Çocuğumun terbiyesi ve başkasının kızması

Birisinin çocuğumu yapma diye uyarmasına sesimi çıkarmam,ama kızım yabancı birinden korkmamalı ya da o bana kötü davranabilir vurabilir diye düşünmemeli.Buna alışırsa cocuk pısırıklaşıyor,ileride hakkını arayamıyor.

sizin annenizinde terbisyesini sizdenmi ölceceğiz
beben yok neyin bilmişliği bu yahu

18 aylık bebe oraya cıkmaması gerektıgını ezıklenerek ogrenebılır net

Konu sahibinin yerinde olsam ben bu konuyu kapatiriririm.
bu ne yahu, kadin kac kere yazmis cam kapaliydi, emniyet kilidi vardi diye.ayni seyleri bin kere soylettiriyorsunuz.
hala aman orda ne isi var ya asagi dusseydi.
kendi evinde bunun onlemini herhalde aliyordur.azcik okusaniz yazdigi yorumlari zaten gorursunuz aciklamasini.
of bana bile sinir basti.

ha buarada anne karnında bebesine eğitim veren bayan bize bunu nasıl yaptığını acıklayabilir mi acaba?
doğa üstü anne.
bosuna 2 yas sendromu yok tuvalet egıtımı vermeyelım

Hadsiz ,
Bir daha geldiğinde kızınızı yanınızdan ayırmayın , tekrarı durumun da bence de sakın sessiz kalmayın . Herkes yerini bilsin .

Ayyy hepsini okuyamadım fenalık geldi, vursun nolcak diyen, tekme tokat mı dövdü diyen, konu sahibi binlerce kez kızmasına bişey demiyorum dediği halde kızsın nolcak bi tek sizin çocuğunuz mu var diyen, 18 aylık çocuk sizi dinlemiyosa söz geçiremiyosunuz o zaman diyen(benim de 18 aylık bir bebeğim var BEBEK) kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok arkadaş, ister hızlı ister yavaş, sokakta ne kadar çok çocuğunu döven, kafasına tokat patlatan daha neler neler yapan anneler görüyoruz, zor tutuyorum kendimi ya gidip bişey dememek için, içimden saya saya gidiyorum, hep de aklıma geliyolar kaç zaman. Günah ya şiddete ne gerek var, azı da şiddet çoğu da şiddet, dayakla çocuk terbiye edilseydi ohooooo

Dayağın azını çoğunu anlar mı o yaştaki bir bebek.O hep düz mantık ilerler,bu adam bana vurdu.Vurmak başka anlamı var mı?Beni anlayan insanların olduğunu bilmek ne güzel.

Ben ümüğünü sıkıverrim valla değil kuzen kıral olsa umrumda olmaz kimse benim bebeğime bu müdaheleyi yapamaz teyzesi halası hepsi dahil .. Vuramaz ve bağıramaz .. Öyle bir hakkı yok !

yegenleri olan teyze ve hala olarak durumu degerlendirmek istedim. kusura bakmayin ama bazen cocuklar insani illallah ettiriyor. ben kimsenin cocugunuzu aglatmak.icin eline ciddi sekilde vurdugunu dusunmuyorum. basta yuksek sesle bagirdigi icin zaten korktu ve icerledi dokunsada aglayacakti fazla sakinmamak lazim.sonucta akrabalik ilişkiniz var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Akrabam olduğu için kızıma vurabilir diyorsunuz?Ciddi şekilde tabiki vurmadı,dövmedi.Ama vurmak vurmaktır.Eşiniz size hafifçe tokat atsa aman zaten cok ciddi vurmadı mı diyeceksiniz?

bu isler zor heleki 1,5 yasindaki cocuga laf anlatmak..benimde senin kiz yaslarinda bi oglum var Allah bagislasin yavrularimizi...

ama durdan filan anladigi yok...oraya cikacak buraya tirmanacak...tehlike nedir anlamiyor..gucum yettigi kadar pesinde dolaniyorum..ha buarada sirf bu durumlardan dolayida ramazanda filan kimseyi davet bile etmiyorum...cunku hazirlancam derken yavrumu cok ihmal ediyorum..herneyse...

arada kendine vuruyor bize vuruyor herkese vuruyor istedigi olmayinca...ama bu simarikliktan gelmiyordur herhalde diye dusunuyorum...

baskasinin aglatmasina bende kizarim ama bi aglatti diyede abartmam olayi...sadece bana ders vermeye kalkarsa terbiye konusunda ciddi ciddi cevabini alir...

Şımarıklıktan değil bence,cocuklar dertlerini anlatmak için her yolu deniyorlar,sabırlı olup öğretmek gerekiyor.

Akrabam olduğu için kızıma vurabilir diyorsunuz?Ciddi şekilde tabiki vurmadı,dövmedi.Ama vurmak vurmaktır.Eşiniz size hafifçe tokat atsa aman zaten cok ciddi vurmadı mı diyeceksiniz?

ben vurabilir demedim.sakinmak konusundan bahsettim... esimle durumun alakasi yok ayrica

bence orada tek tepki vermesi gereken siz ve eşinizdi. ben asla çocuğuma bu müdahaleyi yaptırmazdım. şakada yapmışolsa yakışıksız bi davranım hele 1.5 yaşındaki çocuğa hadi korktu desem düşer diye anlarım . güzellikle alabilirdi bebeği oradan

ben vurabilir demedim.sakinmak konusundan bahsettim... esimle durumun alakasi yok ayrica

Durumla alakası yok zaten örneklemek istedim,yanlış anlaşılma olmasın ama tokatın hiçbir şekilde bahanesi olamaz anlamında söyledim.

ha buarada anne karnında bebesine eğitim veren bayan bize bunu nasıl yaptığını acıklayabilir mi acaba?
doğa üstü anne.
bosuna 2 yas sendromu yok tuvalet egıtımı vermeyelım

ben eğiti verdim demedim ki eğitim veriliyor dedim ki bunun için çok özel yerlere gidenler var yani çocuk anne karnında öğrenmeye başlıyor anlamında söyledim hamileyim ve en ufak şeyi araştıyorum
mesela bir bebek anne karnında duyduğu sesi doğunca hatırlayabilirmiş ki buna öğrenme deniyor

Konuya yorumum yok ama
Fransız balkondan bebek düşmüş vefat etmiş :85::85:
aman dikkat edin nolur....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…