çocugunda kabızlık sorunu olanlara tavsiyem var işinize yarar umarım

Yavas yavas sıkma dozunu dusur, pamukla nemlendirir hale getir bir kac gune kadar. Uzun surerse bu sekilde sıkıntı çıkıyor. Bagirsak florasi bozluyor ishal olabiliyor yag olmadan yapamamaya basliyor vs vs Tecrubeyle sabit :)

Merhaba canim benim cocugum 6 aylikken öyle bir sey yasadik bir ay boyunca senin durumunu bir bucuk sene asla düsünemiyorum gercekten cok zor. Birde emzirdigim halde sadece öyle bir sey yasadik fitil mi vermedim zeytin yagi verdim ilac yoktu fazla bebeklere fazla ilac vermedim caylar mi icirmedim karin masajlari mi yapmadik zeytin yagi da poposuna sürdüm sonra bacaklarini karnina dogru bastirdim biraz hafif sonra fark ediyordum iste birseyler gelecek öylece tutuyordum yapiyordu bir ay böyle gecti hergün olmadi her gün zeytin yagi da sürmedim poposuna her zeytin yagi sürdügümde de yapamadi ama poposuna birsey olur diye korktum acikcasi. Keske daha önceden deneseydin bu yöntemi belki burada konu acsaydin tavsiye edenler olurdu. Ama sana tavsiyem senin oglun simdi 3 yasinda akli eriyor ya sık sık poposuna yag sürme hatda sıkıyormussun en iyi si bir doktorla görüs cocukta kötü etki yapmasin Allah korusun. Benim.oglum da öyle bir ay sonra kendiliginden gecti her dolu bezini degistirdigimde yüzümdeki mutluluk paha bicilmez cünkü gercekten yavrular kabisliktan cok cekiyor

Bunu yaşamayan hiç bir anne anlıyamaz ..benim oğlumda doğuştan kabızlık var..kim ne derse desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…