Çok şükür çok sevindim. Şuanda durumu nasıl. Kaç yaşında çocuğunuzBenim de makatı kapalı doğdu ve hipospadiası vardı çok şükür bitt sürecimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür çok sevindim. Şuanda durumu nasıl. Kaç yaşında çocuğunuzBenim de makatı kapalı doğdu ve hipospadiası vardı çok şükür bitt sürecimiz
Ayrıntılı ultrasonda görülürdü ben de çok şaşırdımKonunuz üstte kalsin diye yaziyorum, cok gecmis olsun.
Böyle birsey sormak hos degil belki ama seyi merak ettim ben 3.5 yasina kadar bir cocugun uretrasi olmadigi nasil anlaşılamaz yahu? Nereden idrarini yapiyordu, ultrasonda uretra görünebilir bir organ, hic mi bakmadilar? Cok ilginc cidden 3.5 yildir hic mi ehline dusmemissiniz, yazik yahu insanlarin su yaşadıklarını bir goren duyan olmuyor mu? Cidden cok uzuldum, sizinkine yasi yakin cocuklarim var, o yuzden belki fazla empati yapıyorum ama ben metanetinize hayran kaldim, Allah guzel yavrunuzu sizlere bagislasin, dilerim uretra nakli vb tamamen kalici cozum olacak bir tedavisi vardir.
Gecmis olsun
Ben de Berk beyi yazacaktım, ulaşın mutlaka. Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun prof Dr Berk burgu Instagram sayfasi bı görüşün iyi bi doktor
Evet doktor dedi bağırsaktan parça alınıp ve yanaktan parça alınıp yapılabilir ama onu yaparsa da kendileri bi üretra yapacakları için ömür boyu idrarını tutamaz bezli kalır dediBilgim yok ancak bu neymis ki diye arastirirken bagirsaklardan vs parca alinip uretra olusturabildiklerini okudum.
Ankara unv tip fakultesinde ögretim gorevlisi bolumleri var çok cuzi rakamlara proflara muayene olabiliyorsunuz.
Ankaradan gitmeden oraya görünmenizi öneririm yada hacettepeye
Öncelikle sağolun dediğim gibi popodan idrarı geliyor ve kolostomiye geliyordu sistoskopi yapıldı birçokkez daha önceki doktor pipiye gelen idrar kanalı çok dar diyordu ama en son 2,5 ay önce ameliyat oldu makattan oradaki doktor idrar kanalının hiç olmadığını söyledi bende anlamadım bu zamana kadar nasıl anlaşılmadığını hayatımın şokunu yaşadım şuan nasıl yapıcam hiç bilmiyorumKonunuz üstte kalsin diye yaziyorum, cok gecmis olsun.
Böyle birsey sormak hos degil belki ama seyi merak ettim ben 3.5 yasina kadar bir cocugun uretrasi olmadigi nasil anlaşılamaz yahu? Nereden idrarini yapiyordu, ultrasonda uretra görünebilir bir organ, hic mi bakmadilar? Cok ilginc cidden 3.5 yildir hic mi ehline dusmemissiniz, yazik yahu insanlarin su yaşadıklarını bir goren duyan olmuyor mu? Cidden cok uzuldum, sizinkine yasi yakin cocuklarim var, o yuzden belki fazla empati yapıyorum ama ben metanetinize hayran kaldim, Allah guzel yavrunuzu sizlere bagislasin, dilerim uretra nakli vb tamamen kalici cozum olacak bir tedavisi vardir.
Gecmis olsun
14 aylık.orkan Ergün hocada süreci tamamladık 6 aylıkken çok şükürÇok şükür çok sevindim. Şuanda durumu nasıl. Kaç yaşında çocuğunuz
gatayı da deneyinAnkara bilkente gittikçocuk üroloji doktoru Günay Hoca ve Hüseyin tiryaki Tuğrul Hoca ilgeniyor dediğiniz doktoru da araştırcam sağolun
Gata tekrar askeriye ye devrediliyor siviller alinmayacakgatayı da deneyin
Aaa cidden mi?Gata tekrar askeriye ye devrediliyor siviller alinmayacak
evet gecen haftalarda haberlerde dinlemistimAaa cidden mi?
Bu habere hem sevindim hemde cocugum gata takipli oldugu icin uzuldum ne yalan soyleyim.evet gecen haftalarda haberlerde dinlemistim
Sizin haberiniz yok ama dogumsal olarak makati olmayan. Idrar torbası olmayan. Yutak borusu olmayan veya yutak borusunun boyunun kısalıgı sebebiyle , çocuğun boyunun uzadığı yaşa kadar (genelde 18) sürekli ameliyatla yutak borusuna başka dokulardan doku naklederek yutak borusunun boyu uzatilan binlerce çocuk var.H hayal98 sevgili anne, asla lafim size degil yanlis anlamayin.
Benim kizim kulaginda skintag denilen bir et parcasiyla dogdu (deri renginde bir ben gibi gozukuyor) su an 2 yasinda.
Dogar dogmaz bu skintag sebebiyle ultrason cekildi ve 2 senedir periyodik araliklarla ultrasona giriyor ve bu surecinde hep ben dizinin dibindeyim kizimin, dolayisiyla bebek ultrasonlarinda (alt batin ultrasonu) nelere bakilabiliyor, neler acik acik gorulebiliyor cok iyi biliyorum.
Her ultrasonunda ozellikle sorarim, organlari yerinde mi vs herseyi bilmek istedigim icin (kizim surekli iye geciriyor) ve doktorda bu idrar kesesi, bu kanali vs hep gosterir. Yani siz sistoskopiye kadar cekilmissiniz (erkek bebek diye farkli bi durum mu var bilmiyorum)
Acaba dedigim gibi erkek bebek oldugu icin, kanalin bir kismi pipide oldugu icin mi gorulemedi bu eksiklik anlayamadim.
Ben olsam ameliyati yapan doktordan bununla ilgili ciddi bir epikriz isterdim, doktordan bana bunu tiptan hic anlamayan birine anlatir gibi anlatmasini isterdim ve burada onceki doktorlarin bir hatasi var ise hukuki yollara basvururdum.
Cidden cok ilginc bir vaka hem idrar kanalinin hic olmamasi hemde bunun farkedilmemesi, yani bu anne karnindayken bile bakilan birsey yahu, inanin şoktayim.