Çocuğunu bende unutan arkadaş

Hic akrabalari dedesi ninesi teyzesi filan yok mu bu cocugun siz niye aldiniz ki sorumlulugunu. Allah korusun neler neler oluyor. Siz bir hafts ne sıkıntisini cekersiniz ama kucucuk bir sey olsa o cocuga gorun o zaman o ilgisiz ana babayi. Hic iyilik yapti demezler. Sakin oyle sorumluluklar almayin hele baskasinin cocugunun sorumlulugunu.

Bir insan çocuğunu bırakıp nasıl gider.. Hayır gittin hiç aklın kalmadı mı çocukta.. 😒😒 nasıl insanlar var gerçekten şaşırtıcı yaa.. 😒😒 Bir üyenin yazdığı gibi hazırla çocuğu annesi gelir gelmez hemen kapıde teslim et eve buyur etmek zorunda değilsiniz ... Yaptığı çok ayıp ..

Ooooo, bir anne 2,5 yaşindaki cocugunu ne guzel rahat bir sekilde baskasina birakip tatil yapa bilir ki.
Bir kac ay once diş tedavisine gidiyordum, cocugu 2-3 defa abimlere biraktim.Doktordan ciktigim gibi ilk abimlere ugrar, cocugu alir eve gelirdim. Abimle evimiz arasinda mesafe 5 dakikalikti. Sirf rahatsizlik vermemek icin hemen eve getiriyordum.
Bazi insanlar ne kadar rahat ya.

Evet çok çok rahatlar. Kimseye iyilik de yaramıyor.

Bir akrabam var bebekliğinden beri bakardım kızına . Kendi kızım gibi bakar kıyafetler alır süsler püslerdim.hala içim ona sevgiyle dolu..bende de kalırdı.şimdi büyüdü 15 tatilde yine yanıma aldım.Bi hafta kaldı annesi aramıyor sormuyor.alcam bugun deyip almıyordu.bana aşırı güvendiği için.ve sorumsuzda bir anne..ama bu benim için sorun değildi.sizdeki de o hesap ama bu devirde ben çocuğumu veremezdim kimseye bikaç saatlik bile..tamamen haklısınız ama bence siz iyi davranın geldiklerinde insanlar bir iyilik yaptı burnumuzdan getirdi demesinler.

Geldikleri zaman çocuğu hazırla kapıdan teslim et.
Ayrıca seni tebrik ederim bu zamanda başkasının çocuğuna kolay kolay kimse bakmaz. Maşallah

Kesinlikle böyle yapın, bir de ikram vs hazırlamaya girişmeyin hiç bir bardak çay dahi olsa. Tavrınızı göstermezseniz imalarla laftan anlayacak, sinirlendiğinizi görecek biri değil belli ki arkadaşınız.

Arkadaşlar hepinize merhaba. Geçen haftasonu eşimle ortak arkaşımızın eşi hastaydı. Ciddi bir rahatsızlık grip değil. Çocuk hastanede sürünmesin diye ben aldım yanıma. 1 hafta baktım. Çocuk yeni tuvaket eğitimine geçmişti bocaladı. Halıya çişini, kakasını yaptı. Asla sinirlenmedim her seferinde düzeltmeye çalıştım davranışını. Yemek yeme alışkanlığı bozuldu anneden ayrılınca. Onunla cebelleştik biraz. Bilirsiniz yani 2.5 yaşında bir bebekle ilgilenmek epey zordu. Bu arada anne düzeldi, c.tesi alır diye bekledim ama eşiyle tatile gitmiş. Pazar dönmüşler. Fotoğraflar bugün atıldı in...adlı siteye. Akşam da bize geleceklerini ve alacaklarını söyşediler. Bana yapılan terbiyesizlik, enayi yerine koymak değil mi? Bari dürüstçe deseydi "ben iyiyim ama eşimle tatile ihtiyacım var bakar mısın" vs. diye. Bakardım yine zaman zaman herkesin özel alana ihtiyacı olur. Böyle olması çok sinirimi bozdu. Akşam 8'de gelecekler ve içimden ikram yapmak bile gelmiyor. Haksız mıyım?
Ay insan cocugunu annesine bile veremez ki canim ya sen kesinlikle haklisin

Bir dahaki sefere asla kabul etmeyin yürek mi yediniz o kadar küçük çocuk büyük sorumluluk.başına birşey gelse dünyayı size dar ederler.akraba değilsiniz birşey değilsiniz.ikram falan yapmayın kapıdan verin bizde çıkacağız sizi bekliyorduk deyin alınırsada alınsın size yaptığı büyük ayıp yani.çocuğa da ayrı üzüldüm.evcil hayvanıma ben bu muameleyi yapmam.

Yuh diyorum yuh . Lütfen geldiklerinde tepkinizi belli edin sakın sessiz kalmayın kavga çıkarın demiyorum tabi ama net bir şekilde durumun saçmalığının farkına varmasını sağlayın . O cocukcagiz icin bunu yapmalısınız ne biçim insanlar var su hayatta ya . Instagrama resim atıp gezmelere gidildiğine gore çocuk alınabilir ha yok hava soğuk diyorlarsa tatile gitmeyiversinler. Birde anneanne babaanne yanı degilki en nihayetinde başkasının evinde o yavru ya. Pes vallahi pes

Back
X