degil nasıl diyeceksin? Çocuk bunu nasıl algılayacak? Sefa diye seslenenler bu zamana kadar .nasil alışacak yani sen o tepkiyi en başta verip koydurmayacaktin koydurduysan da kabulleneceksin bence. Ben ogluma hamileyken kp direk bütün sülalenin içinde bizimle hiç konuşmadan (50 kişi falan var ) ben karar verdim adı Mustafa olcak demişti. Düşün yani. Sen haline şükret, ayrıca geçmiş bitmiş. E sen de sevmissin ismi. Takılma artık. Sen de huzursuz oluyorsun eşini de darliyorsun evliliğiniz yipraniyor ne gerek var?
Yani evet o şekilde diretiomedj ama yüzüme soylrnmrsini tercih ederim her zaman ...
Kimse sefa demiyor belki o zamanki tepkimden bilmiyorum .Sildirme işini dalavereyle koyulduysa diye dedim arkadan iş cevurmeemyj öğrensinler eşim dahil diye .Ya canım sikkindi birde öyle bir konu konusukunca canım sıkıldı aklıma geldi :)

Eğer kayınvalıde oğlunu doldurup bu ismi Ruyamda gördum koyun deseydi, hiç bir sekılde ruyasından sızlere bahsetmezdı.
Seni kandırıp oğlu ben koydum deyıp susup gıderlerdı. Tam tersine bır durum var aynı ruyayı görmelerine o kadar seviniyorlarki heryer de anlatıyorlar. Ben inandım ikisinede.
Kv kendini ovmeyi sever ,yani geçen yıl yeğenine anlatış şekli ben nasıl koydurdum bak der gibiydi ..Yani inat Edip koydurmqm diye alttan alta böyle planlara girecek bir tip esimde o zamanlar onfuygu sömürüsüne kaniyordu 2 yıl önce yalanlariji anladığı için bırakti ..Ne bileyim dediğiniz gibi belki de kendi kuruntum

O sekilde olmasi hos degil tabi, ama gerçegi tam olarak bilme sandiniz yok...demek istediğim artik neyse ne..bunlara enerjinizi harcamayin. Oglunuz saglikli mi mutlu mu, bunlar önemli..
Doğru söylüyorsunuz düşündüğüm gibiyse bile inkar edilecek en azından kv kesin edecek kafa bulandirmaya gerek yok :)

Bu Konu da; "Dertsizlik en büyük dert" diyenlerin ne kadar hakli
olduğunu görüyoruz. :işsiz:
Öyle gibi gorunuyo haklısınız :/ biraz üzgün bir donemdeyim arqkdas kendisi için benzer bir olay anlatırken yazdıklarım aklıma geldi işte ne bileyim ..Doğum sonrami zehir eden birisi olduğu için hepsi aklıma gelip doldum sanırım

Çocuğunuz sağlıklı mı?
Sağlıklı ise isim misim neyi dert ediyorsunuz ki?
Allah'ın gücüne gider.

Çocuğunuz sağlıklı mı?
Sağlıklı ise isim misim neyi dert ediyorsunuz ki?
Allah'ın gücüne gider.
Çok şükür ;) Haklısınız aslında derdim gerçekten isim veya kimin koyduğu değil sorduğum halde arkamdan duygu sömürüsü ile iş yaptirilmis olma ihtimali ...Daha önce denemeleri oldu eşim izin vermedi ama bu isim konusunda ben çocuklarıma koyamadim diye yuzbikere salya sümük ağladı .Neyse dediğiniz gibi takılmaya lüzum yok ortada bir yalan dolan varsa da Allah'a havale ediyorum

