- 29 Ağustos 2015
- 811
- 1.391
- 33
Ameliyat parası yerine eşiniz dağılan işten hakkını almaya çalışsaymış, düğün vs de çoğu kişinin yaşadığı sorunlar ne yazık ki, o yuzden ben düğünlerdeki altın-para takılması geleneğinden hoşlanmıyorum, en kısa sürede bitse iyi olur. Yani belki bunlarda haklısınız ama acısını çocukla çıkarmak doğru değil ve gereksiz bir tepki bence. Biz de akrabalardan ilgi görmeden büyüdük,herkes sürekli birbiriyle küs, kavgalı olurdu ama bu yüzden annem görüşmemi yasaklasa saçma olurdu. Her ailede bu sorunlar olur, çocuklara yansıtılmamalı.
Bir de aile üyelerinden aşırı duygusal beklentiye girilmesini de gereksiz buluyorum, sonuçta sizin çocuğunuz, sizin kadar kimsenin ilgi göstermesini bekleyemezsiniz. Herkes hastanede ağlayacak diye bir kural yok, yemek yedikleri için de suçlayamazsınız, aç kalsalar ameliyat daha mı kısa sürecekti, hastalık halinde ben soğukkanlı insanları tercih ederim.
İişkiler hep aynı çizgide gitmez,inişli çıkışlı olur, insanız hepimiz kusurluyuz Belki şimdi çocuğunuz kimseyle yakın değil ama ilerde büyüdüğünde daha yakın bir ilişkisi olacak, bence buna o karar versin
Bir de aile üyelerinden aşırı duygusal beklentiye girilmesini de gereksiz buluyorum, sonuçta sizin çocuğunuz, sizin kadar kimsenin ilgi göstermesini bekleyemezsiniz. Herkes hastanede ağlayacak diye bir kural yok, yemek yedikleri için de suçlayamazsınız, aç kalsalar ameliyat daha mı kısa sürecekti, hastalık halinde ben soğukkanlı insanları tercih ederim.
İişkiler hep aynı çizgide gitmez,inişli çıkışlı olur, insanız hepimiz kusurluyuz Belki şimdi çocuğunuz kimseyle yakın değil ama ilerde büyüdüğünde daha yakın bir ilişkisi olacak, bence buna o karar versin