bizimde sizden farkımız yok ama yaşları büyüdükçe bulamaç yedirmekte zor oluyor. Benim oğlum 5 yaş 2 aylık hala yemek olarak katı yemiyor. pilav, makarna, yumurtalı ekmek, sade börek, sade poğaça, abur cubur, bisküvi, kuru yemiş, havuç, salatalık, muz, armut ve elma katı yediği şeyler bunlar. sebzeleri bir ara yavaş yavaş küçük parçalar halinde yemeye başlamıştı yine eskiye döndük. makineden geçir diye yalvarıyor. gerçi makineden geçir diye yalvarıyor ama makineden geçiriyorum yememek için kırk dereden su getiriyor. birde iştah yok bizde. okulda yemeklerini katı yiyiyor ama evde anne boğazımdan aşağı inmiyor diyor. okulda et tavuk ne varsa yiyiyormuş .ama evde hiçbir sevmezmiş. vitaminsiz kalmasın diye evde ne yemeği varsa makineden geçirip zorlada olsa veriyorum. vallahi bazı şeyleri katı yiyebiliyorlarsa demekki yiyebiliyorlar. iştahlarıda varsa makineden geçirin verin derim. benimki yesede keşke makineden geçirerek yesin. artık iştahı açılsın diye dua ediyorum. ayy ne zor vallahi büyüdükçe zorlaşıyor nasıl olacak bu iş bilmiyorum görenler devamlı kınar gibi davranıyor ama insanın başına gelmedikçe kimse anlamaz bizim derdimizi.