• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğuna kayınvalidesi bakanlar!!!

Bu devirde bu iş çok zor bir arkadaş yazmış bakamayacaksanız doğurmayın diye acı ama gerçek bu! Insanlar şimdi çocuğu buna göre yapıyor çünkü herkes çalışıyor anne de baba da, benim 21 aylık kızıma annem bakıyor ben bakıcı baktım annem bana yardımcı ol işinden fedakarlık et ben bakarım dedi, benim kendi işim olduğu için rahatım ama çok yoğun çalışıyorum Planım programım kızıma ve anneme göre, annemin haftada 1 günü olur o gün yarım gün çalışırım 15 günde bir haftaiçi birgün çalışmam kızımla beraber oluruz haftasonları çalışmam ve buna rağmen bazen işten dönünce annem şikayetleri sıralar durmuyor çok hareketli tuvalete bile gidemedim der işte benzer konular, bunları annem söylediği için üzülmüyorum ama belki kayınvalide söylese bozulurdum, çocuk bakmak çok zor anlayışlı olmak gerek kimse mecbur değil torunlarını seviyorlar sevmeseler hiç bakmazlar belki biz hiç bakmayacağız, insanlara nefes payı vermek gerek 7/24 çocuk bakıcam diye eve tıkmamalı anneanneleri babasnneleri

B
annem başka şehirde.ama gel deyince gelip bakıyor.ben kayınvalidemle açık açık konuştum bir süre önce.yine bir tatsızlık olmuştu.çocuğa bakamıcağını hissettiğinde söyle biz başımızın çaresine bakarız dedim.yani illa bakıcaksın hiçbir zaman demedik.en baştata demedik.o bakmamı isterseniz bakarım dedi.
bence cok net ilgi istiyo sizden

arkadaşlar herkes yorum yapmış herkes kendine göre haklı. benim bebeğimede annem bakıyor bizimde sıkıntılarımız var annemde doğur ben bakarım derdi. maddi olarak sıkıntılıyız idare ediyoruz diyelim. bebeğim daha küçük her kreş almıyor ama yorulduysan kreş bakalım deyincede yook diyolar . hakkımızı helal etmeyiz diyolar. arkadaşlar bazısı demiş kv mecbur değil konuyu açan arkadaşta maddi olarak sıkıntılı da olsa bakamayacak durumdaysan, bakmayacaksan söyle demiş zaten.

hayır görevi değil....
kusura bakmayın ama eğer maddi olarak gücünüz yoksa, yada çocuğunuza cani gönülden bakacak kimseniz yoksa çocuk durumunu ertelemeniz gerekirdi
şu anda hem siz zor durumdasınız hem karşı taraf
insanlar artık belli bir yaşa gelmiş, rahat rahat yaşamak isterken onların rızası dışında, ZORLA çocuk baktırlamasına karşıyım ben.
ayrıca kadıncağız baştan beri istekli değilmiş, sizin durumunuzun olmadığını bildiği için baktırırsanız bakarım demiş
yukarıda bi mailde içinizden hediye almak bile gelmeyen bir insana her gün çocuğunuzu nasıl emanet ediyorsunuz anlamadım.

:KK9:

Back
X