Çocuğunu döven anne

Bu olay bugün kadinin çocuklarını dövmesi yarın o çocukların yanlış evlilik yapması onların da çocuklara böyle davranması demek yani çiğ gibi büyümesi demek
Şikâyet edin kesinlikle

Merhabalar
Hemen konuya geçmek istiyorum.halamin bir gelini var.kadin manyagin teki bana göre.halamla beraber oturuyorlar.ilk okul caginda 2 cocugu var bu kadinin gecen gun halam bu kadini kizini doverken görmüs bildiginiz üstüne cikip dovmus cocugu halam mudahale etmis duruma.buna benzer seyler sikca tekrarlaniyormus.bayilana kadar dövüyor bildiğiniz.cocuk ilk okul caginda dusunun 1 aydir buyuk tuvaletini altina kaciriyormis.kadin halamin lafini sozunu dinlemiyor zaten halamda gidip kizin babasina anlatmis durumu babayida dinleyecek birisi degil.ne yapabilirim bu cocuklara nasil yardimci olabilirim.ismimde ortaya ciksn istemiyorum.
Allah çocuğun yardımcısı olsun şikayet edin denetim yaparlar okadar dövüyor madem çocuklara iz vardır elinden alırlar zaten

Merhabalar
Hemen konuya geçmek istiyorum.halamin bir gelini var.kadin manyagin teki bana göre.halamla beraber oturuyorlar.ilk okul caginda 2 cocugu var bu kadinin gecen gun halam bu kadini kizini doverken görmüs bildiginiz üstüne cikip dovmus cocugu halam mudahale etmis duruma.buna benzer seyler sikca tekrarlaniyormus.bayilana kadar dövüyor bildiğiniz.cocuk ilk okul caginda dusunun 1 aydir buyuk tuvaletini altina kaciriyormis.kadin halamin lafini sozunu dinlemiyor zaten halamda gidip kizin babasina anlatmis durumu babayida dinleyecek birisi degil.ne yapabilirim bu cocuklara nasil yardimci olabilirim.ismimde ortaya ciksn istemiyorum.
Bence de polisi arayın isminizi gizli tutsunlar. Psikolog falan konusur zaten çocuklarla anlarlar durumu. Ya nasıl anneler var azcık kızsam uyuduklarında içim içimi yiyor kaç kere gidip bakıyorum uyanmışlar mı diye özür dileyip sarılmak için

Polise yada sosyal hizmetlere şikayet edin,onlar gerekeni yapar yazık ya

2 aylık bebeğini yastıkla boğmuş psikopat bir anne. Böyleleri anne olmasa keşke.

Kadin bu isten kolay siyrilsin istemiyorum.kadin yapmadim derse hala da oglunu dusunup susarsa diyorum nasil olacak en dogrusu polis mi sosyal hizm. Bilemedm.cocuklar zaten cok korkmustur eminim
Video ses kaydı falan resim böyle ispat edecek biseyler bul polise verirsin kadına gösterir alır götürür allah'ın cezası o babada nasıl baba yazıklar olsun

Back
X