• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi çocuğunuzun aşılarını nerede yaptırdınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi minikkelebekcik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
M

minikkelebekcik

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar.bebeklerinizin aşılarını sağlık ocağındamı yoksa özel hastanedemi yaptırdınız? özel hastanede yaptıranlar nedn sağlık ocağında yaptırmadı? sağlık ocağında yapılan aşıların dozu farklımı?

hiç bir farkı yok canım..aşının açıldığı gün yapıyor zaten sağlık ocakları.
ben tüm aşıları sağlık ocağında yaptırdım kuruş vermeden.zemuszemus
devletin sağlık hizmetlerinden faydalanırken ne diye sokağa atayımki paramı,daha mı zenginim devletten?şakkıdı
rotavirüs aşısı var onu bir tek karşılamıyor,özele giriyor.onuda biz yaptırmadık zaten..:ecrin_bebek:

ben özelde yaptırdım ama zaten ordada ücretsiz.sağlık ocağındaki kalabalağa girmek istemedim.

sağol canım cevabın için bende tereddütte kaldımm..bende bugün gidip ilk aşılarını vurdurayımm..ben ikiz annesiyim ve prematüre doğdukaları için 2 kg altına vurmuyorlar..bugün gideyimde oğullarımın aşısını vurdurayımm

limmon aşılar ücretli özelde...benim sigortam bir bankanın sigortası fakat ödemiyor

bende özelde yaptırdım. zaten 1 yaşına kadar her ay rutin kontole gidiyorduk aşılarımızıda ücretsiz yaptırdık özel aşılar hariç tabi..

sağlık ocağında yaptırdım...daha iyi şartlarda korunduğunu ve daha taze olduğunu düşünüyorum...

evet özelde aşılar ücretsiz değilki..bizim hastanemiz özel ama aşılar için oldukça yüklü para istediler;sen nasıl ücretsiz olmasını sağladın?merak ettim limon?:bbo:

canım biz daha geçen ay gittik karma aşı için ücretsiz vurulduk özel hastanede

banada hebatit için tek bebk için 35 istediler..

kızım almanyada doğdu oranın aşı takvimi buraninkine uymuyor
orada bebeklere 6lı karma aşısı yapılıyor mesela
burda uygulanmıyormuş
ücreti pahalı dendi
bizde düzenini bozmamak için 6lı karma aşıları özel sipariş ettik ve onları yaptırdık
bitek verem aşısını sağlık ocağına yaptırmak zorunda kaldık onu özel hastanede yapmıyorlarmış

ben hep özelde yaptırdım bana şunu söylediler ücretsiz devletin aşısınımı yapalım özel aşımı yapalım özel ayeş yapmaz farkı o deiler ben hep özel yaptırdım hiç ateşde olmadı ama özel istemeseydim aşı özeldede ücretsiz

Selamlar bendee doğum yaptığım hastanede yaptırdım aşılarını sadece veremı dışarda ve onunla aynı gun yapılan aşı var onu sağlık ocagında yaptırdım dığer aşılarda ucretsız bızım hastanede özel ama ucretsız ama sadec rotavırusu vardı iki doz yaptırdık ona ucret verdık.sadece sunu duydum sağlık ocagı aşıları daha taze oluor dıolar sekerım böle

sağlık ocağında yaptırıyoruz bir kere özel hastanede yaptırdık,20 tl ödedik. gerek yok bence hepsi aynı tabiki

bende özel hastaneye götürdüm ücret almadılar
sadece ithaller özel aşılar ücretli.

aynen sarıbocege katılıyorum bende oyle yaptımmm

saglık ocagında yaptırıyorum,zaten her aşıda bır sonrakının tarihi için saat veriyorlar,gittiğim gibi aşısını oluyor.doktoru cok guzel muayene ediyor.beslenme gelişimi hakkında bayagı bılgı veriyor ben cok memnunum.özelde yüzyıl hastanesine gidiyordum para verip saglık ocagındki ilgiyi görünce pişman oldum

Devlet hiçbir bebek aşılanmadan kalmasın diye rütin olan aşıları özel hastanalere de ücretsiz olarak veriyor rütin olanlar her yerde ücretsiz.ben her ay özel doktora götürüyorum fakat rütin aşıları sağlık ocağında yaptırıyorum daha güvenli buluyorum.sadece rota aşısını özel doktorumuz yaptı.

bende sağlık ocağında yaptırdım bi problem olmadı

Back
X