Çocuğumuz Olmadığı İçin Eşim Çok Üzülüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar anlatmıştım yaklaşık 4 ay önce evlendim ve 1 ay gibi bir süredir çocuk deniyoruz adetlerim düzensiz doktora gittim çok sağlıklı her şey dedi. Çok doktora gittim hepsi aynısını söyledi.
Eşim bir sürü test almış dün yaptım ama yine hamile değilim sizce neden? :KK43:
Eşim de çok üzülüyor meğer çok istiyormuş günahını almışım.
Ayrıca sürekli banlanmaktan bıktım lütfen beni yasaklamayın.
Hamile değilim, neden? mi? Durun bir fal açayım üç vakte kadar görürüm herhalde nedenini

Arkadaşlar anlatmıştım yaklaşık 4 ay önce evlendim ve 1 ay gibi bir süredir çocuk deniyoruz adetlerim düzensiz doktora gittim çok sağlıklı her şey dedi. Çok doktora gittim hepsi aynısını söyledi.
Dört aydır evli bir aydır çocuk deniyorsunuz bir sürü doktora gittiniz offf durum çok vahim niye bu kadar zaman beklediniz evlenir evlenmez düşünseydiniz böyle olmazdı inşaallah dahada geçmeden AYLAR kalırsınız hamile..

forumdaki üyeler başarılı kişiliklerine güvenip en saf haliyle sorular soran hemcinsiyle alay ediyor ne kadar üzücü.
yazılanlara bakılırsa kaygılı bir yapınız var ve bununla ilgili bir yardım almadığınız sürece açtığınız her başlıkla beraber başarılı kişilikler sizi sürekli aşağılayacak gibi görünüyor.
konunuza gelirsek öncelikle bunun gibi bilgileri internetten araştırsaydınız hamile kalmakla ilgili normal bir süreçten geçtiğinizi çoktan öğrenip modunuzu düzeltecektiniz. bebekle ilgili denemeleriniz sürerken yediklerinize ve regl takviminize dikkat etmelisiniz. 1 yıldan önce panik olmayın. hemen kucağınıza alamamanız hiç alamıycağınız anlamına gelmez.
Yeni üyeler olarak sarılın birbirinize

Yavrum evladım sen de tuhaf konuların da kabak tadı verdi artık.
Bir an evvel hamile kalıp doğursan da
dünyanın kaç bucak olduğunu anlasan
bizi de azad etsen, keşke...
içimden bi ses erkekler hamile kalamaz diyo ablacım ama anladın sen beni :dondurma:

Şaka mısınız? Bir aydır deniyoruz çocuğumuz olmuyor ne demek ya? Eşi çok üzülüyormuş bir de
Yok yaaa ne üzülecek, daha önceden de olsa mı olmasa mı, eşim istiyor gibi istemiyor gibi...... şeyler söyledi durdu. Eşi ilk denemede nokta atışı yapamadım diye gururunu kaybetmiştir ona üzülüyordur olsa olsa

Guzıde bu trol konun olmamıs.
Bu sefer gulmedım.

4 aydır evliyiz, 1 aydır Cocugumuz olmuyor demek senelerdir cocuk isteyen olmayan, asla olamayacak olan kadınlarla dalga gecer gibi olmus.
Ayıp etmıssın bu sefer.
Ustelık anneler gununde...
Bundan sonra komik konularına da yorum yapmayacağım senın.
Ya ben Güzide'nin gerçek olduğuna inanmaya başladım ama. Çünkü üyeliği iptal olmuyor yani banlanıyor sonra geri geliyor. Beni istemeyen çocuğumu da istemez konusunda estim gürledim o yüzden de vicdan azabı çekiyorum. Yeni konularına elimden geldiğince tatlış tatlış yorumlar yazıyorum belki davranışlarının sorunlu olduğunu ve kendisine zarar verdiğini anlar diye. Sonra bazı konularına bakıp yuh diyorum. Off kafam yandı benim manyak oldum ya🤕

