Çocuğunu döven anne

Böyle insan müsveddesinin çocuğu oluyorken onların gözünün içine bakacak başının üstünde tutacak insanlar olsun diye doktor doktor geziyor. Bu pislik de anneyim ben diye ortalarda dolaşıyor. Allah ıslah etsin.
Böylesine anne demeye dilim varmiyor.olacaklarida cok merk ediyorum dogrusu yarin bi gelisme yasanir umarm

183 arayın isim falan alıyorlar ama gizli kalıyor ben daha önce bir çocuk için aradım gozumle görmedim ama babanesinden duymuştum aynen boyle söyledim akşamına jandarma gelip aldı çocuğu devlet korumasına

Yorumlari şimdi okudum aramıssiniz zaten mutlaka geliyorlar ben sabah aramıştım dediğim gibi akşamına geldiler aldılar cocugu

Çocugu alip yurda mi yerlestirdiler durum nasil gelisti anlatir misiniz lutfen? ben aksam 4 gb aradim bugun icin bise yapilmadi bence belki yarin
Evet yurda yerlestirdiler anne baba ayrıydı anne başka adamla kaçmış babada hırsını çocuktan çıkarıyordu ve daha 2 yaşında adama tedavi olacaksın demişler zorunlu sonra babaanne aldı çocuğu şimdi başka bir ile taşındım ben napıyorlar bilmem

halanızın tepkisi çok yetersiz, parasını vereyim başka eve çıkın demek ben dövdüğüne şahit olmayayım sen git başka yerde döv demek

bence siz işi sağlama alın, gidip okullarının rehberlik bölümüyle de konuşun. onlara da illa isminizi vermeniz gerekmiyor.
inşallah 183 bir şey yapar

ben şiddete karşı değilim
eğer çocuklar o kadında kalırsa, o kadını iyi bir dövmek lazım
yalvarana kadar dövmek lazım
evet belki bu da bir hastalıktır ama yaşasın yani yaşattığını, belki etkili olur

valla midem ağrıdı, tuvaletini tutamıyormuş çocuk
yazık yavrum ya

halanızın tepkisi çok yetersiz, parasını vereyim başka eve çıkın demek ben dövdüğüne şahit olmayayım sen git başka yerde döv demek

bence siz işi sağlama alın, gidip okullarının rehberlik bölümüyle de konuşun. onlara da illa isminizi vermeniz gerekmiyor.
inşallah 183 bir şey yapar

ben şiddete karşı değilim
eğer çocuklar o kadında kalırsa, o kadını iyi bir dövmek lazım
yalvarana kadar dövmek lazım
evet belki bu da bir hastalıktır ama yaşasın yani yaşattığını, belki etkili olur

valla midem ağrıdı, tuvaletini tutamıyormuş çocuk
yazık yavrum ya
Hala çok yasli inanin.baska eve gidin muhabbeti çok öncesinden yasanan bise dayakla ilgisi yok kadinin nasil birisi oldugunu anlatmak icin yazmistim onu.
Her okulun rehberlik servisi var midir?cunku bu bir koy okulu ve telefonla ulasabilir miyim ayni sehirde degiliz şuan

Hala çok yasli inanin.baska eve gidin muhabbeti çok öncesinden yasanan bise dayakla ilgisi yok kadinin nasil birisi oldugunu anlatmak icin yazmistim onu.
Her okulun rehberlik servisi var midir?cunku bu bir koy okulu ve telefonla ulasabilir miyim ayni sehirde degiliz şuan

rehberlik servisi yoksa da öğretmeni ile konuşun
evet telefonla ulaşabilirsiniz mutlaka

Off en hassas olduğum şey
Polis aile sosyal biner Heryer haber verin
Çocukların korunmaya ihtiyacı var
Yavrum bu pislik adi psikopat
Çocuklara daha başka türlü işkence ediyor olabilir altına kaçırıyorsa

Nasıl duruyorsun hala

Merhabalar
Hemen konuya geçmek istiyorum.halamin bir gelini var.kadin manyagin teki bana göre.halamla beraber oturuyorlar.ilk okul caginda 2 cocugu var bu kadinin gecen gun halam bu kadini kizini doverken görmüs bildiginiz üstüne cikip dovmus cocugu halam mudahale etmis duruma.buna benzer seyler sikca tekrarlaniyormus.bayilana kadar dövüyor bildiğiniz.cocuk ilk okul caginda dusunun 1 aydir buyuk tuvaletini altina kaciriyormis.kadin halamin lafini sozunu dinlemiyor zaten halamda gidip kizin babasina anlatmis durumu babayida dinleyecek birisi degil.ne yapabilirim bu cocuklara nasil yardimci olabilirim.ismimde ortaya ciksn istemiyorum.

