- Konu Sahibi Almanyada1turkkizi
-
esinin icine isleyecek birsey soylemesi lazim ki adam az vicdanli davransin. ne oneriyorsunuz?
Bende esimle hep ailesi yuzunden tartisiyorum ama bizde tam tersi ben bebegimi olurumde piskopat kaynanama gostermem. Arkadasinizin bebegi kac yasinda? Bence tatli dil yilani deliginden cikarir. Once birlikte gitmeyi teklif etsin. Esi gelmezse bebegin annesiz olamayacagini filan anlatsin. Esi bence suan bebegi kaciracagini filan dusundugunden izin vermiyordur. Mesela kafami toplama gidiyorum degilde cok bunaldim ailemi gormek iyi gelecek desin o zaman izin verir bence.
zaten oyle ailesini gorup gelcek canim
ama dedigin gibi kacircak diye korkuyor sanirim ama bu imkansiz
zaten. ay allaj belasini versin o adamin
Bak canim arkadasini cok iyi anliyorum. Aynen ona soyle soyle tecrubeyle sabit kotu seyler yasadim. Dunyanin bir ucunda oturuyordum ve ailemle telefonda bile gorusemiyordum. Tatli dille esimin sevdici seylerle onu kendime bagladim guvenini sagladim. Suan annemlerin yakinina tasindik. Esimin ailesiyle goruzmuyoruz. Her nekadar esine karsi kizginda olsa gonlunu alsin. Erkekler kendilerini oven kadinlara bayilir. Yalandan biraz simartsin kocasini zaten yavas yavas kivama gelir. O bunu yapti ben altta kalmim bunu yapayim derse guvenmez. Bence dediklerimi bi denesin. İcinden gelmesede bi denesin. Adam belli aksi durumda anneyle evladi ayircak. İyisimi biraz suyuna gitsin. Baktin olmuyo baska bisey dusunuruz :)
yok canim cocugu kacirmis sayilir hic bir hakki olamaz o zaman. bebek alman vatandasi hem,kendi turk vatandasi. baba alman vatandasi ve zengin. alman hukumetininde turklere bakis acisini baz alirsak,imkansiz.arkadaşınız çocuğu ile memleketine dönerse geri dönmeyi düşünmeyip boşanma davası mı açacak acaba?
eger kaynanasiyla yasamak zorundaysa once kaynanasina ufak ufak hediyeler alsin. Genelde kokos kaynanalar onlara genc kiz gibisin denmesinden cok hoslanir. Sacma gelebilir ama bir tek iltifat onu bin adim yaklastirir. Hatta k v birlikte annesine gitmek istedigini soylesin. Degisiklik olur gezerizz tozariz desin. Bence icini rahat tutsun bebegiyle birlikte guzel vakit gecirecekler.sagol ya gercekten soylicem aynen,yada yarin okuturum.
inan bana oturmaya gelirken kaynanasi bebisi gondermiyor. oyle ezmisler sindirmisler ki. almanca bilmiyor cok caresiz goriyor kendini.
tesekkur ederim birdaha.
suan kanli bicakli kaynana cadisiyla.eger kaynanasiyla yasamak zorundaysa once kaynanasina ufak ufak hediyeler alsin. Genelde kokos kaynanalar onlara genc kiz gibisin denmesinden cok hoslanir. Sacma gelebilir ama bir tek iltifat onu bin adim yaklastirir. Hatta k v birlikte annesine gitmek istedigini soylesin. Degisiklik olur gezerizz tozariz desin. Bence icini rahat tutsun bebegiyle birlikte guzel vakit gecirecekler.
suan kanli bicakli kaynana cadisiyla.eger kaynanasiyla yasamak zorundaysa once kaynanasina ufak ufak hediyeler alsin. Genelde kokos kaynanalar onlara genc kiz gibisin denmesinden cok hoslanir. Sacma gelebilir ama bir tek iltifat onu bin adim yaklastirir. Hatta k v birlikte annesine gitmek istedigini soylesin. Degisiklik olur gezerizz tozariz desin. Bence icini rahat tutsun bebegiyle birlikte guzel vakit gecirecekler.
suan kanli bicakli kaynana cadisiyla.
cok pozitifsin cnm. sen ne guzel atlatmissin zor gunleri. allah.birdaha.gostermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?