- 14 Kasım 2014
- 665
- 738
- 88
- 37
- Konu Sahibi Uniqueangel
-
sanki bir gün sıkmazsam eskiye dönecekmişiz gibi bir kanı oluştu bendeNacizane onerim hergun yapmayin en azindan o tarz mudahaleler pek tavsiye edilmiyormus
bencede doktora danışmak lazım her şeyi.Doktora danıştınız mı?
Psikolojik ve fizyolojik etkilerinden haberdar mısınız yaptığınız şeyin acaba?
evet kendi dr una sordum kakasını yumuşattığı için canı yanmadan yapıyordur artık dedi.önemli olan tuvaletini yaparken canının yanacağı kanısını aklından silmek dedi.canının yanmayacağına inandığı an tutmayacak sorunu çözecek dediDoktora danıştınız mı?
Psikolojik ve fizyolojik etkilerinden haberdar mısınız yaptığınız şeyin acaba?
evet kendi dr una sordum kakasını yumuşattığı için canı yanmadan yapıyordur artık dedi.önemli olan tuvaletini yaparken canının yanacağı kanısını aklından silmek dedi.canının yanmayacağına inandığı an tutmayacak sorunu çözecek dedi
anlıyorum neyi kastettiğinizi.ama dr lavman veriyor ve oda popodan enjekte ediliyor hanımefendi.sorun orada olduğu için işlemler oradan yapılıyor mecburen.ben zaten çok ciddi sorunlar yaşadım oğlumun bu sorunuyla alakalı.her gün tuvalet yapıyor ağlamıyor.acımıyor anne artık korkmuyorum ben iyileştim dedi o bile bana dünyaları verseler alacağım hazzı vermezdi okadar mutlu oldum.şuanki derdim tuvaletini yaparken canının acımayacağına inandırmak ve inandı da zaten.önceden tuvaleti gelince bacaklarını çapraz yapıp kendini sıkıyordu yapmamak için şimdi çok rahat yapıyor.bu böyle devam etmeyecek tabiki bikaç gün sonra kesicem bende.konu 1 haftalık yağ sıkma olayı.bu tür rahatsızlıklarda dr 2 aylık lavman tedavisi veriyor.2 ay popodan bi enjekte söz konusu ve lavman çok can yakan bişeyFakat her gün bunu uyguladığınızı söylüyosunuz.Çocuğunuz gelişme çağında kişiliğinin ve hayatının en önemli gelişim döneminden geçiyor şu an.Ve bu dönemde her gün poposuna bişey enjekte ediliyor bana çok tehlikeli geldi açıkçası.Yanlış şeylere sebebiyet verebilirsiniz.
Benim görümcemin çocuğunun da birebir sizinkiyle aynı problemi var ve aynı yaştalar çocuğunuzla.Gezmedikleri doktor kalmadı ama bi tanesi bile böyle bişey önermedi.Çözümü bu kadar basitse neden onca doktor bilmiyor acaba.
teşekkürler değerlendiricemAz önce merak edip yazdığınız şeyle ilgili bi yazı okudum.Yaptığınızın çok tehlikeli olduğu zeytinyağının bağırsakları yumuşatacağı ve ilerde bağırsakların kolay çatlamasına neden olabileceği yazıyor.Bilginiz olsun.
öylede denerim tabiki silerim.zaten 1 hatfadır uyguluyordum.Zeytinyagindan sorun olacagini sanmiyorum ama popodan hergun enjekte cok onerilir gelmedi cunku dr lar fitili bile cok zorda olmadikca verlmemsi yonunde.
Yanlis anlamayin popoya yapilan mudahale ckcuga normal gelmeye baslar psikolojik olarak.
Pamukla disindan silseniz belki ise yarar.
ben yaşadığım şeyi yazdım dr un söylediğini yazdım.kimseye baskı yapar bir cümlede kurmadım illaki dene yap diye.herkesin aklı ve fikri vardır.isteyen dener istemeyen denemez yaşadıklarımı paylaştımBütün doktorlar mükemmel değildir. En doğrusunuda onlar biliyor diye birşey yok. Yaptıgınız şey zararlı. Lavman da sanki çok mu güzel çok mu iyi bişey? Kendi yaşadığınız ya da yaptığınız şeyi söyleyebilirsiniz belki ama 'doğru bişey' miş gibi söylemeyinde, göstermeyinde. Yeteri kadar yemek yememekte kabızlık yapar. Buda aklınız da bulunsun.
Gecmis olsun.ben yaşadığım şeyi yazdım dr un söylediğini yazdım.kimseye baskı yapar bir cümlede kurmadım illaki dene yap diye.herkesin aklı ve fikri vardır.isteyen dener istemeyen denemez yaşadıklarımı paylaştım
evet kendi dr una sordum kakasını yumuşattığı için canı yanmadan yapıyordur artık dedi.önemli olan tuvaletini yaparken canının yanacağı kanısını aklından silmek dedi.canının yanmayacağına inandığı an tutmayacak sorunu çözecek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?