Bu aşağılık kadının kocası olacak kişilik nerelerde acaba..
Hiçmi haberi yok olanlardan..
Bu nasıl annelik babalık böyle.
Arayın 183 hemen gelsinler..

Uslubumdan rahatsiz olup beni sikayet eden/edenler olmus afedersiniz de ne akla hizmet ettiniz oyle bir kadina ne dememi bekliyordunuz.

Rahatsiz olmanizdan anliyorum ki sizde o kadin gibi bir insansiniz adim kadar eminim.

Off en hassas olduğum şey
Polis aile sosyal biner Heryer haber verin
Çocukların korunmaya ihtiyacı var
Yavrum bu pislik adi psikopat
Çocuklara daha başka türlü işkence ediyor olabilir altına kaçırıyorsa

Nasıl duruyorsun hala
183 u aradim zaten durmuyorm.
Konuya yorum yapiyorsaniz 2 satir okuyun lutfen baska ne yazilmis bi gelisme var mi diye

Kameraya kayıt edip savcılığa basvurun. Rabbim iki dünyada da gün yüzü göstermesin. Nasıl bı adam buna izin verebilir ya? Allah rızası için yardım edin o melek çocuklara.

maalesef küçükken şiddet görmüş genç bir kadınım. ileri ki yaşlarda çocuklarda daha başka rahatsızlık görülmesi çok olası. evladınızı biraz olsun seviyorsanız dövmeyin, sarılın, sevgisiz büyümek çok acı bir şey. ömür boyu kimsesiz hissetmek, her aklına geldiğinde içinizdeki çocuğun hüngür hüngür ağlamak istemesi çok acı bir şey. nolursunuz bunu çocuklara yaşatmayın. yaşattıysanız da alın karşınıza af dileyin. belki bi nebze kalbindeki yarayı geçirirsiniz. lütfen böyle bir şey yapıyorsanız gidin tedavi olun. özgüvensiz, asosyal, anksiyete, panik atak rahatsızlıkları yaşayan genç evlatlarınız olmasın. allah rızası için şu sözlerime kulak verin.

Merhabalar
Hemen konuya geçmek istiyorum.halamin bir gelini var.kadin manyagin teki bana göre.halamla beraber oturuyorlar.ilk okul caginda 2 cocugu var bu kadinin gecen gun halam bu kadini kizini doverken görmüs bildiginiz üstüne cikip dovmus cocugu halam mudahale etmis duruma.buna benzer seyler sikca tekrarlaniyormus.bayilana kadar dövüyor bildiğiniz.cocuk ilk okul caginda dusunun 1 aydir buyuk tuvaletini altina kaciriyormis.kadin halamin lafini sozunu dinlemiyor zaten halamda gidip kizin babasina anlatmis durumu babayida dinleyecek birisi degil.ne yapabilirim bu cocuklara nasil yardimci olabilirim.ismimde ortaya ciksn istemiyorum.
Allah yardımcısı olsun miniğin

Son düzenleme:
Kocası nasıl bılmez halanız pasıf degıl malmıss benım yanımda o cocugu dovecek agzını burnunu kırarım valla sıddete karsı degıl ıste boylelerı hak edıyor sıddetı pıslık ınsan. Sıkayet et halayı ara sor anlatırken ses kaydı al. Hatta ben olsam gıderım kapısının onunde beklerım cocugu doverken ses gelır elbwt hemen polısı ararım. Hıc erınmem gunlerce beklwyebılırım. Sıkayet etmezsenız gunahı sızede olur sonucta bılıyorsunuz

Merhabalar
Çocuğu nasıl korkuttuysa altına kaçırıyor yazık. Halanız velayetlerini alsın kadının ruh sağlığı yerinde değil belli ki yazık günah. Sosyal hizmetlere şikayet edin. Siz adınız çıksın istemiyorsanız halanız arasın zaten birlikte yaşıyorlarmış. Bence önemli olan o kadının halanızın oğlundan boşanması.

Merhabalar
Devletin ilgili kanallarına başvurun aile ve sosyal politikalar bakanlığı

Halanız ilk defa şahit olmuyordur eminim. İlkokul çapında çocukları olduğuna göre yıllardır birlikte oturuyorlar. Dayak olayının vahşetinden bağımsız o anne nelere şahit oldu ya da neler yaşadı birlikte oturmadan dolayı acaba diye aklıma geldi. Çocuklarına bu kadar vahşi davranan bir kadın ya gerçekten çok kötüdür ya da tedaviye ihtiyacı olacak kadar hastadır. İki halde de yardıma ihtiyacı var o çocukların ve kadının.

Back
X