cocugunu nasil alabilir?

Almanyada1turkkizi

AyLiN
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
696
192
23
Almanya
belki hatirlarsiniz bi konum vardi arkadasimla ilgili.
esiyle ailesi(annesi ozellikle)yuzunden anlasamiyorlardi. Hatta bir sure once bana geldi kalmaya.

simdi yine buyuk kavga cikmis,arkadas bosanmak istiyor aslinda ama cocugu vermez esi hic bir sekilde. O yuzden katlaniyor bir nevi..

bir sure turkiyeye annesinin yanina gitmek istiyor,kafa dinlemek,dusunmek icin..

ama esi bebegi gondermiyor annesiyle.
tek git diyormus!!!!!!!!!

arkadasimin anneside torununu bir kez gorebilmis degil.

simdi nasil ikna edebilir esini ,bebegini vermesi icin..
yani ayrilmiyorlar,donecek tekrar.

of ne kotu ya
bazen seviniyorum cocugum yok diye
olmasa bir dert olsa boyle bin dert...

esinin icine isleyecek birsey soylemesi lazim ki adam az vicdanli davransin. ne oneriyorsunuz?

Bende esimle hep ailesi yuzunden tartisiyorum ama bizde tam tersi ben bebegimi olurumde piskopat kaynanama gostermem. Arkadasinizin bebegi kac yasinda? Bence tatli dil yilani deliginden cikarir. Once birlikte gitmeyi teklif etsin. Esi gelmezse bebegin annesiz olamayacagini filan anlatsin. Esi bence suan bebegi kaciracagini filan dusundugunden izin vermiyordur. Mesela kafami toplama gidiyorum degilde cok bunaldim ailemi gormek iyi gelecek desin o zaman izin verir bence.

zaten oyle ailesini gorup gelcek canim
ama dedigin gibi kacircak diye korkuyor sanirim ama bu imkansiz
zaten. ay allaj belasini versin o adamin

zaten oyle ailesini gorup gelcek canim
ama dedigin gibi kacircak diye korkuyor sanirim ama bu imkansiz
zaten. ay allaj belasini versin o adamin

Bak canim arkadasini cok iyi anliyorum. Aynen ona soyle soyle tecrubeyle sabit kotu seyler yasadim. Dunyanin bir ucunda oturuyordum ve ailemle telefonda bile gorusemiyordum. Tatli dille esimin sevdici seylerle onu kendime bagladim guvenini sagladim. Suan annemlerin yakinina tasindik. Esimin ailesiyle goruzmuyoruz. Her nekadar esine karsi kizginda olsa gonlunu alsin. Erkekler kendilerini oven kadinlara bayilir. Yalandan biraz simartsin kocasini zaten yavas yavas kivama gelir. O bunu yapti ben altta kalmim bunu yapayim derse guvenmez. Bence dediklerimi bi denesin. İcinden gelmesede bi denesin. Adam belli aksi durumda anneyle evladi ayircak. İyisimi biraz suyuna gitsin. Baktin olmuyo baska bisey dusunuruz :)

sagol ya gercekten soylicem aynen,yada yarin okuturum.
inan bana oturmaya gelirken kaynanasi bebisi gondermiyor. oyle ezmisler sindirmisler ki. almanca bilmiyor cok caresiz goriyor kendini.
tesekkur ederim birdaha.

arkadaşınız çocuğu ile memleketine dönerse geri dönmeyi düşünmeyip boşanma davası mı açacak acaba?
yok canim cocugu kacirmis sayilir hic bir hakki olamaz o zaman. bebek alman vatandasi hem,kendi turk vatandasi. baba alman vatandasi ve zengin. alman hukumetininde turklere bakis acisini baz alirsak,imkansiz.
tek biraz nefes almak istiyor. ama bebegini goturemiyor,ne kotu.birsey bebegi anneden,anneyi yavrudan ayirmak,allahim gorsun insallahh!"!

sagol ya gercekten soylicem aynen,yada yarin okuturum.
inan bana oturmaya gelirken kaynanasi bebisi gondermiyor. oyle ezmisler sindirmisler ki. almanca bilmiyor cok caresiz goriyor kendini.
tesekkur ederim birdaha.
eger kaynanasiyla yasamak zorundaysa once kaynanasina ufak ufak hediyeler alsin. Genelde kokos kaynanalar onlara genc kiz gibisin denmesinden cok hoslanir. Sacma gelebilir ama bir tek iltifat onu bin adim yaklastirir. Hatta k v birlikte annesine gitmek istedigini soylesin. Degisiklik olur gezerizz tozariz desin. Bence icini rahat tutsun bebegiyle birlikte guzel vakit gecirecekler.

suan kanli bicakli kaynana cadisiyla.
cok pozitifsin cnm. sen ne guzel atlatmissin zor gunleri. allah.birdaha.gostermesin.

cok pozitifsin cnm. sen ne guzel atlatmissin zor gunleri. allah.birdaha.gostermesin.

Cok üzüldüm arkadasiniza yazik ya.
Niye sikayet etmiyoki esini, bir bebegi annesinden kimse ayiramaz.
Helede almanyada, arkadasiniza ev verirler yardimci olurlar

Valla kaynanamdan cok ama cok cektim. Aklinin alamayacagi seyler gordum. Simdi ben cektiriyorum. Canimizi yolda bulmadik. Bana yalnizken agzina geleni sayardi oglu gelince sus pus. Bigun dayanamayip ilk cikisimi su cumleyle yapmistim. " sen bana ne yaparsan yap koymaz cunku ben hep bir sifir ondeyim neden mi oglun belki bunca yil seninleydi ama artik her gece benimle" ona inat yuvami dagitmadim aksine daha da iyi yaptim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…