- 27 Nisan 2013
- 1.050
- 374
- 83
merhaba kızlar 7yaşında bir çocuğum var eşimin ailesi bana ne düğün yaptı nede benim hamile olmama sevindiler.sevinmedikleri gibi hamileliğimide zehir ettiler.yok evleneli 8ay olmuş neden hamile kaldın çok erken yok çok doktor değiştiriyor falan çok üstüme geldiler.nikahımıda rezil ettiler altınlarımı vermedim diye kavga çıkardılar.halen bir gelin görsem gözlerim dolar.kavgalı geçti nikahım.eşim babasıyla ortak bir iş yapıyordu fazla mesailerinin bile parasını istediler.neyse ortak işide kapattılar eşimede çok az bi miktar verip yolladılar.ev alın ne olur diye ağladıysamda veremeyiz bu bizim güvencemiz sağlık paramız dediler.iyi bir parada aldılar onunla başka iş kurup eşimi dışladılar.asıl amaçları eşimi yollamaya çalışmaktı.ve o paranın içinden okadar ufak bir miktar para verdilerki anca ufak bi araba alınırdı.asıl konuya gelicek olursam 1ay önce çocuğum ameliyat oldu ve ameliyatı onlar yaptırıcaktı.sağlık parası demişlerdi sizin içinde geçerli demişlerdi. alt tarafı 1200 ama o gün ben okadar sinirlendirdilerki.aramız normaldi konuşurduk ama mesafeli.ameliyat gününden bir gün önce eşim annesine sormuş anne yaptırıcaksın dimi diye oda param yok falan demiş.neyse dedim belki birtane torunu var ameliyat günü yardım eder ama ben çok sinirliydim o gün.bana nasılsın bile demediler zaten korkuyorum ilk defa ameliyata sokucam çocuğumu ağlıyorum.panik atağım var beş karış suratlarıyla hastanede gezindiler.benim çocuğum ameliyata girdiğinde biz ağlamaktan helak olduk ama onlar yemek yediler cafede iyimisin bile demediler.hastaneden çıkarken geçmiş olsun bile demediler ve ben suratlarına bakmadan gittim.eşime dedimki artık çocuğumu göremezler bir tane torunu var bukadar değersizse bitti dedim.eşim ben çok sinirliyiz siz eğer görüştürmüyorsanız anlatırmısınız eşiniz zorluyormu ben bundan korkuyorum ileride beni eşim zorlarsa diye