cocugun tecavuze ugradigini anne anlar mi

ahsenahben06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
56
67
3
35
Merhaba hanimlar. sizlere bir konuyu danismak istiyorum. ben olayi dun duydum yakin bir arkadasimin malesef yasadigi ve bir turlu aklimin almadigi bu olayi.

Bir anne dusunun 7 ve 9 yaslarinda iki cocugu kendi evinde yuvalarinda 3 yil boyunca bir adamin tacizine ugrasin. Adam uzaktan akraba ve calismak icin yanlarinda kaliyo. Taciz ve tecavuzler kadin komsudayken oluyor ve anne bunu senelerce farketmiyor.
Yillar sonra buyuyen cocuklarindan biri tartisma sirasinda soyluyor. sen bana hic annelik yapmadin diye anne ogrendigi hafta bile cocuguna sahip cikmak yerine cocugunun parasinin pulunun pesine dusuyor.
Sorum su size bir anne
sizce 3 yil boyunca cocuklari bunu yasarken bunu anlamamis olabilir mi? biri kiz digeri erkek cocuk. Benim aklim almiyor bu olayi yillar sonra duyduktan sonra soka bile girmemesini... sizce anne suclu mu ? anlamamis olabilir mi ? anladiysa sessiz kalmis olabilir mi? siz ne dusunuyorsunuz ?

Çocukları hep azarliyorsa çocuklar belli bile edememislerdir. Ve anlamamistir doğal olarak. Ama bu tam tersi daha suçlu olduğunu gösterir. Üstelik öğrenince bile kendini sorumlu hissetmemis. Yazık.

Çocukları hep azarliyorsa çocuklar belli bile edememislerdir. Ve anlamamistir doğal olarak. Ama bu tam tersi daha suçlu olduğunu gösterir. Üstelik öğrenince bile kendini sorumlu hissetmemis. Yazık.
ben bukadar komsuya gitme olayini da anlamadim. yaslari kucuk anlasilmicak gibi degil olay. bir de sasirmamis olmasi da ilginc. yazik cok yazik cidden

• Beğen
Reactions: Kuf
İğrenç bi durum ya. Garibim çocuk nasıl dolduysa Kavga sırasında söylemiş. Allah ın adaleti büyük. Çocuklar o travmayı nasıl atlayıcak. Evde yabancı biriyle çocukları bırakıp insan komşuya nasıl gider. Ben nereye çocuklar oraya valla

Sadece şunu bilir şunu söylerim anne çocuklarına ofke ile yaklaşan onları azarlayan bir anne ise çocuk asla anlatmaz boyle bir konuyu anne anlamasın diye de rol yapar.
Anne merhametle yaklasiyor Ne olursa olsun ben seninleyim bana güvenebilirsin mesajını veriyor ise çocuk ilk annesine anlatır.

demek ki çok ilgisizmiş anlaması lazım çocugun psikolojisi bozulmuştur hiç mi tuhaflık sezmedi nasıl öğrendikten sonra bile şoka girmez para pul peşine düşmüş annede suçlu bence en baştan yabancı biriyle çocuklarını yalnız bırakmamalıydı.

Öğrendikten sonra bile aşırı tepki vermeyen o kadın “anne” mi şimdi? Ve evet böyle bir kadının farketmemesi çok olağan.

Merhaba hanimlar. sizlere bir konuyu danismak istiyorum. ben olayi dun duydum yakin bir arkadasimin malesef yasadigi ve bir turlu aklimin almadigi bu olayi.

Bir anne dusunun 7 ve 9 yaslarinda iki cocugu kendi evinde yuvalarinda 3 yil boyunca bir adamin tacizine ugrasin. Adam uzaktan akraba ve calismak icin yanlarinda kaliyo. Taciz ve tecavuzler kadin komsudayken oluyor ve anne bunu senelerce farketmiyor.
Yillar sonra buyuyen cocuklarindan biri tartisma sirasinda soyluyor. sen bana hic annelik yapmadin diye anne ogrendigi hafta bile cocuguna sahip cikmak yerine cocugunun parasinin pulunun pesine dusuyor.
Sorum su size bir anne
sizce 3 yil boyunca cocuklari bunu yasarken bunu anlamamis olabilir mi? biri kiz digeri erkek cocuk. Benim aklim almiyor bu olayi yillar sonra duyduktan sonra soka bile girmemesini... sizce anne suclu mu ? anlamamis olabilir mi ? anladiysa sessiz kalmis olabilir mi? siz ne dusunuyorsunuz ?

Bir akrabanın evde uzun süre kalması kabul edilemez bir, ikincisi hadi kaldı diyelim nasıl başbaşa bırakıp komşuya gidersin anlamıyorum. Ortalık kötü asla bırakamam. Üçüncüsü çocukları takip etme , onlarla ilgilenme konusunda oldukça eksikmiş kusura bakmasın. İnsan çocuğunu tanır hal ve hareketleri elbet değişmiştir çocukların sonuçta bir travma. Baştan sona herşeyde hatalı anne. Yazık o çocuklara ya :((

demek ki çok ilgisizmiş anlaması lazım çocugun psikolojisi bozulmuştur hiç mi tuhaflık sezmedi nasıl öğrendikten sonra bile şoka girmez para pul peşine düşmüş annede suçlu bence en baştan yabancı biriyle çocuklarını yalnız bırakmamalıydı.
aslinda ben agzindan sunu duymustum daha once iki cocugu da 6. 7. sinifa kadar hep altina kacirdigini soylemisti. bunun uzerine dusse bile anlardi diyorum cok garip cidden nasil olur boyle birsey

Dün bir haberde gördüm ben 9 yaşından 26 yaşına kadardı galiba yanlışlık olmasın istismar ediliyor erkek çocuğu ve yapan kişi annesinin kuzeni ama anlaşılamamış
Çocuk intihar etti ama etmeden evvel elinde ses kaydı ile savcılığa başvurmuş 52 gün geçmiş hiçbir işlem yapılmamış çocuksa umudunu kesmiş adaletten canına kıymış
Sonra adam tutuklandı

Yani demek istediğim
Ay bilmiyorum demek ki anlaşılmıyor mu diyeyim. Ne diyeyim
Allah’ın gazabına gelsin iki dünyada pis tacizciler

Ay evlerden uzak ya.
Korkunç birşey bu.
Anne çalışıyor olsa tamam ama komşuya gidip farketmemesi aşırı tuhaf.
İnsan saatlerce mi oturur komşusunda.
Biliyordur,bilmiyordur bilemem ama ihmalkar davrandığı kesin. Evde yabancı biriyle çocukları sürekli bırakmak hemde elzem olmayan sebepler için doğru değil kesinlikle.

çocuklarıyla gerçek bir bağ kuramamış bir annenin anlamayacağını düşünüyorum. tahminim zaten çocukları yokmuş gibi rahattı ve onların hareketlerinden anlam çıkaramayacak kadar uzaktı.

Back
X