Çocuğumun üretrası(idrar kanalı) yokmuş

Çok geçmiş olsun Allah kuzucuğa bol şifalar versin işinizi kolaylaştırsın.

Mune benim mesajımı üyelere gönderebilir misiniz lütfen. Yardımcı olursanız çok memnun olurum
Çok geçmiş olsun umarım aradığınız cevapları burada bulursunuz.
Üyelere bildirim gönderme yetkisi Kazen beyde, kendisine özel mesaj gönderip konu linkinizi yazmalısınız.
Kendi adıma konunuzu profilimde paylaşacağım.

Kazen beyin ismini etiket olarak gönderebilir misiniz çok teşekkürler b arada

H hayal98 eminim 3,5 senedir gezmediğiniz doktor hastane kalmamıştır ama Akdeniz Üniversitesi Hastanesiyle hiç irtibata geçtiniz mi?
Yüz naklinden tutun da rahim nakline kadar pek çok nakil gerçekleştirmiş ve bu konuda çok iddialı ve donanımlı bir hastane olduğu için belki cerrahi bir tedavi yöntemleri vardır, hiç görüşmediyseniz hastanenin organ nakli merkezine bir telefon açsanız durumu anlatsanız değerlendirseler, umarım bir tedavisi vardır

Çok geçmiş olsun. İstanbul Çapa’dan Prof. Dr. Orhan Ziylan’ı önereceğim ben de. Memorial Şişli’de de hasta görüyor.

Çok geçmiş olsun. Teyzemin 30 yaşını geçkin oğlu var oda aynı anlattığınız gibi sonda ile yapıyor idrarını . Rabbim şifa versin inşallah

Rabbim şifa versin. Çok geçmiş olsun

Çok geçmis olsun Rabbim şifa versin

Oncelikle geçmiş olsun ve Allah şifa versin.
Benim bir arkadaşım geçirmiş olduğu trafik kazası sonrası mesane bölgesindeki sinirleri tamamen etkisiz hale gelmisti. O da idrarırin veya diskisinin geldigini hissedemiyor ve her seferinde sonda ile dediğiniz gibi bir delik açılıp o şekilde yapıyor. Ama doğuştan olan bir durum için bilgim mevcut değil. İsterseniz doktorlarını sorarim. Tekrar çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Benim bebeğim de makatı kapalı doğdu bağırsağı karından çıkardılar, 4 ameliyat oldu şuanda hiç sorunu yok diyemem ama buna da şükür. Özelden mesaj atarsanız bu alanda bildiğim iyi doktorları sizinle paylaşabilirim. Söyleyene kolay yaşayana ağır geliyor biliyorum ama güçlü olmaktan başka yapabileceğiniz hiç bişey yok. Anne sütü bizim gibi özel çocuklar için çok önemli onu kaybetmemeye çalışın ama sütünüz gelmezse de kendinizi yıpratmayın. Bu dönemde üzüntüden lohusalığını bile yaşayamayan bir anne olarak bebeğinizin yanında olmanız bile ona en büyük hediye

Geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah kardeşim

Çok geçmiş olsun umarım bilgisi olan birileri çıkar ve yardımcı olur

Bilgim yok ancak bu neymis ki diye arastirirken bagirsaklardan vs parca alinip uretra olusturabildiklerini okudum.
Ankara unv tip fakultesinde ögretim gorevlisi bolumleri var çok cuzi rakamlara proflara muayene olabiliyorsunuz.
Ankaradan gitmeden oraya görünmenizi öneririm yada hacettepeye

Çok çok geçmiş olsun. İlk defa böyle bişey duruyorum ama tıp o kadar ilerledi ki idrar kesesinden penis ucuna kadar mutlaka bir kanal yapılır yapılabilir gibi geliyor sadece muhtemelen bir yaştan sonra yapılıyordur. Bence iyi bir doktor ve sıkı bir araştırmayla bu işin üstesinden gelebilirsiniz. Allah acil sifalar versin.

Çok geçmiş olsun üzüldüm.
İnşallah bir tedavisi vardır.
Mümkün olur umarım çevremde böyle bir konuyu durumu olanı duymadım.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavruya.İnsallah bilgisi tanıdığı olan biri bulursunuz konuyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…