Doğuma Hazırlık Çocuğuna kayınvalide ya da kayınbaba ismi koyanlar/koyacaklar derneği :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

arzumm06

Meleğim sana emanet Allah'ım
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
720
1.026
123
36
Merhaba kızlar bu durumda olan sadece ben değilim galiba :)

çevremde çok var ama yanına yüzde 90 bir tanede modern isim koyuyorlar siz yanına isim düşünmüyor musunuz?

kvmin ismini koymayı düşünüyorum ismini beğeniyorum ismi zeynep.onun dışında şaziye cevriye türü bir isim olsaydı koymazdım.

Benim de yanina isim olacak tabi cift isimli oglym :) girumce ismi o da ilgincmis ya tugsem_10 benim de kuzim olursa zeynep koyacagim cok guzel ve anlamli bur isim

Benim de oğlum olacak inşallah.. eşim tutturdu, çocuk doğunca babasına verecekmiş "sen ne isim istiyorsan koy" diyecekmiş. ne yapacağım bilmiyorum. Babasının ismini koymaya razıyım ama bu durum çok saçma. ya adam hiç sevmediğimiz ismi koyarsa :(

benim bir oğlumun adı kayınbaba diğer oğlumun ise kaynımın adı..

magdurumda magdurum babannem daha ben evlenmeden önce ölen amcanım ismini koyayım diye vasiyet etti tahir efe olacaktı ismi eşimde kabul etmişti şimdi hamile olunca birden babasının isminide koymak istedi kıramıyorumda 3 gün sonra cinsiyet ögrenmeye gidicez eger erkek olursa erol tahir olcak. erkek olmasını cok istememe ragmen şimdi kız olsun istiyorum

Ben bu konuda şanslı olanlardanım galiba. 2.gebeliğim ve bir oğlum olacak. Kayınbabamın ve kendi babamın adıda Ahmet :)

Benim oğlum olsaydı kayınpederimin ismini koyacaktım. Ismi bahattin. Kendisi çok severim:) Allah herkese onun gibi bir baba nasip etsin.

Bende ilk oğlumun ismini kayinbaba min ismini koydum tabi yanına bi ek olarak bilaltaha mız oldu şimdi tekrar hamileyim ve yine erkek bu sefer de kendi babamın ismini koyacam bekir Tuğra olacak inşallah

kayinvalidemin adı nevin
biz bebeğmize Eylül Nevin adını vericez Ama eylül ile sesleniyoruz gönlü olsun die koyduk ve hakkı bende büyük kendi annemin yapmadığını yapıyor bana bence hakediyor :)

ben pek sevmem buyuklerin isimlerinin konulmasını ama eşim istiyor. yanına benim istediğim 2. bir ismi koyduk arayı bulduk :)

eşim babasının ismini koymak istiyor diye engel olmak istemiyorum hakkıdır. ama kendi babam alınabilir :(

benim kv 9 ay önce vefat etti. kızımız olursa 2 ismi olacak biri kayınvalidemin ismi diğerini de o zaman düşünürüz :)

benim teyzemin oğluna dedesinin ismini koymuşlar isim soyisim aynı direkt hiç bir fark yok. Sonra çocuk büyüdü bayramlarda fln dedesinin mezarına gitmiyor. Oğlum neden böyle yapıyorsun demişler o yaşasaydı seni severdi demişler. Çocuk demiş ki; siz mezar taşında kendi isminizi görmenin ne demek olduğunu biliyor musunuz?

benimki dahada farklı kayınpedirimin babasının ismi oğlumun adı yani dedemizin ama biz bir isim daha ekledik

Benim de erkek çocuğum olursa kayınvalidem isimleri belirledi, iki erkek olursa biri Eren biri Emir olcak. Kız olursa umarım karışmazda bende kendi bebeğime kendim isim koyabilirim :D

çocuklarınıza değer verin anlamlı isimler koyun onları mutlu edecek lise sıralarında ilk okul sıralarında öğretmeni seslendiğinde kendini kötü hissetmeyeceği isimler veya bi kızla tanıştığını dşünün oğlunuzun kızın ismi esila oğlauzun ki izzet bi düşünün ne hisseder o isimleri sizler değil çocuklarınız taşıyacak hayatın her dönemine uyacak karakterlerini güçlü gösterecek isimler seçin sonuçta isim çocukların etketi bırakın kayınvalidenizi kayınbabanızı bu sizin çocuğunuz

Back
X