- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
İsim koyulduktan sonra bu kadar net bir şekilde ayrıntılar çıktı ortaya ama ben eşim rüya gördüm vs deyince baktım.uyuyor guzlede isim tamam dedim o an bile anlatsaydi kizmazdim zaten yemin ederim diyorum ismi koyan kişi umrumda değil eşim veya kv ..sadece kv nin alttan alta acimdirma huyu vardır çocuklarının adını koyamadigini ve çok üzüldüğünü de yüz binkez ağlaya sizlaya anlattı .Bu şekilde anlatıp esimde sonradan kılıf uydurduysa kizarim çünkü ikiside çok iyi biliyor ki ben ona da fikir sorduydam cevabı ciddiye alıp degerlendiririm .Yok sayacağım şeyi hiç sormam .Ne bileyim bubakdar saçak bir konuda yalan söylediyse diye kızdım gerek yok ..Esim o zamanlar duygu somurusne açık bir tipti maalesef sonradan farkina vardı birseylerin o yüzden eşimin uzerine gittim biraz .Sanki zorla isim koydular, açıkgöz olsaydınız da kandırmasalardı, insanların da burnundan getirmişsiniz bu kadar takıntı iyi değil bir doktora görünün iyi değilsiniz
Bir de çalışmıyorsanız işe girin çok boş vaktiniz var anlaşılan yaramıyor size
Şuan olsa mesela eşimin böyle birşey yapmayacağı dan çok eminim ..
Çalışmıyorum ama boş vaktim.olmuyo gerçekten dün bulunduğum arkadas ortamında benzer bir konu anlarilinca etkilendim sanırım