• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğumun ismini değiştirmek istiyorum...

nisan84

Allahtan bize armağan :))
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.399
1
358
41
Bursa
arkadaşlar kızımın adını değiştirmek istiyorum 4,5 yaşında okula başlamadan değişsin istiyorum ama bu mümkün olur mu acaba bilgisi olan varmı sorun yaşarmıyım hakim sorun çıkarırmı

Adi ne ki ? Degistirebilirmisin bilmiyorumda baska bir isim ekletebilirsin bi kac ay surebilir. Benim bir akrabam isim ekletti digeride soyadini degismisti

arkadaşlar kızımın adını değiştirmek istiyorum 4,5 yaşında okula başlamadan değişsin istiyorum ama bu mümkün olur mu acaba bilgisi olan varmı sorun yaşarmıyım hakim sorun çıkarırmı

isim absürd ise, komik ise, ayıp ise vs. değiştirilebilir. ancak 2 tanıkla kızınızın o isimle değil de değiştirmek istediğiniz isimle çevresinde bilindiğini, hep o isimle çağrıldığını ispatlarsanız, ismi ilk cümlede saydığım cinsten olmasa bile değiştirilir.

aslında ayıp absürt bi isim değil ama çok soğudum bu isimden o yüzden değiştirmek istiyorum
adı İREM
duymusunuzdur irem isminin manasının yalancı cennet olduğunu Allah ın burdaki halkı helak ettiğini öğrendim ve çok pişman oldum bu ismi koyduğuma bu yüzden değiştirmek istiyorum tabi hakime bu sebepten değiştirmek istiyorum dersem değiştirmeyebiilirde tanıdıklarımızın o ismi kullanmadığını ve okula başlayınca sorun olucağını falan söyleyince bu iş olurmu billmem tabi babasıda pek değiştirmekten yana değil bu isme alıştığı için ama şansımı denemek istiyorum

aslında ayıp absürt bi isim değil ama çok soğudum bu isimden o yüzden değiştirmek istiyorum
adı İREM
duymusunuzdur irem isminin manasının yalancı cennet olduğunu Allah ın burdaki halkı helak ettiğini öğrendim ve çok pişman oldum bu ismi koyduğuma bu yüzden değiştirmek istiyorum tabi hakime bu sebepten değiştirmek istiyorum dersem değiştirmeyebiilirde tanıdıklarımızın o ismi kullanmadığını ve okula başlayınca sorun olucağını falan söyleyince bu iş olurmu billmem tabi babasıda pek değiştirmekten yana değil bu isme alıştığı için ama şansımı denemek istiyorum

Konu hakkında bir bilgim yok lakin binlerce İrem ismi var ülkemizde gayet de yaygın. Geçerli bir sebep olarak görülmeyebilir bir tanıdıgımızın adı Satı'ydı dalga geçilebileceğini ve çocugun gelişimine zarar verebileceğini düşünerek değiştirdiler.

adı İREM
Merhaba kizinizin adini degistirdinizmi merak ettim

Back
X