çocuğunda doğumsal göz kapağı düşüklüğü olanlar bakabilir mi?

glupglup

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.236
23
358
49
İstanbul
benim kızımda böyle bir durum var. sizin çocuklarınızda da varsa teşhis ve tedavi sürecini ve muayeneye gittiğiniz hastaneleri paylaşırsanız sevinirim.

geçmiş olsun...
benim oğlum 3buçuk yaşında ve onda da fazla olmamakla birlikte bu sorun mevcut. ama ben genetik olduğunu düşündüğüm için bugüne kadar doktora götürmedim. aynı şekilde babasında da var,sadece birlikte aynaya bakınca gözüküyo. ama sanırım önemli bi konuymuş. yakında bir uzmana götürebilirim, o zamana kadar siz gitmiş olursanız lütfen siz de bilgilerinizi paylaşın...

aynen. aynada çok belirgin görünüyor. benim kızım 5 yaşında ve o aynaya bakarken ben hep o soruyu sormasını bekliyorum ama halen sormadı. "Benim gözüm neden böyle anne ? " iyiki sormuyor yoksa daha çok üzülürdüm. ama işte okula başlıycak ameliyat olması şart. acıbademde 4 milyarmış ameliyat. dünya göz de de sadece muayene ücreti 120 milyon. ameliyat ettirdiğimde yazarım buraya. sanada geçmiş olsun canım

slm canım geçmiş olsun benimde sağ gözümde var göz kapağı düşüklü var bir gözüm ufak ve ağlayım veya güneşte ufacık kalıyor doktor göz kapağı düşüklüğü var dedi ama tedavi vermedi

selam tatlım. seninkide göz bebeğini kapatmıyordur o yüzden. bide yaşın kaç? büyüksün değilmi? benim kızım daha 5 yaşında. acıbadem maslak hastanesinde 3800'müş ameliyat ücreti. Dünya göz de 140 lira muayene ücreti. çok pahalı yani

mrb benim oğlumunda doğuştan göz kapağı düşüklüğü vardı. dr lar ameliyatın fazla gecikmeden olması gerektiğini söylediler çünkü kapak göz bebeğini kapatıyodu. bu da ilerde göz tembelliğine neden olabilir dediler ve 6. ayıın dolmasını bekledik. bu arada biraz araştırma yaptıktan sonra ankara üniversitesi vehbi koç göz hastanesinde karar kıldık. 7 aylıkken ameliyat oldu oğlum. 2 ay oldu ameliyat olalı. şimdilik herşey yolunda gibi. tabi uyurken gözü açık kalıyo ve kontrolde dr açıklığın biraz fazla olduğunu söyledi. bu da göz kuruluğuna sebep vermenin yanı sıra ilerde korneaya da zarar verir dedi. ama şimdilik damla ve jelle kurumasını önlemeye çalışıyoruz. gözü şimdi hiç bilmeyenler anlamıyo. bana görede bu çocuğun gözünü kullanmasıyla alakalı. çünkü bi bakıyorum 2 göz tamamen aynı görünüyo bazen ameliyat edilen göz daha büyük gibi duruyo ama ağladığında ya da uykusu geldiğinde daha küçük ya da kısık duruyo. yinede buna şükür diyorum. eski görüntüden eser yok. benim psikolojimi çok etkiliyodu. hergün ağla ağla....şimdi moral olarak daha iyiyim. çocuğumun karşısına bakmak için kafasını geriye itmesi bile beni çok üzüyodu. Allah dermasız dert vermesin. sormak istyediğiniz bişey varsa pileo_@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

selam tatlım. seninkide göz bebeğini kapatmıyordur o yüzden. bide yaşın kaç? büyüksün değilmi? benim kızım daha 5 yaşında. acıbadem maslak hastanesinde 3800'müş ameliyat ücreti. Dünya göz de 140 lira muayene ücreti. çok pahalı yani

selam benimde olum yakıında ameliyat olucak siz yaptırdınızmı acıbademde ameliayat 4000 civarı diyorsunuz ben şafak karslıoğlu diye bir doktor duydum istanbulda o da orda yapıyormuş ameliyatlarını acaba doktor dahil fiyatmıdır?siz de şafak beyle mi görüştünüz ve doktor muayene etmeden ameliyat için fiyat vermez diyorlar siz muayene oldunuz mu tek göz de mi düşüklük yoksa iki göz de mi?gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.

