Başkasının çocuğuna vurmaya kimsenin hakkı yok! Bu konuda size sonuna kadar katılıyorum. Herkes kendi çocuğunu kendi terbiye etmeli ama bazen başkaları müdahil olabiliyor bu şekilde... Aslında bazen dayanamayı bende yapıyorum. Yani asla vurmam kızmam ama güzelce söylerim açıklayarak (benim ablamda bana bozuluyor. Benimde 4 yaşında yeğenim var yüzü hep makyajlı tırnakları hep ojeli ve herşeyi ağlayarak istiyor (bir bardak suyu bile ) hala daha kızını odasına yatırmayı başaramadı. Ablam eniştem ve yeğenim aynı yayakta uyuyolar. Bende kendimi tutamayıp ablama söyleniyorum malesef... )Balkon konusuna gelince düşmesinden korktuğu için sesini yükseltmiştir belki ama vurmasının açıklaması olamaz...
Cocugunuz yokken cocuk terbiyesi uzerine bu kadar konuşmaniz cok hos gercekten.bir de haril harıl tartismaya giriyorsunuz.
çalışan bayanlarin dertleri diye bir konu vardi, orda da bir ev hanimi yuzunden konusamiyorduk.surekli gelip kavga cikariyordu:)
Bence siz hicbir seyden bu kadar emin olmayin.
anne olduktan sonra bambaska olur her sey.
ve bence konu sahibi yuzde yuz hakli.
Sizce hakliysa hakli. bence degil kizmasinda bise yok vurmasindaysa abarttiginizi dusunuyorum 1.5 yasindaydi sanirim o kadar kucuk kiza sizin soylediginiz gibi vurdugunu sanmiyorum.terbiyeden anlama icin anne olmama gerek yok yetistirdiginiz cocuklari goruyoruz. Ben kavga cikarmiyorum kendi gorusumu soyledim siz gelip yorumuma yorum yaptiniz
çocuk anne karnına öğreniyor 1.5 yaşındA bence öğrenebilir yani
güzelce anlatmalı oraya çıkmaması gerektiği dayakla 1 kere anlatmaktansa güzellikle 50 kere anlatmak daha güzel olur diye düşünüyorum
ki haklısınız tutup yere indirebilirdi neden eline vurdu ?
ha bazı anneler var benim alt komşum gibi buzdolabımı kırdı oğlu daha evleneli 2 ay olmamıştı çok üzülmüştüm kadında gayet pişkindi sallamadı bana gelip oğluna yemek yediriyordu o gidince balkon bile bidaha yıkanıyordu o kaar da vurdun duymaz olmak da hoş değil herşeyn kararı aslında bak aklıma geldi sinirlendim
sizin annenizinde terbisyesini sizdenmi ölceceğiz
beben yok neyin bilmişliği bu yahu
Ayyy hepsini okuyamadım fenalık geldi, vursun nolcak diyen, tekme tokat mı dövdü diyen, konu sahibi binlerce kez kızmasına bişey demiyorum dediği halde kızsın nolcak bi tek sizin çocuğunuz mu var diyen, 18 aylık çocuk sizi dinlemiyosa söz geçiremiyosunuz o zaman diyen(benim de 18 aylık bir bebeğim var BEBEK) kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok arkadaş, ister hızlı ister yavaş, sokakta ne kadar çok çocuğunu döven, kafasına tokat patlatan daha neler neler yapan anneler görüyoruz, zor tutuyorum kendimi ya gidip bişey dememek için, içimden saya saya gidiyorum, hep de aklıma geliyolar kaç zaman. Günah ya şiddete ne gerek var, azı da şiddet çoğu da şiddet, dayakla çocuk terbiye edilseydi ohooooo
yegenleri olan teyze ve hala olarak durumu degerlendirmek istedim. kusura bakmayin ama bazen cocuklar insani illallah ettiriyor. ben kimsenin cocugunuzu aglatmak.icin eline ciddi sekilde vurdugunu dusunmuyorum. basta yuksek sesle bagirdigi icin zaten korktu ve icerledi dokunsada aglayacakti fazla sakinmamak lazim.sonucta akrabalik ilişkiniz var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu isler zor heleki 1,5 yasindaki cocuga laf anlatmak..benimde senin kiz yaslarinda bi oglum var Allah bagislasin yavrularimizi...
ama durdan filan anladigi yok...oraya cikacak buraya tirmanacak...tehlike nedir anlamiyor..gucum yettigi kadar pesinde dolaniyorum..ha buarada sirf bu durumlardan dolayida ramazanda filan kimseyi davet bile etmiyorum...cunku hazirlancam derken yavrumu cok ihmal ediyorum..herneyse...
arada kendine vuruyor bize vuruyor herkese vuruyor istedigi olmayinca...ama bu simarikliktan gelmiyordur herhalde diye dusunuyorum...
baskasinin aglatmasina bende kizarim ama bi aglatti diyede abartmam olayi...sadece bana ders vermeye kalkarsa terbiye konusunda ciddi ciddi cevabini alir...
Akrabam olduğu için kızıma vurabilir diyorsunuz?Ciddi şekilde tabiki vurmadı,dövmedi.Ama vurmak vurmaktır.Eşiniz size hafifçe tokat atsa aman zaten cok ciddi vurmadı mı diyeceksiniz?
ben vurabilir demedim.sakinmak konusundan bahsettim... esimle durumun alakasi yok ayrica
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ha buarada anne karnında bebesine eğitim veren bayan bize bunu nasıl yaptığını acıklayabilir mi acaba?
doğa üstü anne.
bosuna 2 yas sendromu yok tuvalet egıtımı vermeyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?