• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk aldrmak

ama bir kizim var zaten yasamaya haki var ama. nebilim bir omurluk dogruyosn bir ay iki ay deylcok bakmak gerek
Iste onu zamaninda düşünmek gerekiyor.
Hamile kalmak istedigin zaman o cocugun ömürlük oldugunu da biliyordun degil mi?
Canim benim cok kucuksun maalesef cahilce hareket etmissiniz.
Birileri para yollasin diye cocuk yapmak cok cahilce üzgünüm.

Tarih : 2 Mart 2017

Istenen bir gebelikmis. Uzakta derken hapiste mi? Nasil izin veriyorlar gelmesine.

Cocugu aldirma ama yapabiliyorsan bosan.

Konu Sahibi gidiyor olabilir
Bunların pembe oda dedikleri bir oda varmış...

Orada kamera yokmuş odada diye duydum.

Aynı zamanda dediği gibi belirli zamanlarda eve izin veriyorlar hafif suçlarda.

Son düzenleme:
ben kazayla hamile kaldm diye birsru soylemedimki ...ben hapisde demedm utandm 3 ayda bir gelmiyordu ben gidiyordm

Sen söylememişsin de insanlar korunsaydın vs demiş bilemeden

Bebeği isteyerek yapmışsın hamile olduğunu öğrendiğin anda da aldırmaya kalkmışsın

Üç ay önce olsun diye uğraşırken hemen vazgeçmek garip

Eşin daha ne kadar içeride

Konu Sahibi gidiyor olabilir
Bunların pembe oda dedikleri bir oda varmış...

Orada kamera yokmuş orada diye duydum.

Aynı zamanda dediği gibi belirli zamanlarda eve izin veriyorlar hafif suçlarda.

Haberim yok bu durumdan. Belirsiz bir evlilikte yine de korunmasi gerekiyordu.

Aldiracaksan bosanacak misin dedim cevap yok.

Aldirmasini da asla onaylamam .

ben gurcustanliyim burda mesleksiz iwlere mass cok dusuk 15 saat calisuyosn 10 lira veriyolar
Ne alaka bu bir canliyi dunyaya getirmene sebepmi senmi onu doyuracaksin omu seni merdiven silme isi var aylik 5 yeri silsen 1500 lira gecer eline daire sahiplerinin ettigi yardimlarda var.caycilik yap simit sat.gurcistanli olunca merdiven silinmiyormu incilerinmi dokulecek.15 saat calistirip 10 lira veren falan. Yok uydurma

Eşin neden hapse girdi ve ne zaman çıkacak? Bu da çok önemli bir mevzu bu durumda. Bir de kızının resmini koyma istersen ifşa olmasın yavrucak, tüm Dünya okuyabiliyor burayı.

Ne alaka bu bir canliyi dunyaya getirmene sebepmi senmi onu doyuracaksin omu seni merdiven silme isi var aylik 5 yeri silsen 1500 lira gecer eline daire sahiplerinin ettigi yardimlarda var.caycilik yap simit sat.gurcistanli olunca merdiven silinmiyormu incilerinmi dokulecek.15 saat calistirip 10 lira veren falan. Yok uydurma
gurcusdanda boyle canim sizimi kandrcam merdiven silmek isi falan yok varsada temizlikci maasi ayda 300 lira en fazlasi

ben gurcustanliyim burda mesleksiz iwlere mass cok dusuk 15 saat calisuyosn 10 lira veriyolar

Yoo gayet de ev temizliği, yemek yapma, çocuk bakıcılığı, hasta bakıcılığı gibi işler bulabiliyorlar. Babaanneme yıllar önce Gürcü bir yardımcı tutmuştuk, işini de düzgün yapan bir kadıncağızdı. Güzel de para veriyorduk, helali hoş olsun. Bahane buluyorsun, birinin seni geçindirmesi kolayına geliyor üzgünüm. Çocuk doğurma yolunu da bu yüzden seçmişsin ama elinde patlamış.

Back
X