çocuğunuz kaç aylık ve kaç kilo ????

Bnm oğlumda 16 aylık 11 kilo boyu 84 cm bana zayıf gibi geliyor ama doktor boyu uzun ondan sana öyle geliyor normal dedi:)))
Maşallah bebişine. Bence de normal. Obez olmasına gerek yok :confused:

Nasıl verdin bende 88 kiloydum kendi çabalarımla 75 kiloya düştüm şimdi daha 10 kilo daha vermem lazım ama artık vücut durdu kilo veremiyorum şimdi hurma ve yogurt diyetine başladım bakalım
Bende 74 kiloyum doğuma 76 kiloyla girdim doğundan sonra müthiş bi şekilde kilo aldım 86 yı gördüm sonra bi dönem kendi kendime hiçbişey yapmadan 74 e düştüm şimdi dikkat de etsem veremiyorum bnmde en az 10 kilo vermem lazım

Nasıl verdin bende 88 kiloydum kendi çabalarımla 75 kiloya düştüm şimdi daha 10 kilo daha vermem lazım ama artık vücut durdu kilo veremiyorum şimdi hurma ve yogurt diyetine başladım bakalım
Ben herangi bir caba gostermedim canim. Dogumdan sonra 4 kilo fazlam kaldi onlarda gitti En Büyük TÜRKİYE

Bende 74 kiloyum doğuma 76 kiloyla girdim doğundan sonra müthiş bi şekilde kilo aldım 86 yı gördüm sonra bi dönem kendi kendime hiçbişey yapmadan 74 e düştüm şimdi dikkat de etsem veremiyorum bnmde en az 10 kilo vermem lazım
Bende doğumdan sonra aldım 88 kilo oldum ama verdim biraz daha vermem lazim bakalim

82 kiloyla doğum yaptım doğumdan sonra 67 yı gordum sonrada 70.5 :KK43:
On gün önce falan 69.5 tüm bir kilo verebilmisim diyet falan da yapmıyorum
Çok iyi beslenmiyorum aslında bebegime kötülük yapıyorum
Yumurta et balık yemem sebze meyve yerim bitek bakliyatta şöyle böyle sütü bile fazla icmem acaba yeterli vitamin alıyormu benden

82 kiloyla doğum yaptım doğumdan sonra 67 yı gordum sonrada 70.5 :KK43:
On gün önce falan 69.5 tüm bir kilo verebilmisim diyet falan da yapmıyorum
Çok iyi beslenmiyorum aslında bebegime kötülük yapıyorum
Yumurta et balık yemem sebze meyve yerim bitek bakliyatta şöyle böyle sütü bile fazla icmem acaba yeterli vitamin alıyormu benden
Canim bebegine yazik olur simdi bosver kilolari. Bakliyat,et ,balik,tavuk, yumurta bunlardan bol bol yemelisin ki iyi vitamin alsin minigin. Emzirdikce veririz yavas yavas rahat ol sen :KK5:

Canim bebegine yazik olur simdi bosver kilolari. Bakliyat,et ,balik,tavuk, yumurta bunlardan bol bol yemelisin ki iyi vitamin alsin minigin. Emzirdikce veririz yavas yavas rahat ol sen :KK5:
Bakliyat yiyorum ama tavuk ve yumurtayı oldum olası sevmem zaten şimdiki tavuklar sırf hormon yemesek daha iyi balikta hamsi sardalya sevmem büyük balık yerim gene
Yemek konusunda çok pimpirikliyim hele et gormeye tahamulum yok
Napayim yaa zorlada yenmiyorki
Sen sezeryami oldun canım göbeğin varmi

Bakliyat yiyorum ama tavuk ve yumurtayı oldum olası sevmem zaten şimdiki tavuklar sırf hormon yemesek daha iyi balikta hamsi sardalya sevmem büyük balık yerim gene
Bende et yemem vejetaryenim ama sebze yerim onun yerine ama yumurta ve yogurt yiyorum onu kapatmaya çalışıyorum ben sezeryan oldu
Bende et yemem vejetaryenim ama sebze yerim onun yerine ama yumurta ve yogurt yiyorum onu kapatmaya çalışıyorum ben sezeryan oldum göbeğim kaldı biraz ama yoğurt göbeği eritiyormuş deneyecem bakalım

Bende et yemem vejetaryenim ama sebze yerim onun yerine ama yumurta ve yogurt yiyorum onu kapatmaya çalışıyorum ben sezeryan oldu

Bende et yemem vejetaryenim ama sebze yerim onun yerine ama yumurta ve yogurt yiyorum onu kapatmaya çalışıyorum ben sezeryan oldum göbeğim kaldı biraz ama yoğurt göbeği eritiyormuş deneyecem bakalım
Göbek gitmedi adet oldum ama normal değil leke leke geldi bir hafta uç aylık iğne attirdim
Benim ikinci olduğu için kesin korunmam lazım
Adet olunca göbek gider diyorlar
Bide genital bolgemin şiş daha dokununca aciyor sendede varmı bu durum

Ne
Göbek gitmedi adet oldum ama normal değil leke leke geldi bir hafta uç aylık iğne attirdim
Benim ikinci olduğu için kesin korunmam lazım
Adet olunca göbek gider diyorlar
Bide genital bolgemin şiş daha dokununca aciyor sendede varmı bu durum
Ne kaşar oldu doğum yapalı benim 10 aylık oldu ben hemen adet oldum o yüzden de verdim 88 kiloydum 75 kiloya düştüm aksamlari yogurt ve pulbiber limon yiyip yatıyorum oda eritiyor göbeği

Normal doğum oldu canım benim ki. Tabii yemek istemiyosan zorlama kendini ;)

Benim bebegimde 3 aylik.kilosu 5.500 kizlar beni emmemeye basladi.sütümü sagip veriyorm gunduz arada mama da veriyorm mecburen.ilk ay 2 kiloya yakin aldi 2.ve 3. Aylarda 550 gr aldi.sütüm yeterliydi ancak bebegimin emme suresi kisaldi sadece önsut alip birakiyordu dikkati cabul dagilio emmek istemio kafasini cevirio gaz dis etmenler hersey dikkatini dagtti bi sekilde sogudu memeden.sagip bverdikce iyice unuttu beni.neyse suan gunduz bes biberon veriorm ücü mama ikisi anne sutu oluyo 100 ml genelde.gecede uc saatte bi uc kere falan emio sabaha kadar.sizce yeteeli besleniomu.bence evet ama kilo alimi yavas mama vermekle hatami ettim.kilosu nasl szce

Zaten sagmaktan iyice azaldi sütüm gnde uc biberon ancak cikiyo.emdikce artarmi szce.yada gece benim sütümden doymuomu acaba bunu nile dsunuyorm artik kafayi yivem iyice istahsiz bi cocuk galiba ya.ek gidaya gecmelimiyim szce doktrmz gecelim4.ayda dedi

Back
X