Çocugunuzu tuvalet eğitimine nasıl alistirdiniz

Minaazra

sen gelecek planı yaparken hayat kendi planını ýap
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
116
36
298
istanbul
2 yasinda kizim var tuvalet eğitimine nasil alıştırdınız deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Son düzenleme:
2.5 yasinda alistiramadim daha dogrusu hic baslamadim birde kucuk bebegim var cunku
insallah yazabirakicaz

Benim de 5 bucuk aylik bir bebegim var anlıyorum sizi allah yardımcımız olsun.

Benim kizlarim ikiz 2.5 yasindaydilar.Lazimlik aldim hadi cise diye tuvalete kostum😅Onlarda pesimde onlarla oturdum cis yaptim😳Bez baglamadim o surecte ara ara kacirsalarda masallah bir kizim 2 gunde cis kaka alisti.Birde kukuli nin videosu var tuvaletle ilgili onu alkislarla izlioduk:işsiz:Digeri uzatti ama sonunda o da halletti.

Benim kizlarim ikiz 2.5 yasindaydilar.Lazimlik aldim hadi cise diye tuvalete kostum😅Onlarda pesimde onlarla oturdum cis yaptim😳Bez baglamadim o surecte ara ara kacirsalarda masallah bir kizim 2 gunde cis kaka alisti.Birde kukuli nin videosu var tuvaletle ilgili onu alkislarla izlioduk:işsiz:Digeri uzatti ama sonunda o da halletti.

Maşallah allah bagislasin darısı bana inşallah bende lazimlik aldim klozet görünümlü bir kac defa yaptı ağladı ama söylemedi hazır değildi bende zorlamadım nisan gibi tekrar başlayacam martta 2 yaş girecek

Daha erken demek ki.Siz cizgi filmler vat tuvalet egitimine yonelik onu acin dikkatini cekin.Lazimliga oturunca yaparsa alkislayin oyle oyle aliacaktir zamana yayin simdilik

Back
X