Ya ben Güzide'nin gerçek olduğuna inanmaya başladım ama. Çünkü üyeliği iptal olmuyor yani banlanıyor sonra geri geliyor. Beni istemeyen çocuğumu da istemez konusunda Eston gürledim o yüzden de vicdan azabı çekiyorum. Yeni konularına elimden geldiğince tatlış tatlış yorumlar yazıyorum belki davranışlarının sorunlu olduğunu ve kendisine zarar verdiğini anlar diye. Sonra bazı konularına bakıp yuh diyorum. Off kafam yandı benim manyak oldum ya🤕
Kendisi gercek bence de dort aylık evlı.
Ama bir aydır istiyoruz cocuk olmuyor uzgunuz kafası tamamen dalga.
Bır iki konu actı, gulduk eglendık yalan yok.
Ama özellikle anneler gununde, tepki cekmek istiyorum der gıbı bu konuyu acması komik degıl.
Komıklıgın bir sınırı var guzıde suan 'bana gore' asla komik degıl.
Hahahaha demek bir aydır olmuyor hahaha denecek bir mevzu degıl bu.

Seninde anneler gunun kutlu olsun bu arada taze anne♥️

1 ay gibi koca bi sürede çocuğunuz olmadı mı?ve bu bir ayda bi sürü doktora gittiniz. Çok üzüldüm adınıza. Nasıl olur 1 aydır çocuğunuz olmaz. Bir ayda oysa ki bi sürü yumurtlama zamanı geçirmişsinizdir. Hiç mi birini yakalamadınız 1 ayda? 1 aydır olmuyorsa tüp bebeğe yönlenin.

Kendisi gercek bence de dort aylık evlı.
Ama bir aydır istiyoruz cocuk olmuyor uzgunuz kafası tamamen dalga.
Bır iki konu actı, gulduk eglendık yalan yok.
Ama özellikle anneler gununde, tepki cekmek istiyorum der gıbı bu konuyu acması komik degıl.
Komıklıgın bir sınırı var guzıde suan 'bana gore' asla komik degıl.
Hahahaha demek bir aydır olmuyor hahaha denecek bir mevzu degıl bu.

Seninde anneler gunun kutlu olsun bu arada taze anne♥
Çok teşekkür ederiim❤️❤️❤️

evet 1 aydır olmuyo allah allah neden acaba sen hiç dizi izlemiyo musun bak oralarda ağzından öper öpmez hamile kalıyolar 6 kat merdivenlerden yuvarlansalar dahi asla düşmüyo o çocuklar :dondurma:
Off sinir hastası gibi gülüyorum bu yoruma bir saattir🥴

Hamile degilsin cunku kocan yatsi namazindan sonra uyudu...
Ayrica cocugum olunca en pahalisindan mama vermeyi dusunuyorum demissin. Esim ogretmen demissin 10 binden fazla gelirimiz var demissin. Inanmadim ama yine de mama vermek bi zenginlik gostergesi degil. Sen yine de cocugun olursa emzir

forumdaki üyeler başarılı kişiliklerine güvenip en saf haliyle sorular soran hemcinsiyle alay ediyor ne kadar üzücü.
yazılanlara bakılırsa kaygılı bir yapınız var ve bununla ilgili bir yardım almadığınız sürece açtığınız her başlıkla beraber başarılı kişilikler sizi sürekli aşağılayacak gibi görünüyor.
konunuza gelirsek öncelikle bunun gibi bilgileri internetten araştırsaydınız hamile kalmakla ilgili normal bir süreçten geçtiğinizi çoktan öğrenip modunuzu düzeltecektiniz. bebekle ilgili denemeleriniz sürerken yediklerinize ve regl takviminize dikkat etmelisiniz. 1 yıldan önce panik olmayın. hemen kucağınıza alamamanız hiç alamıycağınız anlamına gelmez.
Güzel bir yerden yakalamaya calismissiniz ama epeyce eksik!
Konu sahibi hemşire olduğunu iddia ediyor, eşinin de kendisinin de ovulasyon takibinden haberdar olduğunu söylüyor hatta öyle ki önceki konularında virusurun ne zaman biteceğine dair öngörüleri bile var asıl konu sahibi başarılı bir kişilik!? ve bizimle alay ediyor!!
Tabi siz yeni üye olduğunuz için konu sahibinin eski konularını bilmiyor olabilirsiniz ve sadece bu konusundan mağduriyet çıkarımı yapabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X