canım kızın belliki kıskanıyor, kızına has zaman ayırman lazım, baya bebeğini eşine annene yada birilerine bırak, eskiden yaptığınız bişeyleri yap kızınla, tamamen kızına ait zaman olsun,başbaşa dışarı çıkmak, parka gitmek,beraber pasta yapmak vs gibi. Ve inan çocuklar çok zeki, baya bir yetişkinle konuşur gibi konuş onunla, gözüne bakarak kardeşinin henüz çok küçük olduğunu , şiddetin ona tahmin edeceğinden daha fazla zarar vereceğini bu konuda dikkatli olmasını iste ondan, onun artık bi abla olduğunu ,esas görevinin korumak olduğunu anlat. Ama bu konuyu kısa sürede kapat, anlasada anlamasada. Başbaşa takılma zamanı bitene kadar keyifli zaman geçirin, tamamen ona odaklan. Bunu bir süre sık sık yap, zamanla azaltırsın ama asla tam bitirme. Anlayana kadar her başbaşada aç bu konuyu ama bebeğe şiddetinde bir azalma farketmezsen bu tavrının değişmezse aranızın bozulacağını, çünkü önemli bir konu olduğunu belirtmeye başlarsın. Azalma varsada azaldığını görüyorum,yakında bitireceğinden eminim kızıma güveniyorum gibi motive et onu.Merhaba 2.5 yaşındaki kızım 1 yaşındaki kardeşini doğduğu günden beri hırpalıyor,vuruyor bazen ısırırıyor.İlk zamanlar internetteki tavsiyeleri uyguladım.Bebeğin bakımına dahil ettim bir şeyleri getir götür yaptırdım.Anneanne,dede ve teyzesi hep yardım ettiler.İlgisiz hiç kalmadı.Yazdan bu yana benimde sinirlerim çok bozuk kardeşine vurunca bende ona vurmaya başladım.Sonra çok pişman oluyorum.Her zaman dayağa karşıyımdır ama o anda kendimi kontrol edemiyorum.Minik tokatlar büyük vuruşlara dönüştü.Kendimden korkar hale geldim. Onun cezai ehliyetinin olmadığını bile bile cezalandırmak çözüm değil.Şimdiden teşekkür ederim..Ne yapabilirim?Kendimi nasıl kontrol ederim diye diye düşünüp araştırırken prozak'ı keşfettim.ilk günden beri içimdeki öfkeyi dindirdi.İçimdeki şeytanı süktü attı.bir gün bile kaçırsam arada sinirlenebiliyorum.İlacı alırken pamuk gibiyim.Sizede şiddetle tavsiye ediyorum.
Merhaba 2.5 yaşındaki kızım 1 yaşındaki kardeşini doğduğu günden beri hırpalıyor,vuruyor bazen ısırırıyor.İlk zamanlar internetteki tavsiyeleri uyguladım.Bebeğin bakımına dahil ettim bir şeyleri getir götür yaptırdım.Anneanne,dede ve teyzesi hep yardım ettiler.İlgisiz hiç kalmadı.Yazdan bu yana benimde sinirlerim çok bozuk kardeşine vurunca bende ona vurmaya başladım.Sonra çok pişman oluyorum.Her zaman dayağa karşıyımdır ama o anda kendimi kontrol edemiyorum.Minik tokatlar büyük vuruşlara dönüştü.Kendimden korkar hale geldim. Onun cezai ehliyetinin olmadığını bile bile cezalandırmak çözüm değil.Şimdiden teşekkür ederim..Ne yapabilirim?Kendimi nasıl kontrol ederim diye diye düşünüp araştırırken prozak'ı keşfettim.ilk günden beri içimdeki öfkeyi dindirdi.İçimdeki şeytanı süktü attı.bir gün bile kaçırsam arada sinirlenebiliyorum.İlacı alırken pamuk gibiyim.Sizede şiddetle tavsiye ediyorum.
Pedagog değilim, neler yapabileceğiniz konusunda size akıl veremem ama Prozac kullanırken cok dikkat etmeniz gerektiğini biliyorum. Umarım bir uzmandan yardım alıyorsunuzdur, zaten Eczaneden gidip recetesiz alamazsınız. Prozac'ı bırakmak gercekten cok zorlu olabiliyor, bagimlilik yaptıgı vakalar var, hatta intihar dahi yan etkilerinin icinde. Lütfen evlatlarınız var, aman dikkat.Merhaba 2.5 yaşındaki kızım 1 yaşındaki kardeşini doğduğu günden beri hırpalıyor,vuruyor bazen ısırırıyor.İlk zamanlar internetteki tavsiyeleri uyguladım.Bebeğin bakımına dahil ettim bir şeyleri getir götür yaptırdım.Anneanne,dede ve teyzesi hep yardım ettiler.İlgisiz hiç kalmadı.Yazdan bu yana benimde sinirlerim çok bozuk kardeşine vurunca bende ona vurmaya başladım.Sonra çok pişman oluyorum.Her zaman dayağa karşıyımdır ama o anda kendimi kontrol edemiyorum.Minik tokatlar büyük vuruşlara dönüştü.Kendimden korkar hale geldim. Onun cezai ehliyetinin olmadığını bile bile cezalandırmak çözüm değil.Şimdiden teşekkür ederim..Ne yapabilirim?Kendimi nasıl kontrol ederim diye diye düşünüp araştırırken prozak'ı keşfettim.ilk günden beri içimdeki öfkeyi dindirdi.İçimdeki şeytanı süktü attı.bir gün bile kaçırsam arada sinirlenebiliyorum.İlacı alırken pamuk gibiyim.Sizede şiddetle tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?