çocuğunuz kaç aylık ve kaç kilo ????

Her ay düzenli 1 kilo aliyordu normalde 6 aylıkken ben diyete girdim galiba ondan da çok almadı
Duşuyor ama kilo alimi zamanla canim. Benim minik ilk ay 1250 gram aldi 2. Ay 1050 gram aldi 3. Ay bi gittim 600 gram almis aradaki farka bakar misin gitgide dusecekmis kilo alimi.

Ben hep düşük yapıyordum o yüzden bu hamileligim de kan sulandirici iğne kullandım 9 ay boyunca o yüzden oğlum doğdu 4 kiloydu sonra 3 günlük ken 3.300 kiloyâ düştü Dr dedi ki hep şişmiş yavrum

Anladim canimm. Benimki 3200 dogdu hic dusmedi kilosu bende sasirdim

Merhaba kızlar
Oğlum dort ay kontrolünde 8.200 gr 68 cm di bi dahaki kontrol altı aylıkken
Son ay 700 gr almıştı ayın 24 unde beş aylık olacak ek gıda vermiyorum daha ama herşeyden tattiriyorum

Merhaba kızlar
Son ay 700 gr almıştı ayın 24 unde beş aylık olacak ek gıda vermiyorum daha ama herşeyden tattiriyorum
kilosu çok iyi maşallah kaç kilo doğmuştu?Bence ek gıda falan şimdi verme hareketlenmiştir o yüzden almamıştır.BENİM KIZIM 6 AYLIKKEN 11.200 şimdi 10 aylık 12 kilo falan yani o hızla almaya devam etmiyorlar sonra yavaşlıyor.7 sadece anne sütü verdim sonra ek gıdaya geçtim

Merhaba kızlar
Hay maşallaaah. Sadece anne sütümü veriyorsun canım. Sütün yağlı o zaman

kilosu çok iyi maşallah kaç kilo doğmuştu?Bence ek gıda falan şimdi verme hareketlenmiştir o yüzden almamıştır.BENİM KIZIM 6 AYLIKKEN 11.200 şimdi 10 aylık 12 kilo falan yani o hızla almaya devam etmiyorlar sonra yavaşlıyor.7 sadece anne sütü verdim sonra ek gıdaya geçtim
Sizinkiler amma tosunmuş maşallah. Benim ki 3. Ay kontrolünde 6150 çıktı :-)

Daha vermiyorum bakalım altı ayda kilosu ne olacak ufak ufak başlarım o zaman
Sadece yalatiyorum su veriyorum doğduğundan beri 3000 gr doğdu
Canları içinde olsun da kilo önemli değil dört yasında kızım var oda zayıf çok istahsiz

Hay maşallaaah. Sadece anne sütümü veriyorsun canım. Sütün yağlı o zaman
Evet canim anne sütü
Ay ay azalıyor kilo alımı zaten
Senin bebis te maşallah uç aylıkken çok iyi kilosu sağlıklı olsunlar yeter
Hazır mama vermicem kizimdada kullanmadim
Ev yoğurdu sebze meyve püresi, pirinç unu, meyve suyu biraz tarhana çorbası sebze çorbası falan başlarım tabi emzirmek temel besin

Evet canim anne sütü
Ay ay azalıyor kilo alımı zaten
Senin bebis te maşallah uç aylıkken çok iyi kilosu sağlıklı olsunlar yeter
Hazır mama vermicem kizimdada kullanmadim
Ev yoğurdu sebze meyve püresi, pirinç unu, meyve suyu biraz tarhana çorbası sebze çorbası falan başlarım tabi emzirmek temel besin
Evet canım emzirmek en önemlisi. Senin ki kaç kiloydu canım 3 aylıkken? Çok kusuyo benim ki

Back
X