çocuğunuz kaç aylık ve kaç kilo ????

ZehranurHifa

🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
2.164
8.703
158
Merhaba sevgili kk anneleri :KK24:

Benim bebeğim 2.5 aylık. 2 aylıkken 56 cm 5.500 gramdı 49 cm 3200 gram doğdu. Sizin bebeklerinizin gidişatı nasıl ? Boy kilo ay şeklinde benimle paylaşabilir misiniz acaba ? :KK68:

Benim bebiş kız bu arada :KK46::KK200:

Son düzenleme:
Ayin 13unde yeniden tartilacak cok merak ediyorum. Hadi yazinn :mad:

Benimki de 3 kilo 10 gr dogdu..2 aylıkken 4..800 dü şimdi 3 aylık oldu bugun itibariyle pazartesi kontrolümüz var...bende ćok merak ediyorum. .acaba kaç kilo oldu..almıştır inşallahHoppabenimki emmiyor ben sağarak veriyorum..mama takviyeside yapıyorum...​

Benimki de 3 kilo 10 gr dogdu..2 aylıkken 4..800 dü şimdi 3 aylık oldu bugun itibariyle pazartesi kontrolümüz var...bende ćok merak ediyorum. .acaba kaç kilo oldu..almıştır inşallahHoppabenimki emmiyor ben sağarak veriyorum..mama takviyeside yapıyorum...​
Masallah bebisine canimm :nazar:
Bence kilo alimi gayet iyi bizim de ayin 13 unde kontrolumuz var heyecanla bekliyorum. Iki bucuk aylikken baktirmak istedim hemsire bakmadii:mad: aydan aya bakiyolarmis yoksa uzulurmusum az diye :KK67:

500 gram almis ben sok. Hemsire denelenirken daha rakam belirmeden 6000 gram dedi. Eski ocagimda olcturecem yarin. Ayda 1250-1050 almisti olamaz :KK43:

Benim kız gündüzleri hiç uyumuyor..geceleride uykusundan kalkamıyor ...siz emziriyormusunuz:110:
Dert etme canim benim de öyleydi. Masallah uyku egitimini vermissinniz demek oluyor bu. Gece hep uyuyorsa gündüz 1 saat falan yeter zaten. Benim kizim ilk aydan beri akşam ezaninda uyur sabah ezaninda kalkar. Geceleri benimde uyanmiyordu bu sütun doyurucu olduğunu gösteriyormus fakat ben dediğim gibi aksam ezaninda emzirir uyuturdum. Gece ben yatarken artık 11 12 1 kac olursa kisa bi şekilde emzirirdim. Sqbah uyanana kadar yeterli gelirdi. Şimdi 8 qylik Allah'a şükür hala ayni düzen ile devam ediyoruz. Kilo olarak ve boy olarak masaAllah hep ileride devam etti. Hep çok iyi dediler.

Dert etme canim benim de öyleydi. Masallah uyku egitimini vermissinniz demek oluyor bu. Gece hep uyuyorsa gündüz 1 saat falan yeter zaten. Benim kizim ilk aydan beri akşam ezaninda uyur sabah ezaninda kalkar. Geceleri benimde uyanmiyordu bu sütun doyurucu olduğunu gösteriyormus fakat ben dediğim gibi aksam ezaninda emzirir uyuturdum. Gece ben yatarken artık 11 12 1 kac olursa kisa bi şekilde emzirirdim. Sqbah uyanana kadar yeterli gelirdi. Şimdi 8 qylik Allah'a şükür hala ayni düzen ile devam ediyoruz. Kilo olarak ve boy olarak masaAllah hep ileride devam etti. Hep çok iyi dediler.
Maşallah barekallah. Kaç kilo canım bebeğin?

En son kontrol 1 kasimdi o zaman 8.000 du boyu 74 cm di yanlış hatirlamiyorsam. Bu ay tekrar kontrol var inşaallah bakicaz.

Aslinda princ unu derken hero beby nin ek gidalarindan veriyorum princ unu var.bugday nisasta var bisure turleri var valla cok memnunum bu gidalardan bebisim cok seviyo hic gaz yapmiyo agirda gelmiyo yani cok iyi

Aslinda princ unu derken hero beby nin ek gidalarindan veriyorum princ unu var.bugday nisasta var bisure turleri var valla cok memnunum bu gidalardan bebisim cok seviyo hic gaz yapmiyo agirda gelmiyo yani cok iyi
Bende hero baby nin kullanayim o zaman canimm. Ayda kac gram aliyor bebisin ?

Tam bilmiyorum ama her kontrola goturdugumda doktor iyi bakiyorsun bebisina diyo.boyuda uzun 74 kilosuda 10kg.yurutucu ile yuruyo hic durmuyo cok hereketli.

Back
X