• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk aldrmak

tek sorun o degil esim aylesini arip diyorki bana para gonderin onu soyluyor isdiyor ama bizim icin isdemiyor hadi maddiyati gecdm aylemi sor neyaoiyolar bile demiyor
Hapiste paraya ihtiyaclari mi oluyor ki?
Mesela ne gibi ihtiyaclari oluyor? Bilmedigim icin soruyorum heralde sigaradir.

Son düzenleme:
Neden biz kadınlar sürekli: Evlendim, Eşimin ailesi para vermedi. Çocuğum oldu elimin ailesi para vermedi diyoruz anlamıyorum.

İnsanlardan para gelecek diye cocuk mu yapılır? Hadi çocuğu doğurunca altın filan taktılar, sonra? Yardım edecek aile şimdi de ederdi zaten bir yavrunuz var. Kimse kimseye hiçbir şey için para vermek zorunda degil, lütfen akıllanın artık.
vvermekiler o zaman cocuk usdunnde bir yetki talep etmicekler

merhaba kizlar bazilarniz beni tanyodur simdi hayatmda bisey var ve sizden tafsiye isdiyorm ben 15 yasmda kendi rzamla evlendm esim 18. suan 20 yasndaym ve 4 bucuk yil once evlendm.o zaman hic calismiuodu 1 yil once bosandk sonra duzeldi ben isdemedm geldi barsmadm sanrm hayatmi yasamak isdedm sora esim 5 ay once evlendi 15 gun sora hapse girdi bu kiz ayrldi ve sonra bisey oldu esimin yanina gitdm ve barsdk bisekilde duzeldiyne inandm afetdm evlenmesni cunki bosandkdan sora evlendi ve benimde sevgilim oldu bu arada bide kizim var suan barsdm iyi aramz bir yil sora cikicak ev hedye etdu aylem orda kalicaz ama icimde burukluk var benim yermde olsanz napardz sans verirmiydiz kiziniz icin ..benimle cok iyi arasi suan ama acaba neden barsdm hayatmi yasardm diye dusunuyorm ((

Bunu 8 mart 2017 de yazmissin.

Bu ne hiz yahu . Tek acidigim karnindaki cocuk.Umarim cocuk icin hayirli karari verirsin.

Doğur devlete ver madem!
Çözüm sunuyorlar ona yok buna yok!
Sadece kendini düşünen bi herife çocuk yapmışsın neymiş sevinsin diyemiş lan bebek bu bebek! Sanki börek yapmış gibi anlatıyor ya! Belki payına para düşer diye keyfiye bebek yapıyorsun sonra sokaklar evsiz psikolojisi bozuk masumlarla doluyor sizin gibiler yüzünden!

Doğur devlete ver madem!
Çözüm sunuyorlar ona yok buna yok!
Sadece kendini düşünen bi herife çocuk yapmışsın neymiş sevinsin diyemiş lan bebek bu bebek! Sanki börek yapmış gibi anlatıyor ya! Belki payına para düşer diye keyfiye bebek yapıyorsun sonra sokaklar evsiz psikolojisi bozuk masumlarla doluyor sizin gibiler yüzünden!
ben hastaym cook para lazm cocuk dogmasna

vvermekiler o zaman cocuk usdunnde bir yetki talep etmicekler
Hayır, vermek zorunda değiller. Kusura bakmayın. Kendi ayaklarınız üstünde durmadan, iş güç sahibi olmadan, eşinizle Yanyana gelmeden cocuk yapıp "bana bakmak zorundalar" diyemezsiniz. Kimse kimseye bakmak zorunda degil.

Biraz kendinizin farkına varın. Cidden kadınsınız siz. Biraz gücünüzü toplayın.

Arkadaşlar gerçekten var mı böyle bir şey??? Bana saçma geldi bilmediğim bir konu olduğu için direk yargılamak da istemiyorumm.:deli:

Var ama ben anlamadım. Konu sahibi dediğine göre Gürcistan'da, bu olanağı kullanmaları için eşinin Türkiye'de olması lazım. Gelip ziyaret edip geri mi gidiyor onu anlamaya çalışıyorum ama bana cevap vermiyor.

Arkadaşlar gerçekten var mı böyle bir şey??? Bana saçma geldi bilmediğim bir konu olduğu için direk yargılamak da istemiyorumm.:deli:
Var pembe oda uygulaması
Yazdım ben önceki sayfalarda.

Devlet cinsel hayatın devamına önem veriyor yani..
Kadın mahkumların ve erkek mahkumların böyle bir hakkı var
Sadece Feto terör örgütü üyelerine devlet aleyhine gizli bilgi verirler diye onlara izin vermediler.

Back
X