mrb benim oğlumunda doğuştan göz kapağı düşüklüğü vardı. dr lar ameliyatın fazla gecikmeden olması gerektiğini söylediler çünkü kapak göz bebeğini kapatıyodu. bu da ilerde göz tembelliğine neden olabilir dediler ve 6. ayıın dolmasını bekledik. bu arada biraz araştırma yaptıktan sonra ankara üniversitesi vehbi koç göz hastanesinde karar kıldık. 7 aylıkken ameliyat oldu oğlum. 2 ay oldu ameliyat olalı. şimdilik herşey yolunda gibi. tabi uyurken gözü açık kalıyo ve kontrolde dr açıklığın biraz fazla olduğunu söyledi. bu da göz kuruluğuna sebep vermenin yanı sıra ilerde korneaya da zarar verir dedi. ama şimdilik damla ve jelle kurumasını önlemeye çalışıyoruz. gözü şimdi hiç bilmeyenler anlamıyo. bana görede bu çocuğun gözünü kullanmasıyla alakalı. çünkü bi bakıyorum 2 göz tamamen aynı görünüyo bazen ameliyat edilen göz daha büyük gibi duruyo ama ağladığında ya da uykusu geldiğinde daha küçük ya da kısık duruyo. yinede buna şükür diyorum. eski görüntüden eser yok. benim psikolojimi çok etkiliyodu. hergün ağla ağla....şimdi moral olarak daha iyiyim. çocuğumun karşısına bakmak için kafasını geriye itmesi bile beni çok üzüyodu. Allah dermasız dert vermesin. sormak istyediğiniz bişey varsa pileo_@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

canım merhaba çok alakasız bir yerden yazıyorum farkındayım bana özel mesaj atmışsında cevap atamıyorum arkadaş olarak ekledim o zaman mesaj atabilir miyim yada mailimi vereyim ben sana ftmercan21@gmail.com

canım ben hala özelden mesaj atamıyorum benimde tek gözüm büyüdü bu rahatsızlıktan ve diğeri şişlikten dolayı daha kucuk duruyo bir yıl olacak biraz geçti gibi sanki ama kesinlikle tamamen geçmedi forumda kimilerinin iki yılda falan tamamen geçmiş bende onu ümit ediyorum ama eğer düzelmezse cerrahi gibi bi şansımız var mı onu da merak ediyorum insanın pskolojisi bozuluyor seni çok iyi anlıyorum :14:

Son düzenleme:

canım ben hala özelden mesaj atamıyorum benimde tek gözüm büyüdü bu rahatsızlıktan ve diğeri şişlikten dolayı daha kucuk duruyo bir yıl olacak biraz geçti gibi sanki ama kesinlikle tamamen geçmedi forumda kimilerinin iki yılda falan tamamen geçmiş bende onu ümit ediyorum ama eğer düzelmezse cerrahi gibi bi şansımız var mı onu da merak ediyorum insanın pskolojisi bozuluyor seni çok iyi anlıyorum

mrb benim bebeğimde de aynı problem var. doktorlar ameliyat önermiyorlar. sonrasında oluşacak problemlerden dolayı. uyurken gözün açık kalması vs. sizin ameliyatın üzerinden 2 yıl geçmiş revizyona ihtiyaç duyuldu mu? ameliyattan memnun musunuz? paylaşırsanız sevinirim

Back
X