Çocuğunun hastalık sebebini üstüme atti

Kızımla yaşıt yeğenim var. Benimkine verdiğim şeyi ona vermeden önce anasına babasına sorarım. Ama cips yemekten boğaz enfeksiyonu olunduğunu da ilk defa duyuyorum

Arkadasimin annesi bir kere 3 aylik bebegimin agizina recel sürmüsdü .... benim kafam zonkladi sinirden bu konuda cok hassasim :) belki arkadasinizda öyledir :) alinmayin ya bence :)

Asla emanet kabul etmeyin cocugu. Bir şey olmaz sizin yedirdiginizden de. Oh be ne güzel kendi beceriksizliğini başkasına atmak. Görüşmezdim sizin yerinizde olsam ben.
Niye beceriksizmis? Bagislik sistemi güclü degildir cocugun ... güclendirmek icinde besöenme cok önemli ..

Bizde biseyi istsmedigimizde doktor dedi diyoruz :) boğazı ondan değildir bağışıklığı düşüktür doktorda paketli gıda yedirmeyin demiştir boyle anlamıştir.

o yokken çocuğunu evinize almayın yemek yedirmeyin. kendi olsun görsün madem aranız bozulsun istemiyorsun sadece o varken gelsin çocuğu.

Asla emanet kabul etmeyin cocugu. Bir şey olmaz sizin yedirdiginizden de. Oh be ne güzel kendi beceriksizliğini başkasına atmak. Görüşmezdim sizin yerinizde olsam ben.
Vallahi bravo. Konu sahibine destegin boylesini gormedim.
sonCamene , sizin tedirginliginiz haksiz olduğunuzu bilmenizden. Bence arkadasiniz cok hassas yaklasmis, cok hos bir uslup kullanmis. Bu da sizi onemsedigini deger verdigini gosterir. Aranizin bozulacagini sanmam.

Kuvvetli antibiyotik verdiyse abur cubur yemesin demistir.Alerjik reaksiyon göstermesin diye .
Benim oglum koruyucu igne vurulurken bakkaldan sakiz bile vermeyin demisti doktor .
Cip abur cubur hayatta eve girmezdi küçükken .Şimdi 18 yasindaki aliyor .Kücuk 12 yasinda daha gecen gün ne biçim anne bu cocuguna cips aldi dedi kadinın birine .

Bence hicbir cocugu emanet almayin oncelikle onu soyleyeyim.dr direk oyle demez de ,saglikli besleyin bagisikligi güçlensin gibi birsey dediyse ona yormustur.senin de vermeni istemediği icin bu sekilde soylemistir.

arkadaşınız çok naif takdir ettim doğrusu. Hem sizi kırmadan hem de istemediği durumu size soylemiş olmak için bu yolu secmiş bence arkadaşlıgınız devam etmeli.

Abur cubur konusuna katılıyorum. Evime almiyorum oglumada ilrride yedirmek istemiyorum. Malesef gelişimleri yavaşlıyor bir ton hastalık var. Belki bir iki taneden birşey olmaz elbet ama o tadı hic bilmese öğrenmese daha iyi.

Ya komik birsey soyliyim size
Esimin bogazi agriyordu , ama ne agri adam aglayacakti nerdeyse , doktora gittik tukuruk bezi iltihaplanmis ve ilk soyledigi cips , asitli icecek yasak , onlar azdirirmis iltihabi
Yani akrabaniz dogru mu soyledi bilemem ama biz yasadik boyle bir durumu
Ve o iltihap sonunda ameliyat oldu esim, bunun detayini isterseniz ozelden yazarim , cok spesifik bir konu ifsa olmiyim

Bu sebeple olmaz elbette ama bağışıklığın düşmesine sebep oluyor bazı yiyecekler dolaylı yoldan olur :/

Bozulacak birsey yok bence

1 kere verdim ama.bundan sonra asla vermem.deyin gecin.

Araya.mesafe koymak istemediginize gore uzatmamalisiniz.

sana suc atacagina cocugun bagisiklik sistemi niye bu kadar zayif. ben anlamiyorum emanet etme cocugu o. zamn kimse benm yogurdum eksi demez. eger bir cocuk surekli hastaysa ya o evde. sikinti var. ya anne var k bakmsim kimse

abur cubur vermemenız ıcın oyle soylemıs :)
tam yemek yıyecekken kızımın karnını kekle dolduran eltıme de benzer seyı demıstım ben ... bana sormadan kafasına gore verılmesıne karsıyım belkı seker hastası belkı colyak hastası cocugum
ben verıyormuyum bakalım ?

oyuzden kırılacagınız bırsey yok aslında sızın cocugu annesı olmadan kabul etmemenız lazım

sana suc atacagina cocugun bagisiklik sistemi niye bu kadar zayif. ben anlamiyorum emanet etme cocugu o. zamn kimse benm yogurdum eksi demez. eger bir cocuk surekli hastaysa ya o evde. sikinti var. ya anne var k bakmsim kimse

Yazmak istemedim ama dayanamadım çocuk 3 hafta normal sonra hasta oluyor sürekli böyle. Çocuk tuvalete gidecek salonda pijamasini indiriyor , çocuk tuvalete tek gidip geliyor elini hep önüne arkasına sürüyor. Çocuğun ellerini de yıkamıyor hep ben yıkıyorum ve uyarıyorum . Hatta çocuk beni kaldırıyor her seferinde çiş geldi diye, annesine bile gitmiyor

Valla haklısınız o da haklı bu konuda kendimi savunamiyorum...
Sürekli getiriyor benim çocuğumla oynuyor diye memnun kalıyorum bende. Birde acil bir markete gitmem lazım hava soğuk ona bırakıyorum, o yüzden bana çocuğunu bıraktığında geri çevirmek istemiyorum

Alerji tetikleyici birsey olabilir yada kabizlik yasiyor olabilir. Mesela benim 19 aylik kizim hâla kabizlik yasiyor. Paketli gida minimum duzeyde cok nadir veriyoruz. Bakliyat hic hic yemiyor. Buyuklere ve cevreye bunu anlatmak deveye hendek atlatmak gibiydi

Direk boğaz enfeksiyonuna neden olmaz belki ama paketli gıdalar bağışıklığı düşürüyor, alerjik hastalıklara neden oluyor. Doktor büyük ihtimalle aburcubur verme demiştir, o konuda yalan söylemiyordur arkadaşın. Kendisi de vermiyorsa senin 3 5 yedirmenden bilmiştir. Bir daha yedirmezsiniz çocuğa ben arkadaşlığı bitirecek bir şey göremedim.

sibiryada rusyada falan yasayanlar nasıl yasıyor sogukta :)
markete gıderken gıydırsın sıkı sıkı ya da esı gelırken alsın getırsın ne lazımsa yada cıragı olan bır bakkal marketle anlassın

cocuk komsuyu komsu olarak bılmelı cocugun sorumlulugu agır bır alerjısı vardır bılınmez alerjı tutar ölebılır bıle
cocuk bu duser kafasını yarar hersey olur aksılık bu

ben sızın yerınızde olsam musaıt degılım ıle baslarım , canım sen olmadan cocugu bana bırakma ıstersen ıkı cocuga bırden bakmam zor oluyor emanet cocuk dıye kendı cocugumu ıhmal edıyorum ıle devam ederım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…