bende 7.siniftayken Şök ile geçmişim ..
yoksa kaliyordum.. öğretmenler geçirmişler meğer..
bizim okulda rehber öğretmen bile yoktu keşke böle imkan olsaydi.. bundan 13 yıl öncee...
işitme engelliyim. benimle detay ilgilenecegi senin gibi hoca olsaydi da ben elimden geleni yapardim.. hiç biri umrunda bile degillerdi...
8.siniftayken bi türkçe öğretmenim vardir sinif öğretmenimdir. beni hep öne oturttu.. daha iyi anlasin diye.. öne oturunca notlarim gayet iyi olmaya başlamişti.. teşekkürü bi puanla kaçirdim..
lisedeyken de hiç bi hoca ilgilenmedi.. matematikte on nurmaradaydim çünkü eğitim gördüm.. eğitimdeyken aldığım matematiğimi okuldada gösterdim.
bakın bu çocuk normal.. duymasi çok iyi peki zeka düzeyi??
ben işitme engelliyim ama zekam yüksektir. yapabilecegim kadarıyla hepsini yaptım...
azim ve zaferiyle buraya kadar geldim
normal ünv okudum. hiç kalmadan bitirdim.. ekpssye hazirlandim çok çalıştım kazandim memur oldum. sorada bi eş buldum evlendim şimdi hamileyim. çok şükür bugüne kadar geldim..
annemle babam çok uğraşti benim kızım yapar dedi yapıyorum ben çok çektim bu kız bişey bilmiyo yapamaz dediler gösterdim...
keşke senin gibi öğretmenim olsaydi ben daha üst yerlere gelirdim kimse senin kadar ilgi alakalı olmadi.. bu yüzden seni takdir ettim.