Yapmayin lütfen. Gerçekten hiç gerek yokml dis eti kanaması internette lösemi diye çıktı diyelim , siz de dış eti kanayan birini ilk kez mi görüyorsunuz8 yaşında çocuğum var.Sürekli hastaymış gibi geliyor.geçen gün burnu kanadı.Grip olduğu için sürekli burnunu silince ve dokununca olmuştur diye fazla üstüne düşmedim.Akşam da dişlerini fırçalarken diş eti kanadı öyle çok değil.Ama çok korkuyorum.
Daha öncede bazen bacaklarım ve koltuk altım acıyor diye söylüyordu.
İnternetten baktım akşam diş eti kanaması için lösemi belirtisi olarak yazıyor.Çok moralim bozuldu.
Daha önce dişeti hiç kanamamıştı.okullar kapalı olduğu için evde diş fırçalama işide aksadı.bundan olabilir mi.Doktora gitmeyede korkuyorum riskli diye ne yapmalıyım
Bende psikolojik olarak sıkıntımı var sizce.Sürekli olumsuz düşünüyorum
Pimpirikli bir annesiniz iyi düşünün herşey iyi olsun.bu vesveseyle kendinizi de cocugunuzuda huzursuz etmeyin8 yaşında çocuğum var.Sürekli hastaymış gibi geliyor.geçen gün burnu kanadı.Grip olduğu için sürekli burnunu silince ve dokununca olmuştur diye fazla üstüne düşmedim.Akşam da dişlerini fırçalarken diş eti kanadı öyle çok değil.Ama çok korkuyorum.
İnternetten baktım akşam diş eti kanaması için lösemi belirtisi olarak yazıyor.Çok moralim bozuldu.
Daha önce dişeti hiç kanamamıştı.okullar kapalı olduğu için evde diş fırçalama işide aksadı.bundan olabilir mi.Doktora gitmeyede korkuyorum riskli diye ne yapmalıyım
Pimpirik yapıyorsunuz. Dişeti benim her gün kanar burun kanaması grip olan çocuk için zaten bişey değil.8 yaşında çocuğum var.Sürekli hastaymış gibi geliyor.geçen gün burnu kanadı.Grip olduğu için sürekli burnunu silince ve dokununca olmuştur diye fazla üstüne düşmedim.Akşam da dişlerini fırçalarken diş eti kanadı öyle çok değil.Ama çok korkuyorum.
8 yaşında çocuğum var.Sürekli hastaymış gibi geliyor.geçen gün burnu kanadı.Grip olduğu için sürekli burnunu silince ve dokununca olmuştur diye fazla üstüne düşmedim.Akşam da dişlerini fırçalarken diş eti kanadı öyle çok değil.Ama çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?