• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugunun nafakasini odemezse ne olur

Kedisever3535

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
226
-8
18
36
Hanımlar çekişmeli bosaniyoruz ilk celsede hakim dava tarihinden itibaren kizima nafaka bağladı. Ben kendime istemedim.es olcak kişi kendine istedi ama hakim reddetti.
Sorum şu ilk celse kararina itiraz edebilirler mi
3 gün oldu karşı taraf dönüş yapmadı nafaka ile ilgili ne yapmalıyım.
Nafakayi odemezse bir ev var yarısı onun yarısı benim üstüme ne olur o eve.
Açıkçası sonuna kadar gitmek istiyorum kizim 10 aylık bu zamana kadar kendim baktım.

Avukatiniz yok mu? İcra takibi yapacaksiniz. Eve haciz koyarsiniz. Yalniz gercekten cekismeli bosanma davalari avukat marifetiyle takip edilmeli, hak kaybina ugrarsiniz.

Avukatım var icraya koyarız dedi. Yani o sey mi demek ev satılcak vs mi demek pek anlamadım. Onu da odemezse ne olacak merak ettim sorayım dedim. Eğer avukatsaniz ilk celsede itiraz edebiliyorlar mi M Mutlak Butlan

Son düzenleme:
Avukatım var icraya koyarız dedi. Yani o sey mi demek ev satılcak vs mi demek pek anlamadım. Onu da odemezse ne olacak merak ettim sorayım dedim. Eğer avukatsaniz ilk celsede itiraz edebiliyorlar mi
Maaşına icra konuyor bildiğim kadarıyla.devlet maaşından kesip size yatırıyor nafakayı

Hanımlar çekişmeli bosaniyoruz ilk celsede hakim dava tarihinden itibaren kizima nafaka bağladı. Ben kendime istemedim.es olcak kişi kendine istedi ama hakim reddetti.
Sorum şu ilk celse kararina itiraz edebilirler mi
3 gün oldu karşı taraf dönüş yapmadı nafaka ile ilgili ne yapmalıyım.
Nafakayi odemezse bir ev var yarısı onun yarısı benim üstüme ne olur o eve.
Açıkçası sonuna kadar gitmek istiyorum kizim 10 aylık bu zamana kadar kendim baktım.
Avukatınız ile görüşüp süresini geçirmeden nafaka ceza davası açın. Eve bişey olmaz, zaten yarı hisse sizin üstünüze imiş.

Çalışmaması nafaka vermemesine engel değil. İcraya koyduğunuzda kendisine ihtarname gider belirtilen sürede parayı ödemezse hakkında tutuklama kararı çıkar. Tutuklandığında 3 ay hapis cezası var mecbur ödeyecektir.

Back
X