- 24 Kasım 2014
- 1.022
- 2.845
- 333
- 38
Çok geçmiş olsunMune benim mesajımı üyelere gönderebilir misiniz lütfen. Yardımcı olursanız çok memnun olurum
Kazen beyin ismini etiket olarak gönderebilir misiniz çok teşekkürler b aradaÇok geçmiş olsunumarım aradığınız cevapları burada bulursunuz.
Üyelere bildirim gönderme yetkisi Kazen beyde, kendisine özel mesaj gönderip konu linkinizi yazmalısınız.
Kendi adıma konunuzu profilimde paylaşacağım.
ElbetteKazen beyin ismini etiket olarak gönderebilir misiniz çok teşekkürler b arada
Çok geçmiş olsun. Teyzemin 30 yaşını geçkin oğlu var oda aynı anlattığınız gibi sonda ile yapıyor idrarını . Rabbim şifa versin inşallahArkadaşlar benim oğlum Prematüre olarak dünyaya geldi.Daha küvezdeyken idrarının popodan geldiği farkedildi ve kolostomi açıldı 20 günlükken.Şua. 3,5 yaşında bu zamana kadar kaç hastane gezdik en son Ankaraya geldik.burda yaklaşık 2 ay önce ameliyata edildi ve üretra sı yani idrar kanalının hiç oluşmadığını öğrendik yani doğuştan üretrası yokmuş.Doktorlar kasıktan karın bölgesinde. Bir delik gibi birşey açıp ucu katater gibi günde 7,8 kere ordan idrarı çekip boşaltacağımı söyledi.Başka yol yokmuş.Ne uaoacağjmı bilmiyorum daha önce böyle bir şey duyan çevresinde gören olduysa lütfen bana dönüş yapın.Allah rızası için
Oncelikle geçmiş olsun ve Allah şifa versin.Arkadaşlar benim oğlum Prematüre olarak dünyaya geldi.Daha küvezdeyken idrarının popodan geldiği farkedildi ve kolostomi açıldı 20 günlükken.Şua. 3,5 yaşında bu zamana kadar kaç hastane gezdik en son Ankaraya geldik.burda yaklaşık 2 ay önce ameliyata edildi ve üretra sı yani idrar kanalının hiç oluşmadığını öğrendik yani doğuştan üretrası yokmuş.Doktorlar kasıktan karın bölgesinde. Bir delik gibi birşey açıp ucu katater gibi günde 7,8 kere ordan idrarı çekip boşaltacağımı söyledi.Başka yol yokmuş.Ne uaoacağjmı bilmiyorum daha önce böyle bir şey duyan çevresinde gören olduysa lütfen bana dönüş yapın.Allah rızası için
Geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah kardeşimArkadaşlar benim oğlum Prematüre olarak dünyaya geldi.Daha küvezdeyken idrarının popodan geldiği farkedildi ve kolostomi açıldı 20 günlükken.Şua. 3,5 yaşında bu zamana kadar kaç hastane gezdik en son Ankaraya geldik.burda yaklaşık 2 ay önce ameliyata edildi ve üretra sı yani idrar kanalının hiç oluşmadığını öğrendik yani doğuştan üretrası yokmuş.Doktorlar kasıktan karın bölgesinde. Bir delik gibi birşey açıp ucu katater gibi günde 7,8 kere ordan idrarı çekip boşaltacağımı söyledi.Başka yol yokmuş.Ne uaoacağjmı bilmiyorum daha önce böyle bir şey duyan çevresinde gören olduysa lütfen bana dönüş yapın.Allah rızası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?