Merhabalar ,oğlum 3,5 yaşında yeni mi dert oldu diyeceksiniz :) dönem dönem kafana takılıyor diyeyim .
Benim hamileligim biraz imkansıza yakındı yani tıbbi olarak Neyseki doğal yoldan hamile kalmisim ama başta anlayamadım ihtimal vermediğim için bunu düşük yaparken öğrendim .Ama 1 ay sonra 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim yani bu durumda ya düşük olmadi ya ikizdi birisi kaldı filan dediler .Neyse bu düşük olduktan sonra kv bir rüya görmüş gözünüz aydın sefaniz geliyor diye ama uzuluruz diye söylememiş .
Aradan aylar geçti biz erkek olacağını öğrendik ve eşimle öğrencilik yıllarından beri aklımızda olan bir ismi koymaya karar verdik birde ikinci bir isim olsun istedim daha kısa belki ilerde o ismi beğenmez diye düşündüm ama bir türlü bulamadık herkes e fikir sormaya basladik kv de dahil o da ben kendi cicuklarima isim koyamadim sana hiç karışmam en son hiç bulamazsanız belki dedi .
Doğuma yakın eşim bir sabah ben rüya gördüm sefa koyuyoduk ismi hatta ben beğenmedim sen duvara sefa yaziyodun filan dedi .Bunu annesiyle paylaşınca annesi de aa o zamana söyleyeyim ilk başta bende rüya görmüştum sefaniz geliyo diye dedi filan neyse ikinci isim sefa oldu oğlumun ismiyle çok çok uyuyor şimdiye kadar kim duysa çok beğendi filan ama baştan beri hep sanki yalan söylenmiş aslında o rüyayı esim görmemiş uyduruyo gibi geliyordu hep tartışma çıkardım ve her seferinde ben söyleyince annemde anlattı dedi durdu ki gerektiğinde çok ters bir cevap verir yani ee koydum ne olmus der bilemiyorum ..
Aramin iyi olduğu bir dönemde küçük görünceye sordum direk değilde işte sefa iyi uydu diğer isme diye i da aynı şeyi anlattı abim telefonda ismi bulduk galiba dedi ondansonra annemde rüyasını anlattı vs .ki yapan söylemez Allah var .
Geçen yıl köylerine gittik kv yeğenine sefayi da ben buldum ama söylemedim sonra onlar iism bulduk deyince anlattım koydular sagilsunlar mutlu oldum filan deyince esime patladim sen yalan mı söyledin diye ama hala yemin ediyor ben gördüm rüyayı soyleyince anlattı diye sonra kv ye neden öyle dedin deyince " ben rüyamda gördüm deyince koymaktan vazgecersin diye düşünmüştüm dedi .Aramız iyi değildi o zamanlar ...
Yani ne bileyim art niyetli miyim bilmiyorum .İnanın derdim kimin söylediği değil yalan söylenmiş oyun oynanmais olma ihtimali ...Yani kv gördüğü için olduysa ve eşim yalan söylediyse diye kızıyorum ama bu kadar baskıya tartışmaya off yeter annem istedi koydum deyip çıkacak kavgayı göze alır öyle pisirik biri değil .
Yani yalan söylediyse gidip mahkemeyle sildirmyei bile düşünüyorum .
Bu arada onlarda dahil herkes ilk ismi.kullaniyor
Allah oğlunuzu siza bağışlasın öncelikle.
Takıntılı mısınız acaba?
Ne bileyim isim içinde oyun oynamak epeyce ilginç olurdu.O kadar iş güç arasında böyle plan mı kuracaklar?
Eşinize guvenmıyormusunuz?
Fazla takıntılısınız aşırı 3,5 sene olmus başka konularada takıntınız olabılır mi? Yoksa kv yi mi öyle pek sevmıyorsunuz ondan bu takıntı
Eger kavga çıkaracaksınız sunu bilin ben adamın yerınde olsam siz bundan kavga çıkarsanız olaylar fena gelısır hani aşırı fena.
Kesin olarak bılmedıgınız konuda sakın kavga çıkarmayın.3,5 sene olmus Allah verır umarım bir çocuğunuz daha olur onun butun isimlerini siz koyarsınız.
Düşünceniz çok ilginç geldi.Böyle meseleden kavga çıkarmanın ağır sonuçları olur.

Back
X