Çocuğunu döven anne

Görüntü, video kaydı alınabiliyorsa kayıt alın muhakkak. 183'e de ihbar edin, 183 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın destek hattıdır, gayet de ilgili ve duyarlılar. İsimsiz ihbarda bulunabilirsiniz.
Hala yaşli goruntu video kaydi vs yapamaz.bi dahakine polisi ararim diyor ama yapar mi yapmaz mi bilemem ona guvenemem icim hic rahat degil bi an once sonuclansn istiyorum.kadin yapmadim derse vs durum ne olur?

Hala yaşli goruntu video kaydi vs yapamaz.bi dahakine polisi ararim diyor ama yapar mi yapmaz mi bilemem ona guvenemem icim hic rahat degil bi an once sonuclansn istiyorum.kadin yapmadim derse vs durum ne olur?

"Hıı tamam o zaman" deyip bırakılacağını sanmıyorum, zira reşit bireylerden değil çocuklardan bahsediyoruz. Çocukların psikolog eşliğinde ifadesi alınır, darp muayenesi yapılır, ona göre çocuklar aileden alınabilir. Bir şey yapmak hiçbir şey yapmamaktan iyidir, halanız arayamıyorsa siz 183'ü arayabilirsiniz. Zaten 183 polis ve ambulans gönderiyor.

Pislik kadin boşansın adam ya o çocuğa yazik degil mi? Çocuk altina kaçırıyor delirdim resmen, çocuğu kurtarsınlar elinden.babaanne ve baba nasil birşey yapamiyor valla cok üzüldüm, mahvetmisler yavrumu daha minicik neler çekiyor. Içim acıdı resmen acıdı

Buyuk tuvaletini neden tutamıyor aklıma bir tek istismara mi uğruyor acaba demek geliyor ve lütfen Allah rızası için ihbar edin nolur
Bunu düşünmek istemiyorum aklima geldi benimde normalde cis kacirilir piskolojik baskılardan ama büyükte olabilir. Istismar değildir umarım

Merhabalar
Hemen konuya geçmek istiyorum.halamin bir gelini var.kadin manyagin teki bana göre.halamla beraber oturuyorlar.ilk okul caginda 2 cocugu var bu kadinin gecen gun halam bu kadini kizini doverken görmüs bildiginiz üstüne cikip dovmus cocugu halam mudahale etmis duruma.buna benzer seyler sikca tekrarlaniyormus.bayilana kadar dövüyor bildiğiniz.cocuk ilk okul caginda dusunun 1 aydir buyuk tuvaletini altina kaciriyormis.kadin halamin lafini sozunu dinlemiyor zaten halamda gidip kizin babasina anlatmis durumu babayida dinleyecek birisi degil.ne yapabilirim bu cocuklara nasil yardimci olabilirim.ismimde ortaya ciksn istemiyorum.
Kötü oldum ya...ne olur siz tanıyorsunuz, kurtarın çocukları, çok yazık!

Şu durum aklıma geldi acaba anne de mi şiddet görüyor kötü bir evliliği mi var yani bir kısır döngü mü var,

Cocugun okulunu biliyorsaniz rehberlik servisini arayabilirsiniz okulun onlarda gorusur cocukla cocuk ogretmenine anlatirsa hersey cok daha kolay olur... Hem belki hakeretlerinden suphelenmislerdir.

Kadin cidden laftan alayacak bir tip degil dusunun halam diyor ki bunlara gidin evimden size bir ev tutup kirasini ben odeyeyim illede gitmicem diyip oturuyor evde kimsenin de yuzune bakmiyor
ozaman polise sikayet edin 183 arayin ayrica cocuklara siddet uygulaniyor diye .yazik ya vallahi allah sorsun ondan surtuk kadin .ruh hastasi.

Kocasi bosasin diren elinede delilleri alsin gostermesin bile cocuklari.

Pis yaratik ya tedavi olsun gitsinde. Bazen kizima sesimi biraz yukseltsem vicdanim sizliyo ustune cikip dovmek nedir.

Hadi kadın vicdansız pisliğin teki. Çocukların babası nasıl tepkisiz kalıyor peki? Eşimden hiç şiddet görmedim. Ancak oğlumu bayılacak kadar dövsem, Allah ne verdiyse girişir bana. Sonra da boşar çocuğu da alır. Bunu yapacağına adım kadar eminim. Aynı şekilde ben de ona yaparım. Evlat bu ya, insanın gözü dönüyor zarar gelme ihtimalini düşününce bile. Baba ne yapıyor bu durumda?

Kesinlikle ihbar edin vakit kaybetmeden.

Hadi kadın vicdansız pisliğin teki. Çocukların babası nasıl tepkisiz kalıyor peki? Eşimden hiç şiddet görmedim. Ancak oğlumu bayılacak kadar dövsem, Allah ne verdiyse girişir bana. Sonra da boşar çocuğu da alır. Bunu yapacağına adım kadar eminim. Aynı şekilde ben de ona yaparım. Evlat bu ya, insanın gözü dönüyor zarar gelme ihtimalini düşününce bile. Baba ne yapıyor bu durumda?

Kesinlikle ihbar edin vakit kaybetmeden.
Haklisiniz.Baba çok pasif malesef.suan yurt disinda

Çocugun okulunda rehber öğretmene anlaatın. durumu o fark etmiş gibi ailenin üstüne gitsin ve polise bildirilsin

Back
X