Çocuğunun hastalık sebebini üstüme atti

Üslup kötü olmuş aslında çocuk kandırır gibi doktor böyle söyledi sen hasta etmişsin gibi ifade etmek saçma olmuş . Bende bozulurdum bu üslup için..
Ama şöyle söyleyebilirdi , canım geçen gün benim çocuk istedi diye cips vermiştin sonra çok dokunuyor ona yemekte yemiyor , ağlasa bile verme cips yada abur cubur deseydi keşke..

Beğenmiyorsa bırakmasın size,böyle eveleyip gevelemeye ne gerek var,madem samimisiniz bu kadar gidip gelecek,çocuk bırakacak kadar,diyebilir biz paketli gıda vermiyoruz diye. Hatta gördüğü an söyleyebilirdi,söylemeliydi,sonradan gelip senin yüzünden hasta oldu demek manasız. Ayrıca siz bakıcısı mısınız çocuğun gelip eveleyip geveliyor.

Bu kadar büyütmenize gerek yok bence, çok ağır bir itham değil. Yaklaşımı da fena değil , gayet iyi.
Paketli gıdaların hastalığı tetiklediği doğru ama 2 tane yemesiyle doğrudan hasta etmesi yanlış.
Büyütmeyin kafanızda :)

yerinizde olsam iliskimi keserdim madem cips verdiginizden supheleniyor getirmesin cocugu.

Ne kadar abartılı bir tepkiniz var. Çocuğa 1-2 adet de olsa bisküvi, cips vermeyin işte. Annesi çok uygun bir dille rica etmiş. elinizin ayaginizin titremesi cok abarti degil mi? Sizin boğaz enfeksiyonu dediğiniz de gayet alerji olabilir. Evet doktor demiş olabilir.

iyi de o zaman birakmasin,

yok sen cips verdin de cocuk hasta oldu demek ne garip,
sanki siz onun maasli calisanisiniz,
evinizde istediginiz gibi davranir, yer icersiniz,
onun sizin evinizin cocuguna uygun olup olmadigini kendisi dusunup tartmasi gerekir.
Eger ki siz cips verdiniz diye cocuk hasta oldu ise bu yine onun problemidir, demek ki birakmamasi gerekiyormus.

Sen cips bisküvi çay yediriyorsun ondan oluyormuş yerine cips bisküvi yediği zaman oluyormuş deseydi hem siz kırılmazdınız hemde mesajı alırdınız. Çokta kibar bir uslup değil bence.

ve emanet olarak almayın nolur nolmaz Allah korusun

yaa ayn ı sayfaları takıp edıyor ve bılıyoruz ne kadar güzelsinizzzzz

bence sormadan vermeyın.annesı cips yer mı dıyın yemez derse dırek çocuğu anneye yonlendırın. yada anne yokken olduysa anne gelsın ızın alalım verırım dıceksınız.çok zraralı paketlıler.dun akşam bir poşet abur cubur almışlar çocuğa gelen mısafrler şok oldum.bır tane yumurta gıbı şey var onlardan almışlar mısafir olunca şımardı alamadımda elınden yedı ama benm içim gtti.misafrler gıdınce hemen çöpe attım o meyvelı yoğrtları falan.ayrıca paketlı gıdalar bağısklık düşüruyor.baskılıyor hastalığa cıddı anlamda davet çıkarıyor.

Başkasinin çocuğunu emanet almamali ve annesinin bilgisi haricinde birşey vermemelisiniz öncelikle.
Bunun yaninda "senin yuzunden hasta oldu" demesi çok kaba bir davraniş bence...Evet aburcuburlarin sagliksiz oldugunu herkes bilir.Ama bu çocuk 7-24 sizde yasamiyor herhalde,evde annesi çok özen gösterip sağlikli besliyorsa yedigi bir tane cips bağişikliğini çökertmez.

"Doktor böyle dedi,ben de artik ekstra dikkat ediyorum vermemeye" deseydi,daha naif bir uyari olurdu.

Siz abartmışsınız ve bazı arkadaşlarda size burada veriyorlar gazı.
Kadın nazikçe rica etmiş. El ayak titremesi nedir yahu.
Çok dertlendiyseniz bir daha çocuğu kabul etmez görüşmeyi kesersiniz.

O da haklı sizde haklısınız. Çocuğuna abur cubur vermek istemiyordur dr dedi diye hastalık bahanesiyle söylemiş. Lakin söyleme tarzı yanlış cips yemis ondan hastalanmış diyen bir dr da duymadım hiç. Ayrıca sürekli gidip gelme samimiyet var anladığım kadarıyla bunu daha uygun bir dille söyleyebilirdi.

Bunu kendisine söyleşin çocuğunu kimseye emanet etmesin bakıcıya mı söylüyor bunu ne genişlik sanki zorla alıyorsunuz çocuğu

Merhaba benimde şuan tükürük bezi iltihabı yaşıyorum. Yanağımda şişlik var açıyor iltihap belli antibiyotik kullanıyorum ama hala etkisi yok sizin eşinizin nasıldı acaba ameliyat olmadan geçmiyormuymus

Çocuk da olsa başkasının evinde izinsiz dolabı açıp verilmeyince ağlayacak yapıda olmamalı. Bu yaştayken egitilmeyen çocuk da büyüyünce hiç eğitilmez, ağaç yaşken eğilir.

O tür yiyecekler bağışıklık sistemini bozuyor o yüzden sık hastalanmaya sebep oluyor bence gayet kibar bir şekilde uyarmış bunda ağlayacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…