Size katılıyorum. Ancak uzaktan eğitimde de çok iyi olduğu için okulun değişmesini istemiyorum. Fikir verebilcek olan varmı?Ilk dönem okulların açılacagını düşünmüyorum
Konuyla ilgili bilgim yok
Kura mecbur yapılacak zaten. Yapılmasın demiyorum. Ama bizim bu okulda kalabilmek için yapabileceğimiz (tabiki hukuki yasal) bir şey varmı diye soruyorum. Cünkü bazı velilerin bakanlıga başvurduğunu duydum. Bu işlemler nasıl ilerliyor. Fikri bilgisi olan varmı?
Tatlı dil ile yönetmenliğe aykırı davranan bir idareci henüz görmedimendişenizi anlıyorum ♥
acaba öğretmeniyle hususi olarak görüşseniz.. oradan da müdür yardımcısı ve müdüre konuyu açsanız nasıl olur..?
tatlı dille halledebilirsiniz diye umut ediyorum
Kura bireysel olmayacak. Ya sınıfça gidecekler yada sınıfça kalacaklar. Ben öğretmenlerimizden memnun olduğum için burada kalmalarıni istiyorum. Yoksa kimsenin hakkına girilmeyecek. Sınıfça milli eğitim bakanlığına başvuracağız. Cevap veren herkese teşekkürler.
sınıf kaç kişilik?
sınıflar arası mı olacak kura?
saçma geldi bana. sınıf mevcudu değil mi önemli olan. metrekareye düşen öğrenci sayısını azaltmaları gerekiyor bütün sınıf gidince ne değişecekmiş?
Sınıf taşıma diye bir uygulama zaten yok sadece sınıflar bölünecek dediler .yani sacma ve anlamsiz oluyor zaten. Belki taşıdıkları okuldada 2 ye böleceklerdir.
Belki aynı şubeden birkaç tane vardır. Sınıfın birini gönderip diğerini ikiye böleceklerdir.dimi sınıf gitse ne değişecek..
taşınan okulun toplam öğrenci sayısı azdır belki.
İçimden bir ses alan talan yerde yüz öğrenci ile hizmet veren bir imam hatip ortaokulunun kullanılmayan sınıflarına tasinacaklar diyorsınıf kaç kişilik?
sınıflar arası mı olacak kura?
saçma geldi bana. sınıf mevcudu değil mi önemli olan. metrekareye düşen öğrenci sayısını azaltmaları gerekiyor bütün sınıf gidince ne değişecekmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?