• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunu işe göturen varmi

lalegl8080

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
302
89
18
37
3 yaşındaki cocugum benimle beraber işe gelmek zorunda kreşe falan veremiyorum..aracım yok sabah onu uyandırıp dolmuşa yürütmek dolmustan inip yokuş çıkarak iş yerine varmak bana da ona da zulüm gibi ...bir şekilde bu dönemi anlatmalıyım..psikolojik olarak sizlerden yorum istiyorum aynı şeyi yaşayan varmi biraz telkine ihtiyacım var :( ..

ortamda sizden başkaları da varsa rahatsız olabilir, çalışmak mümkün olmayabilir. Yaşı da çok küçük.,
Ofise müdürümüz oğlunu getirmişti 7 yaşında, çocuk tatil diye geldi 2 gün, yangın var diye bağıracaktım en son ki çocuk uslu sayılırdı.
durumunuz zor evet ama işyerinin de bir disiplini var. başka bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünüyorum.

Çocuklar ev ve kreş konforunda bakılmaz..tabi iş yerine bağlı ama calismaniza illaki engel olacaktır o.O iş yeri müsaade ediyorsa ne ala

ortamda sizden başkaları da varsa rahatsız olabilir, çalışmak mümkün olmayabilir. Yaşı da çok küçük.,
Ofise müdürümüz oğlunu getirmişti 7 yaşında, çocuk tatil diye geldi 2 gün, yangın var diye bağıracaktım en son ki çocuk uslu sayılırdı.
durumunuz zor evet ama işyerinin de bir disiplini var. başka bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünüyorum.
Tabi müşteriler geliyor ..arkada yaşam alanı yaptım ona

Aslında şöyle, kendi iş yerim küçük bir dükkan, arkada onun yaşam alanı var ...bazen annem bakiyor ama çoğu zaman bende
Bu şartlar iyi
İş yerinizde yaşam alanı nasıl iyiyse şartları ben orda yatar kalkardim sanırım eve gidip o yorgunluğu cekmek yerine

Aslında şöyle, kendi iş yerim küçük bir dükkan, arkada onun yaşam alanı var ...bazen annem bakiyor ama çoğu zaman bende

Kreş yaşı gelmiş aslında.
Bir arkadaşımın annesi eczacıydı kızı eczanede büyüttüğünü anlatmıştı. Evde bakıcıyla bırakmaktansa eczanede yanında çalışan kadınlara baktırmış ama sizin yanınızda destek olacak kimse var mı? Yaşam alanı var tamam ama orada ne yapıyor?

Kuaför müydünüz?
Eğer düşündüğüm üyeyseniz çalıştığınız yerde burada anlattığınız kadar çocuk için alan yok. Ki yine düşündüğüm üyeyseniz çocuk orada bi ton kimyasal soluyacak boyaydı oydu buydu. Başka bi yol bulamaz mısınız

3 yaşındaki cocugum benimle beraber işe gelmek zorunda kreşe falan veremiyorum..aracım yok sabah onu uyandırıp dolmuşa yürütmek dolmustan inip yokuş çıkarak iş yerine varmak bana da ona da zulüm gibi ...bir şekilde bu dönemi anlatmalıyım..psikolojik olarak sizlerden yorum istiyorum aynı şeyi yaşayan varmi biraz telkine ihtiyacım var :KK43: ..

İş yerinize yakın bir yerde kreşe verebilirsiniz. Kendi dükkanınızda olsa sağlıklı değil bu durum

Yaşam alanı dediğiniz yerde tek başına vakit geçirebiliyor mu? tüm gün sıkılır çocuk akransız kapalı yer ne bileyim bana pek olur gibi gelmedi. Maddi sebeplerden mi kreşe veremiyorsunuz?

Eğer düşündüğüm üyeyseniz çalıştığınız yerde burada anlattığınız kadar çocuk için alan yok. Ki yine düşündüğüm üyeyseniz çocuk orada bi ton kimyasal soluyacak boyaydı oydu buydu. Başka bi yol bulamaz mısınız

3 yaşında çocuk sürekli is yerinde nasıl büyüyebilir tüm hayatı nasil iş yeri olabilir ya, orası iş yeri hangi iş yapılırsa yapılsın arada bir kaç saatten fazlası çocuk için çöl yanlış

O zaman daha tercih edilebilir bir durum tabiki. Çalıştığınız sektör, çocuğunuzun hareketli olup olmamasına göre de değişkenlik gösterebilir ama.

3 yaşındaki cocugum benimle beraber işe gelmek zorunda kreşe falan veremiyorum..aracım yok sabah onu uyandırıp dolmuşa yürütmek dolmustan inip yokuş çıkarak iş yerine varmak bana da ona da zulüm gibi ...bir şekilde bu dönemi anlatmalıyım..psikolojik olarak sizlerden yorum istiyorum aynı şeyi yaşayan varmi biraz telkine ihtiyacım var :KK43: ..
Anaokuluna yazdırsanız? Devlet okulları 36 aydan itibaren alıyorlar ve özel kreşlere nazaran uygun fiyatlılar.
Siz neyse de çocuk için zorlayıcı oluyordur, tabi şartlar kesin ve net bunu gerektiriyorsa birşey diyemem Allah yardımcınız olsundan başka...

Ortam uygunsa bence olabilir,tabi isinizin ne olduğu da önemli.cocuk evde olsada sıkılacak ya kreşe götürün ya sizinle kalsin

Back
X