Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki tane otistik öğrencim var, onlar melek gibiler, ve bir farklılığın da farkında değiller.Neyi yanlış buldun? Soru sormuş ben de sorusuna cevap verdim kısa ve öz ve net.
Görüntüleri farklı olmuyor ki..down sendromla karıştırıyorsun sanırım. .Ben otizmi rahatsızlık olarak görmüyorum görüntüsü farklı olması duyguları olmadığı anlamına gelmiyor.
Hiç fark etmez aynısı geçerli... Ama evet yanlış anlamışım.Görüntüleri farklı olmuyor ki..down sendromla karıştırıyorsun sanırım. .
Otistik ler bizim gibiler.sadece tavırları farklı. .
Abimin kızı otizm.Bu ayın sonunda 4 yaşına girecek. Yengem yeğenimi parkta oynatırken bi tane boş boğaz düşüncesiz kadın yengeme çocuğun özürlümü demiş onunda zoruna gitmiş bize anlattı bende üzüldüm...Geçenlerde de otobüs yolculuğunda otobüsteki kadınlar kendi aralarında özürlü herhalde cık cık cık diye fısırdaşmışlar. Yengem de ne diyosunuz be demiş seslenmiş.Neyse yiğenimin otizm olduğunu 2,5 yaşında öğrenmiştik.Rehabilitasyona gidiyo ama bi ilerleme göremiyorum. şuan canım yeğenim bebek gibi,bişeyleri anlayamıyo büyüdükçe yaşı ilerleyince kendi kendinin rahatsız olduğnu anlayacak mı? anlayıpta üzülücekmi
Bravo tebrikler ilk mesaji yazdın artik rahatlıkla devam edebilirsin itici yorumlarina.
Öyle tabiki..bu toplumun iyi bir eğitime ihtiyacı var.onları farklı görenler farklıdır aslında. .Hiç fark etmez aynısı geçerli... Ama evet yanlış anlamışım.
1. kesin ,katii cevabınızı kendinize saklasaydınızİnsanların duymak istedikleri cevapları değil, kendi düşündüğüm gördüğüm ve gözlemlediklerime göre cevap veririm. Yalan söylemem, sempatik ve şirin görünmek gibi de bir derdim yok.
Abimin kızı otizm.Bu ayın sonunda 4 yaşına girecek. Yengem yeğenimi parkta oynatırken bi tane boş boğaz düşüncesiz kadın yengeme çocuğun özürlümü demiş onunda zoruna gitmiş bize anlattı bende üzüldüm...Geçenlerde de otobüs yolculuğunda otobüsteki kadınlar kendi aralarında özürlü herhalde cık cık cık diye fısırdaşmışlar. Yengem de ne diyosunuz be demiş seslenmiş.Neyse yiğenimin otizm olduğunu 2,5 yaşında öğrenmiştik.Rehabilitasyona gidiyo ama bi ilerleme göremiyorum. şuan canım yeğenim bebek gibi,bişeyleri anlayamıyo büyüdükçe yaşı ilerleyince kendi kendinin rahatsız olduğnu anlayacak mı? anlayıpta üzülücekmi