• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunu işe göturen varmi

Ay gene mi siz,gene mi aynı konu?

İlle götüreceksiniz çocuğu işe. Götürün okey ama en azından bir oyun ablası bulun bari. Çocuk sefil olmasın.

Yani durumu yoksa,anne ,kardes,eski es yardimci olamiyor ise mecbur.
10 yasindaki cocuk da evde durabilir tek.
Annesi olarak birseyler hazirlamistir illa ki.
Esimde bende saglikciyiz. Senede 2-3 defa mesaimiz ayni Gun ve saate den geliyor. Cocuklar evde tek kaliyor 6-8 saat. Ogunleri hazir,ikimizde videolu goruntu yapiyoruz molalarda.

Bende zaten tam onun yeri demiyorum ki bende herseyin bilincindeyim ama herkesin şartları eşit olmuyor hanımefendi...bu zor ekonomide yapayalniz hem kazanmak hem çocuklarıma bakmak zorundayım...çok detaya girersek soluduğumuz hava bile kirlendi artık

Yav sen elalemden altın borcu alarak keyfine açtın bu dükkanı. Sana kaç kere söylendi yapma diye. O borçla yatırım yapıp, 2-3 ay dayansan, hem borcunun taksidini rahatça öderdin, bir küçük ev tutardın, boşanırdın, işini daha düzgün kurardın. Sırf inadına açtın dükkanı, şimdi iki çocuğu birden harcıyorsun.

Konuları açıp duruyorsun, kendi aklını herkesten üstün tutuyorsun, kimsenin ne dediğini beğenmiyorsun. Şaka gibisin gerçekten.

Evet ben getiriyordum bir senedir şimdi havalar soğudu evde 2-3 haftadır seneye ana okuluna yazdırıcam 4 yaşına girdi benimki yeni Allah yardımcınız olsun cok zor gerçekten

Back
X